:lol2::lol2::lol2:
^^^
:lol::lol::lol:
:lol2::lol2::lol2:
^^^
:lol::lol::lol:
Είναι ανησυχητικό που ο Προκόπης μου θυμίζει μια πιο λάιτ εκδοχή του Μπίλια?:-k
θα πεθανω…
[I]“μα γιατι δεν χάρηκε με την εγκυμοσύνη? κανονικά θα έπρεπε να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε [B]όπως στις ταινίες[/B]”[/I]:lol:
Στην κυρά μας τη μαμή αρχικά η Βασιλειάδου δε χάρηκε για την εγκυμοσύνη της μελλοντικής της νύφης…
:lol:
ναι μόνο που εδω την ατάκα την ειπε ο άντρας… :lol:
Πολύ συμπαθητική αυτή η αδερφή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί της φέρονται όλοι έτσι.
χαχαχχα.
και take me with you when you go
και love interruption
[B]εντιτ[/B] και missing pieces
[B]ξανα εντιτ[/B] και freedom at 21
τι φάτσα γκαζοφονια ειναι αυτή?! :lol:
μάλλον πάμε για επος σήμερα. παίζει κλασικός παλιός ηθοποιός επι εποχής βιντεοκασέτας.!!
Ο πατέρας (Γεράσιμος) έπαιζε με το Σεφερλή και νομίζω και σε διάφορες σειρές χαχαχαχαχαχαχα
Eπαιζε στις φυλακές ανηλίκων ο θέουλας…:!: (και τον είχε περιλάβει καλά το avatar μου)
βρε ενας άντρας…
Ο Μελέτης δίνει ελπίδες για καλό επεισόδιο σήμερα. Πάντως γενικά η οικονομική κρίση έχει μπει στη ζωή μας κι αυτό φαίνεται και στις οικογενειακές ιστορίες που πλέον τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τις δουλειές τους και όχι με τους αντιδραστικούς έφηβους.
Kατώτερο των περιστάσεων ως τώρα το [I]Όσα μου κρύβεις.[/I]
Κρίμα. Είναι και απαραίτητη η γονική συναίνεση…
Άκυρο. Έπος μετά τις διαφημίσεις.
Άκυρο στο άκυρο, τραγικό πράμα.
…είχε ανατροπές πάντως:p :!:
Αυτό το διαμάντι δεν το βλέπει πια κανείς? Έχω πετύχει και tag “νέο επεισόδιο” εδώ και 3-4 μέρες. Θα το ήθελα πιο trash όμως. Όταν το παίρνουν στα σοβαρά θέλω να σπάσω την τηλεόραση…
το επεισόδιο της δευτέρας γαμούσε μεχρι ενα σημείο.
Με τον ψαρά? Ξενέρωσα στο τέλος ρε γαμώτο ήθελα κι άλλο ξεκατίνιασμα μέσα στο τμήμα και τέτοια. Ίσως να ζητάω πολλά αλλά ο σκηνοθέτης μέσα μου δεν μ’ αφήνει σε ησυχία. Το καλό είναι ότι διαλέγουν σωστές φάτσες ανάλογα με το ρόλο που θα έχει ο καθένας.
Επίσης στο επεισόδιο της Δευτέρας όταν ο ψαράς πουλάει το καΐκι λέει στον άλλο “πάμε να σε κεράσω ένα τσιπουράκι?” και τους δείχνει στο καφενείο να πίνουν ΟΥΖΟ :lol: