tracklist:
Rebirth
The Eternal Ruler
Thorns of Acacia
Haunting Abound
The Art of Redemption
Phoenix Amongst the Ashes
Deathveil
Hatesworn
Lake Ablaze
The Fire of Resurrection
Πολύ όμορφος δίσκος με μια πρώτη αυτιά από την πρεμιέρα του στο μαησπέις τους. Διέκρινα μια ελαφρά υποχώρηση των ακραιων στοιχείων συκριτικά με τις προηγούμενες δουλειές τους ή ιδέα μου?:-k
Σα να γλυκαίνει ο ηχος τους όσο προχωράν δηλαδη (θα παιξουν κι αλλες ακροασεις σαφεστατα).
Eπίσης φέτος βγαίνει και νέο [B]χάσμα.
[/B]
Γενικά στην Ελλάδα γίνεται της πουτάνας. Περιμένω εναγωνίως full length από [B]censroed sound, despite everything[/B] και αν δεν απατώμαι [B]antimob + split επιθανατιος ρογχος / τελευταίος αιώνας[/B]
Εγω με λιγη καθυστερηση θα πω τη γνωμη μου για το νεο μπαδερχουντ οφ σλιπ καθως ειναι παρα πολυ ωραιο και πολυ καλα προσεγμενο. ανετα στα καλυτερα 10 που χω ακουσει φετος μεχρυ τωρα…
Τον Μαιο κυκλοφορει το Jakoozzi απο τον Brant Bjork και το V απο τους Karma to Burn.
Ακομα να αναφερω οτι οι Ολλανδοι Sungrazer εχουν σχεδον ετοιμο το καινουργιο δισκο τους ονοματι Mirador
Δεν ήξερα που να το βάλω, στις heavy ή στις thrash κυκλοφορίες κι έτσι το έβαλα εδώ
Ιάπωνες οι κύριοι και παίζουν ένα κράμα heavy/power/thrash.
Τα πρώτα 2 κομμάτια του δίσκου θα μπορούσαν άνετα να είναι σε thrash δίσκο μιάς και κοπανάνε καλά. Τα υπόλοιπα κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς και άλλοτε φέρνουν στο μυαλό US Power, άλλοτε Bay Area thrash, άλλοτε κλασσικό heavy metal, κανα δυο τζουρες At The Gates και άλλοτε μοντερνίζουν κάπως (υποφερτά για τα δικά μου γούστα )
Βέβαια θα μου πείτε ότι όλο αυτό μπορεί να σας θυμίσει τους Nevermore π.χ. αλλά καμία σχέση. Εδώ υπάρχει μια υποβόσκουσα “βρωμιά” στον ήχο και στα κομμάτια γενικά.
Γενικά νομίζω ότι θα αρέσει σε αρκετό κόσμο εδώ μέσα