για το ετσι-γιουβετσι του πραματος, να ξεκαθαρισω οτι η μοναδικη σχεση του φιλου kastroman οπως και εμενα με το μιασμα resuractor ειναι η αναγνωση παπαριων μετα συνοδειας γελιου και απαξιωσης-ετσι για να μην γινει καμια παρεξηγηση:p
κατα τ’αλλα βληδινς,φορκμποηδες κτλ το ποιον σας το ξερουμε καιρο, απαξιω λεγοντας οτι εχω δει skinny puppy live και τσιμπατε το γουρουνοπουτσι του νικολα του τρελου(ειναι το πιο δυνατο χαρτι μου, το χρησιμοποιω και ας ειναι παντελως ακυρο επειδη ευελπιστω να με κανει να φαινομαι γαματος)
kastroman welcome, καλα ποστς, ριξε ματιες στα μουσικα καθαρα τοπικς εδω-πλην αυτο των μανοβαρ που ειναι κατι αναλογο με το resuractor διχως τις σβαστιγγες(απλο και τιμιο γελιο κοινως)- και θα ξαναβρεις τον παλαι ποτε παλιο καλο μεταλλικο σου εαυτο, ενω αμα θες να συνεχισεις να εισαι λουστρακος-πουστακος υπαρχουν αφθονα μερη με παραδοσιακη τιμια φλωρικη μουσικη που μπορεις να εντρυφυσεις(μαλιστα 1-2 τα εχω ανοιξει και εγω:D)…στη συνεχεια περνα απο κανενα δημοψηφισμα για εξαρσεις τιμιοτητας και γραφικοτητας ενω στις μικρες αγγελιες μπορεις να ξεφορτωθεις ευκολα το ατσαλι που καποτε ειχες ή αναλογως να φροντισεις να γινεις εμπρακτα εκει ανδρας, ριχνωντας στο τραπεζι τον οβολο σου…παραλληλα επειδη εισαι καιδι με αυτα, στο Tεχνολογια section μπες και καψου με τις ωρες…
Eπισης στα αθλητικα(που σε βλεπω αμα ξεκινησεις να γραφεις εδω, εκει να αρχισεις και εκει να τελειωσεις-με ενα ωραιοτατο ban-) μπορεις να περνας οπωτε θες αλλα να μην παιρνεις πολυ στα σοβαρα οτι γραφετε εκει(το ξερεις μαλλον πριν καν μπεις, καλυτερα απο μενα), στο Podium πλην την προπαγανδα του Γρακχου και 2-3 σταθερες αστειοτητες θα διαβασεις αρκετα ομορφα πραματα(παντα), στη συνεχεια περνα απο τα οφτοπικς που ανα διαστηματα εχουν γινει τερατα+αμα εισαι σωστος θα ανακαλυψεις την μεγαλυτερη ιντερνετικη προσωπικοτητα(χανιωτης κιολας) που περασε ποτε απο την παγκοσμια ιστορια του ιντερνετ, μεχρι καταληξεις λεω στο κινηματογραφος thread, το πιο τιμιο section αυτου του φλορουμ οπου εκει θα μαθεις μπαλιτσα και θα αναγκαστεις να κατεβαζεις κατα ριπας απο Blaxpoitation επη-ξερεις, βυζγια,αμαξια,αραπαδες με μεγαλα κουμπουρια και φανκ- μεχρι νεο κυμα πακιστανικου underground cinema με επιρροες αυστραλεζικου νεορεαλισμου…
αυτα, κισεζ και τλκ αραουντ