ρε παιδια δεν ειναι ηθοποιοι
ειχα βαλει και αποδειξεις σε προηγουμενο ποστ
ειναι καποιοι ανθρωποι σαν κι εμας ,που δεχονται να τους τραβηξει η καμερα και ξαφνικα κατι κακο συμβαινει
ρε παιδια δεν ειναι ηθοποιοι
ειχα βαλει και αποδειξεις σε προηγουμενο ποστ
ειναι καποιοι ανθρωποι σαν κι εμας ,που δεχονται να τους τραβηξει η καμερα και ξαφνικα κατι κακο συμβαινει
οτι και να 'ναι ειναι ταλεντα!!
Ρόουζ,Prosatanic σήμερα εχει καινουριο επεισόδιο να ξέρετε…
βρε JTN τι λες…?
ηθοποιοί είναι…και η κάθε σκηνή είναι γυρισμένη 15 φορές…(φαντάσου )…
για το θεο δηλαδή…
αλλα λογικό αυτο που λεει ο crimson…
Χαχαχαχα τι θα δείξει πάλι! Έχω φροντηστήριο οπότε δύσκολο να το δω! Άμα το δεις πες μου τι έγινε να γελάσουμε!:roll:
προσπερναω τις ασυναρτησιες του crimson και σας ενημερωνω οτι ειναι επαναληψη το σημερινο
μαλλον αυριο θα εχει νεο
οκ…τώρα κατάλαβα οτι κάνεις πλάκα…
Όλο το concept είναι ένα ατελείωτο facepalm…#-o
Δεν θα μιλήσω για την ασχετοσύνη των “ηθοποιών” που ώρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως τους λέει ο σκηνοθέτης να παίζουν έτσι ή μήπως δεν έχουν καν σκηνοθέτη…:lol:
Ούτε για τις ακραίες συμπεριφορές που των πρωταγωνιστών στις ιστορίες που με κάνουν να απορώ αν υπάρχουν στ’ αλήθεια τόσο μεγάλοι στόκοι σε αυτόν τον κόσμο…:-k
Ντάξει απλά έλεος…:roll:
Πάντως ο alpha φέτος του έχει δώσει να καταλάβει με τις τόσες trash σειρές…
Χαχαχα δεν έχεις καθόλου άδικο! Από τη μία οι οικογενειακές ιστορίες και απο την άλλη το big brother πόση γείωση της τηλεόρασης να αντέξουμε?
Μόνο ο Λαζόπουλος βλέπετε απο την άλφα…
καλα μην παίρνεις και όρκο…
Καλά εννοείται ότι δεν παίρνω και όρκο για αυτό εξάλλου λέω ένα απλό “βλέπετε”… Με την έννοια ότι τουλάχιστον διασκεδάζεις λίγο, χωρίς να προσπαθεί να σου μειώσει την νοημοσύνη!
Είναι φανερό, βέβαια, ότι συμφέρει τους πάντες να υπάρχει ένας Λαζόπουλος ναι λέει αυτά που λέει και γενικά παίζουν τρελά συμφέροντα και πολλά κέρδη!
Τα μάτια μου!
Ε νταξ τώρα, εμετός. Πόσο περισσότερο λαϊκισμό εκ του ασφαλούς και ξεπεσμό να αντέξει πια κανείς? Ρε ΟΥΣΤ.
Έχω να το δω 2 εβδομάδες και βάζει επανάληψη…
[-X[-X[-X
χα δεν το εχω δει εγω!!!
πολλα σαρδαμ στο σημερινό…!!!:lol::lol:
και τα 2 ομως δυνατά…
παλι επαναληψη ρε γκευ και αυτη την φορα στο σαιτ του αλφα δεν ειχε το σημα [Ε]
Νομίζω από Ιανουάριο θα αρχίσουν τα νέα επεισόδια
γιέα!!σήμερα δείχνει το αγαπημένο μου επεισόδιο:D:D
έχει καταντήσει βαρετό γαμώ το κεφάλι τους κάθε μέρα ίδια επεισόδια :?
αυτο το επισοδειο ειναι το δευτερο αγαπημενο μου και αν δεν κανω λαθος ειναι το τελευταιο νεο επισοδειο που εδειξε
αυτα ειχα γραψει στις 26-11-10, 19:47
[SPOILER]
[/SPOILER]
Απο την δευτερα και καθε μερα εχει νεα επισοδεια
:bounce: :vibrate: =D> =P~ :yahoo: :dance: