Οικογενειακές Ιστορίες

πραγματικά η μάνα του με κάνει να θέλω να σπάσω την TV

εμενα η θεια…[SPOILER]αλλα για αλλους λογους=P~[/SPOILER]

ναι…αξιόλογο μιλφ η θεία
καλά έκανε ο μικρός που πήγε να μείνει μαζί της :stuck_out_tongue:

φοβερο το σημερινο επισοδειο

εγω υποστηριζα την μανα.

ειχε πολλες επικες στιγμες

στην καφετερια που φωναζαν και οι ξανθιες στο διπλανο τραπεζι ουτε που τους κοιταξαν

καθε φορα που ετρεχε ο δεκαεξαχρονος, ειδικα οταν πηγε να τον ακολουθησει και η μανα του

η κρεατοελια στην φαλακρα του αστυνομου

στο σχολειο που δεν υπηρχε ψυχη ουτε το πρωι,ουτε οταν σχολαγε

η νεα του κοπελα που ειναι σε αλλη ταξη αλλα κανουν μαζι γυμναστικη

το οτι πηγαιναν εξι μηνες σε ψυχολογο και σημειοθηκε [SIZE=“1”]-κρατηθειτε-[/SIZE] προοδος

και πολλα αλλα

Το’χα δει 2-3 φορές όσο περίμενα τις διαφημήσεις απο τη Λάμια στον ΑΝΤ1. [SPOILER]κάψιμο [/SPOILER]
Ντάξει… δεν υπάρχει πιο fail εγχείρημα απο αυτήν την εκπομπή … που εκτός απο τις απίθανες ιστορίες, και τους άκυρους ανθρώπους που έχουν φωνάξει για τους ρόλους…
τελικά είδα και μια παλιά μου συμμαθήτρια …
Λυπάμαι πολύ…

Δεν παίζει να είναι fail,πρέπει να είναι epic win…
Πάω στοίχημα ότι πιάνει καλά νούμερα με μίνιμουμ (αλλά στοχευμένη) προσπάθεια…

το ότι ανήκει στην trash tv είναι άλλο θέμα

γαμώτο…πάλι το έχασα σήμερα :frowning:

ε ενταξει τι να σου πω τωρα …απλα δν ζεις [-X

δούλευα μέχρι τις 8 ρε γμτ και το έχασα:(

πραγματικα φετος ο alpha πρεπει να ειναι η χειροτερη χρονια καναλιου ever στην ιστορια της ιδιωτικης tv…με κορυφαιες στιγμες αυτη την εκπομπη αλλα και το big brother…πιστευω πως ξεπερασαν ακομα και το star…

μοναδικη εξαιρεση ο πολυ καλος φετος λαζοπουλος…

Έχασα το σημερινό γαμώτο… Κρίμα!

και εγω ρε γαμωτο…στο ιντερνετ υπαρχουν ετσι??? :smiley:

http://www.google.com/search?q=οικογενιακες+ιστοριες&tbo=p&tbs=vid%3A1&source=vgc&aq=f#hl=el&tbs=vid:1&sa=X&ei=2eTwTIX2L8vG4gaIm4HaCA&ved=0CDcQvwUoAQ&q=οικογενειακες+ιστοριες&spell=1&fp=52cccf21ab3ab0fa

δεν είναι όλα, δυστυχώς.

γελαω, καλο καψιμο, αλλα το true trash δεν κοπιαρετε
\m/

όντως… δεν ξέρω μιλάμε για πολύ κατάντια… ξεκίνησαν με το big brother, και τώρα αυτό. (τον αγρότη μόνο του ψάχνει κι αυτό ο άλφα δεν το’χει?.. )

και ναι, συμφωνώ! ο Λάκης είναι

Ωπα, ωπα …δηλαδη τολμας να λες οτι εχει υπαρξει λαμπροτερο διαμαντι απο τις “Οικογενειακες Ιστορίες”;;; [-X :x

σε ορους trash παντα, καπου μεσα στην ζουγκλα των τριχων των @@ του ‘Ζευγαριου της χρονιας’, υπαρχει μια κατσαρη, η πιο κατσαρη απ’ολες και λεγεται ‘‘οικογενειακες ιστοριες’’…τα παραδειγματα μπορουν να γινουν στοιβα, για τους γνωστες του σπορ, οπως τα ‘trash tv’ του καναλιου 5 (αθανατα 90ς) ή τιμιο trash απο ‘ερωτοδικιο’ κτλ κτλ…:smiley:
παλιες καλες εποχες…καια αυτο πλακα εχει, αλλα χανει γιατι κοπιαρει την τρασιλα με κανονικους(ο Θεος να τους κανει) ηθοποιους, αντι να αφησει την πραγματικοτητα να παρει το πανω χερι…

H αλήθεια είναι ότι εκπομπή σαν το Ζευγάρι της Χρονιάς δεν έχει υπάρξει και ούτε θα ξαναυπάρξει, όρισε το Τέλειο στο τρας, αποτελεί πλέον Αρχέτυπο και Σημείο Αναφοράς και εντέλει συμφωνούμε όλοι πως η Σία Λιαροπούλου είναι μια ΘΕΟΤΗΤΑ με το απόλυτα σοβαρό ύφος και στυλ ενώ επιπλέει σε μια θάλασσα ανείπωτης σκουπιδίλας?

Μεγάλη Ιέρεια, για πάντα στις καρδιές μας.

δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα…για την εκπομπη, ειδικα η περιοδος ‘Ταμυ’ ξεχωριζε απο σχεδον οτιδηποτε αλλο αναλογο ειχε παιχτει σαν εναν μαυρο μεσα σε εβραικο ναζιστικο γκετο, ενω ηταν πιο επικη και απο την 1 λεπτου μονομαχια Κοναν και διδυμο henchmen του Ταλσα Ντουμ στη σκηνη του οργιου…

:’)
δακρυσα απο συγκινηση, οι μικροι ψαχτητε…