ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΟΥ?

Θελω να σταματησω να ειμαι χριστιανος, να αρω το βαπτισμα μου πως το λενε. Ξερει κανενας τη διαδικασια και εαν έχει επιπτωσεις σε οποιονδηποτε κλαδο? Πληροφοριες ψαχνω.
Αν θελετε μπορω να πω και τους λογους για τους οποιους θελω να το κανω αυτο.

σε περιπτωση που δηλωσεις θρησκευμα χεβυ μεταλας παντως,παιρνεις 10% εκπτωση σε συναυλιες εσωτερικου και εξωτερικου

Οι επιπτώσεις φαντάζομαι θα είναι αν έχεις κανα στρατηγό ψιλοκαυλωμένο να σε βάζει να καθαρίζεις τουαλέτες.Τώρα για άλλες δεν ξέρω :stuck_out_tongue:

Αν και μπορείς να το βρεις απλά με γκουγκλάρισμα, βαριέμαι και το 'κανα γω για σένα :roll::

Αλλαγή στοιχείων λόγω αλλαγής θρησκεύματος

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση του ενδιαφερομένου. (στο Γραφείο Μητρώου Αρρένων του αντίστοιχου Τμήματος Δημοτολογίου.)
  2. Πιστοποιητικό περί της εγγραφής στα Μητρώα Αρρένων του ενδιαφερόμενου.
  3. Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης με τα νέα στοιχεία.

Κοίταξέ το και μόνος σου πάντως για τυχόν ελλείψεις.

Γράψου στην εκκλησία του σατανά

σε ποιον κλάδο μπορεί να εχει επιπτώσεις?? :-k

Με μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599 και με την ταυτότητά σου, πηγαίνοντας αυτοπροσώπως στο ληξιαρχείο όπου έχει δηλωθεί το θρήσκευμά σου.

πάντως μην μου πεις πως εχει σχέση με τον στρατό…

Προς Θεου,:stuck_out_tongue: οχι!

Απλα δεν ξερω εαν πιστευω σε καποια θρησκεια, αλλα ενα ξερω, οτι δεν ειμαι χριστιανος, διοτι πολυ απλα απο ο,τι εχω διαβασει δεν πιστευω οτι ο Χριστος ηταν Θεος η τελος παντων κατι μεταφυσικο, παρα ενας απλος ανθρωπος. Παρα πολυ εξυπνος, προοδευτικος, διδαξε το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο, την αγαπη, μα ανθρωπος.

Ενα αυτο και δευτερο, οτι δεν θελω να εχω σχεση με την εκκλησια. Δεν την κατακρινω, απλα ποτε δεν πιστεψα οτι τα μυστηρια (Θεια Κοινωνια, βαπτισμα κτλ) προσφερουν κατι στον ανθρωπο. Εαν εγω δε μετανιωσω πραγματικα για ενα σφαλμα μου, κανενα κρασι και ψωμι δε θα με κανει καλυτερο ανθρωπο και καμια εξομολογηση. Τεσπα, οι κυριοτεροι λογοι αυτοι, δεν αναλυεις τετοια ζητηματα σε ποστ…

Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως. Εσεις τι πιστευετε?

Σκοπέυεις στο μέλλον να παντρευτείς και να βαφτήσεις το παιδί σου?

(Συμφωνώ γενικά, αλλά έχω αυτές τις 2 ερωτήσεις προς εσένα:))

πολιτικος γαμος και ονοματοδοσια στο ληξιαρχειο αντιστοιχα… :wink:

Δέν είχα αυτή την απορία, του τί κάνεις σε αυτή την περίπτωση:)

Απλά ρώταω τον ίδιο τον μουσικόφιλο τι σκοπεύει να κάνει, γιάτι πολυς κόσμος λέει διάφορα, και πολλές φορές στη ζωή του καταλήγει τελικά στα μυστήρια του χριστιανισμού και της εκκλησίας.

Οχι, αυτα που λεει ο φιλος απο πανω θα κανω, ολα νομιμα και εκτος εκκλησιας.

οκ then!

Κ απίστευτη γκρίνια από το σπίτι…κ άντε το πρώτο το τρώνε ,το άλλο ρε φίλε πωπω…εγκεφαλικό:lol:

μη νομιζεις, για να εχω τετοια αντιληψη ΛΟΓΙΚΑ το σπιτι μου θα εχει αναλογες. Ισχυει. Καμια σχεση με την εκκλησια. Βεβαια χωρις να ανηκουμε σε καμια απολυτως ομαδα απλα σκεπτομενοι λογικα…

Έλα, πες την αλήθεια… είσαι αιρετικός :stuck_out_tongue:
Άσχετο (ή σχετικό) αλλά με τη συζήτηση εδώ το θυμήθηκα… στις απογράφες πληθυσμού (που γίνονται ανά 10ετία αν θυμάμαι καλά), ρωτάνε και το θρήσκευμα; Αν είναι, να το κάνουμε όπως στην Αγγλία κάποιοι, να δηλώσουμε θρήσκευμα “χέβι μέταλ” :smiley:

Ισχύει, αλλά πάντα μπορείς να επικαλεστείς οικονομικούς λόγους.Τα λεφτά που πετάς για όλες αυτές τις κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλά και δε νομίζω ότι αξίζει. Καλύτερα να τα φας μόνος σου, με τους φίλους σου και αυτούς που πραγματικά είναι κοντά σου. Επίσης, δε νομίζω ότι ο Χριστός ή ο Θεός ή ο Βούδας ή ο Μωάμεθ κλπ είχαν αυτό στο μυαλό τους. Απλά η εκκλησία έχει βρει έναν απίστευτο τρόπο να στα παίρνει και συντηρείται και ένα φοβερό κύκλωμα από μαγαζιά από πίσω.

Δεν διαφωνώ,αντιθέτως είμαι μαζί σου 100%.Απλά ξέρεις ότι όλο αυτό το πανηγύρι γίνεται αποκλειστικά για να χαρούν οι γονείς,επειδή έτσι έχουν μάθει.

Παντοφλα και μεγαλος θρησκευτικος γαμος και βαφτιση με 100 καλεσμενους.:stuck_out_tongue: