ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΙΝΥΛΙΑ

Παίδια ψάχνω σε βινύλιο τα παρακάτω…όποιος έχει κάτι για διώξιμο ας πει τπτ:D

Electric Wizard - Dopethrone
Ulver - Predition City
Ulver - Shadows of the sun
Ulver - Lyckantropen themes
Led Zeppelin - Houses of the Holy
David Bowie - Space Oddity

Led Zeppelin και Bowie θα τα βρεις εύκολα στο μοναστηράκι (αν είσαι από Αθήνα), λογικά δεν είναι ακριβά. Το Zeppelin το έχω κι εγώ, δεν είναι κάτι σπάνιο. Για τα άλλα δεν ξέρω.

to david bowie παράγγειλετω απο pubic.gr αν έχεις στην πόλη σου,μεσα σε μια-δυο μέρες το πολυ θα στο έχουν φέρει.30 euro είναι

Στο μοναστηράκι σε ποιο μαγαζί;; γτ θυμάμαι υπήρχε ένα πολλά μεταχειρισμένα αλλά έχω την εντύπωση ότι έκλεισε:-k

@αλεξ…
θενξ…θα κοιτάξω και στο public:)

Στο ''Ζαχαριας" πιθανοτατα θα βρεις το Led Zeppelin και γενικοτερα πολυ υλικο rock/hard rock.

ευχαριστώ :slight_smile:

δινω το blood inside … σε περιπτωση που σε ενδιαφέρει. :wink:

το έχω σε CD το blood inside οπότε προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει… thnx anyway:)

τσέκαρε και shiva records-bowel of noise

Επειδή πλέον μένω εκτός Ελλάδας και έχω να πάω στο Μοναστηράκι πάνω από μισό χρόνο, ο Mr.Vinylios (στο βάθος της στοάς που είναι και ο Shiva) δεν υπάρχει; Αυτός γενικά έχει τα πάντα από 70’s rock βινυλια.

Ο Ζαχαρίας θα έχει σίγουρα το Zeppelin. Επίσης, μπορεί να το έχει και ο Τσάμπας, που είναι στην Ηφαίστου 24 στη στοά.

Όλοι το έχουν ρε παιδιά το House of Holy είναι εύκολο βινύλιο το θέμα είναι να μην σε κλέβουν.

Μην δώσεις πάνω από 7 ευρώ αν σου ζητήσουν δεν είναι για περισσότερα χρήματα. Ο Mr Βινύλιος λογικά θα το έχει φθηνότερα απ’όσους αναφέρατε…

Εγω το εχω πάρει 1 ευρώ σε άψογη κατάσταση να φανταστείς…

OK παίδες…σας ευχαριστώ…απλά είμαι σχετικά “νέος” στα βινύλια και σε 4-5 μαγαζιά που το έψαξα το ζεππελιν δεν το βρήκα…:smiley: