Αγορα κιθαρας

Καλησπερα… ψαχνομαι τον τελευταιο καιρο για κιθαρα… ηρθε λοιπον η ωρα να κανω μια επενδυση… τωρα εχω μια Harley Benton, ξερετε απο τις φθηνες του Τομαν… πιστευω ομως πως πλεον εχω περασει το επιπεδο του αρχαριου οποτε θελω κατι πιο καλο… σκεφτομαι για μια κιθαρα heavy. Μηπως θα μου μπορουσατε να μου προτεινετε καποιες, μεχρι 300 ευρω ομως…Ευχαριστω :wink:

Μπορείς και να κρατήσεις την μπεντον και μετά από κάποια χρονάκια να πάρεις μία ακριβή κιθάρα εκτός αν έχεις πρόβλημα με την μπεντον.

Eχω την μπεντον γυρω στα 3 χρονια… νομιζω παλιωσε και κακα τα ψεματα παιζω αρκετα καλα για να ειμαι ακομα με μπεντον :stuck_out_tongue:

τι παει να πει παιζεις αρκετα καλα για να σαι με μπεντον? :s τα δαχτυλα ειναι αυτα που κανουν τον κιθαριστα,οχι η κιθαρα…προσωπικα θα λεγα να την κρατησεις μεχρι να περασεις σε ψηλο επιπεδο…και τοτε που η κιθαρα θα ειναι προβλημα,τοτε να επενδυσεις…

Άλλαξε ενισχυτή αν θες καλύτερο ήχο !Στην ηλεκτρική το για το μεγαλύτερο μέρος του ήχου ευθύνται ο ενισχυτής πάρε marshall τα agglakia σκίζουν στον ήχο να αυτός είναι και γαμώ έχει και “εφεδακια”

http://www.thomann.de/gr/marshall_mg15fxnew.htm

λοιπον σε περιπτωση που δεν θες ν αλλαξεις ενισχυτη ή πεταλιερα ή ν αλλαξεις επίπεδο πες μας τι θες να παίζεις.:slight_smile:

Θες τρεμολο ή οχι?
Τι μαγνητες ψαχνεις κτλ?
(αληθεια ποια Benton εχεις τωρα?)
Για πιο σκληρα κοιτα καμια Epiphone, Ibanez, Cort, Dean, Bc Rich, Ltd.
υπαρχει πολυ πράμα.

Γενικως δες και τι σ αρεσει στο ματι και κανε μια γυρα στα μαγαζια να την πιασεις (τη κιθαρα ντε).

Παντως αποψη μου μην ψωνισεις τυφλα απο ιντερνετ.
δυστυχως δεν εχω κατι παραπανω να σε πω

Αμα μου ποσταρεις κανα δυο θα σου πω ποια μ αρεσει εμενα παντως:p