Νέες Κυκλοφορίες 2011

Νεο γιου ες εξ out.

Βλέπω καλά; Ένα μόνο τραγούδι 39 λεπτών;

Γιεα!

Το είχαν πει οτι θα ήταν ένα μονοκόμματο τραγούδι, αν και έχει σίγουρα 2 κενά. Το άκουσα στα πεταχτά 2-3 φορές και είναι στο στυλ του προηγούμενου run thick in the night.

Αξίζει να ανοίξουμε thread?

Αξίζει αλλά πάλι 2-3 άτομα θα είμαστε να αποθεώνουμε.

Δύο κενά έχει σίγουρα, οπότε φαίνεται σαν να είναι 3 κομμάτια στην ουσία.
Έχουν αφήσει στην άκρη τις πιο σλατζ καταβολές τους και έχουν γίνει πλέον ακόμα πιο ατμοσφαιρικοί. Αυτό που άκουσα ήταν ποστ μέταλ, με εκπληκτική χρήση βιολιών, space εφεδάκια και μερικά πανέμορφα τζαμαρίσματα αλά Earthless.
Γαμάτο είναι αλλά θα το ήθελα ένα κλικ πιο ακραίο.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και το καινούργιο Ep του [B]Jello Biafra[/B] με τους Guantanamo School of Medicine.
Λέγεται [B]Enhanced Methods of Questioning[/B] και περιέχει πέντε τραγούδια, κάποια εκ των οποίων ακούσαμε στο live ως ακυκλοφόρητα.

[B]Six Organs of Admittance - Maria Kapel[/B]

…κι άλλη κυκλοφορία !

πόσο γαμάτο ειναι το εξώφυλλο Enhanced Methods of Questioning ??

σδαασδααασ

το πρωτο το φετινο ηταν αριστουργημα! αντε να δουμε το δευτερο!

Βγαζουν νεο αλμπουμ οι Red Hot Chili Peppers.30 Αυγουστου,τιτλος "I’m With You"
Νταξι δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να περιμενει κανεις.

For old times’ shake

χωρις φρουσιαντε δν θα κατσω καν να ασχοληθω…

You never know. Έτσι έλεγα κι εγώ όταν έφυγε ο Navaro που είχαν βγάλει το καλύτερο άλμπουμ τους για’μένα “One Hot Minute”.

Πες τα

ακουσα το heavy rocks 2011 των boris

καλο μου φανηκε, χωρις να με ενθουσιασει ιδιαιτερα, ισως γιατι ηθελα να βαλω το παλιο heavy rocks. θα το ξανακουσω παντως

με τα αλλα τι παιζει? δωστε καμια πληροφορια

βγήκε το καινούριο του κυριου Nightwatchman

[B]Pneu - Highway to Health[/B]

Μην τους προσπεράσετε για κανένα λόγο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Χα χα χα! Αγαπάμε γράκχο! Άντε και στους Lightning Bolt! :smiley:

Anyway, αν και δεν είναι το είδος του noise rock που με τρελαίνει ο δίσκος των Pneu είναι ωραίος (όπως και το εξώφυλλο!)

Παρεπιπτόντως, στο συγκεκριμένο είδος για μένα ο καλύτερος δίσκος μέχρι στη στιγμής είναι το [B]Rub [/B]των [B]Hawks[/B]:

Και, ναι, σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να κάνω αυτό το ποστ στις νέες κυκλοφορίες και όχι στο Avant-Garde/Εxperimental Thread για να μη βγαίνω offtopic εκεί! :stuck_out_tongue:

Bασικα ας εξηγησει καποιος σε μενα τον αμπαλο,γενικα τι εστι Boris ,γτ εχω μπερδευτει. :-s

Ειχα δει να τους αναφερουν αρκετοι που ακουνε πιο “σκληρες” μουσικες ας πουμε και ακουσα πριν καποιες μερες εναν φετινο τους δισκο με τιτλο “[B]attention please[/B]”.Ασχετα που ηταν ψιλοαηδιουλα,η μουσικη του ηταν προς το [B]pop [/B]…Αλλο γκρουπ ακουσα εγω ?Τι σκατα παιζουν τελος παντων και ποσους δισκους βγαζουν καθε χρονο ?explain please ! :?

Το ίδιο συγκρότημα άκουσες. Φέτος κυκλοφόρησαν τα new album, heavy rocks και attention please. Αναλυτικά η δισκογραφία τους εδώ

Ναι οκ.Τα αλλα αλμπουμς που κινουνται μουσικα ,ιδια με το ατενσιον ειναι ?