Επιλογή κιθάρας ενός φίλου

ένας φίλος λέει να πάρει μια καλή κιθάρα τώρα που τελείωνουν οι διακοπές των Χριστουγένων και σκέφτεται για αυτήν εδώ http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=6255
τη λέτε αξίζει ? θα σας απαντάει αυτός απο δω και πέρα

Υ.Γ: Παίζει 1 χρόνο ηλεκτρική!

Σαν κιθαρα δεν ειναι ασχημη αλλα πολυ εξειδικευμενη…(μη ψαρωνετε απο το οτι με αυτη παιζει o Gus G).

Κατ’αρχας τι ηχο θελει να βγαλει ο φιλος σου(μεταλ,ροκ κλπ);

Δευτερον, γιατι θελει να αλλαξει την κιθαρα του τοσο συντομα(ενα χρονο παιζει…);

Τριτον, μπορει να ανανεωσει τον εξοπλισμο του ωστε να καλυπτει τις καλλιτεχνικες του ανησυχιες (αλλαζοντας ενισχυτη ή περνοντας κανα πεταλακι).

Καλησπέρα είμαι ο φίλος του Ickaz
Φίλε Πανούλας οταν λες εξιδικευμένη τη εννοείς?
θέλω να αλλάξω κιθάρα επειδή η προηγούμενη μου έσπασε σε ενα (ατυχημα) ας πούμε
απο ήχο θέλω να βγάλω Metal,Rock και γενικά είμαι και μεγάλος θαυμαστής του Gus G.

Λοιπον, η συγκεκριμενη κιθαρα ειναι περισσοτερο προσανατολισμενη σε μεταλ ηχο, οποτε αν καποτε θελεις να παιξεις κατι διαφορετικο δεν θα σε καλυψει ικανοποιητικα.
Ακομη, κρινοντας απο την τιμη πιο πολυ σου πουλανε το οτι ειναι η “κιθαρα του Gus G” παρα αυτα που η κιθαρα προσφερει. Γενικα δεν υποστηριζω την αγορα ενος μοντελου μονο και μονο επειδη χρhσιμοποιειται απο καποιον γνωστο κιθαριστα γιατι οσο φοβερος και να ειναι δε παυει η κιθαρα αυτη να ικανοποιει τις δικες του απαιτησεις. (Ποσο σιγουρος εισαι οτι τα δικα σου “θελω” ταυτιζονται με του Gus;:-k)

Γενικα αν διατηθεσαι να δωσεις τοσα χρηματα για κιθαρα θα σου ελεγα να κοιταξεις τιποτα σε Ibanez (που καλυπτουν ενα ευρη φασμα μουσικων στυλ) ή καμια Epiphone. Παντος πριν απο οποιαδηποτε αγορα τσεκαρε την κιθαρα να δεις κατα ποσο σε βολευει παικτικα (και ασε την εμφανιση).Αν θες και καλυτερες τιμες τσεκαρε και το thoman

Κοίτα εγώ είμαι πιο προσανατολισμένος σε ροκ και μέταλ και από ότι έχω ακούσει αυτή τα καλύπτει και μάλιστα πολύ ικανοποιητικά
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω επειδή συνεχίζω να κάνω μαθήματα κιθάρας ακόμα θα μπορώ να συνεχίσω με αυτήν γιατί μέχρι τώρα στα μαθήματα κάναμε μπαλάντες και γενικές μαλακίες θα μπορεί να τα καλύψει έστω και λίγο αυτά?

Ναι ανετα.

[SPOILER]Επειδη το ειδα απο πανω ειναι

Γιατι ολοι το προφερουν λαθος;…
[/SPOILER]

ως κιθάρα για μέταλ και ροκ θα με καλύψει τη πιστεύεις?

Θα σε καλυψει, απλως με τα ιδια λεφτα νομιζω πως μπορεις να βρεις καλυτερο οργανο…

Aν εισαι Αθηνα κανε καμια βολτα προς κεντρο,ρωτα και κυριως δοκιμασε και καμια αλλη κιθαρα.
Οπως σου ξαναειπα μη “ψαρωνεις” απο την εμφανιση της κιθαρας (συνηθως κατι τετοια εξαλιαρικα δεν ειναι καθολου ανετα οταν παιζεις καθιστος [SPOILER]αλλα εντυπωσιαζουν στα live:p[/SPOILER]

Ασχετο:Τι ενισχυτη εχεις;

ενισχυτή έχω έναν line 6 30 watt :stuck_out_tongue:

δεν με ενοχλεί εξάλου δεν κάθομαι ποτέ οταν παίζω γουστάρω όρθιος!

Καθολου ασχημος ενισχυτης [SPOILER](οντως μεγαλη η πορωση το ορθιο…8))[/SPOILER] .Απλως ρωταω γιατι και το καλυτερο οργανο να παρεις αν ο ενισχυτης σου ειναι σκ@τ@ δε θα καταλαβεις διαφορα. Εσυ ευτυχως δεν εχεις τετοιο προβλημα!

Τσέκαρε και αυτήν:http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=2253
Την έχω και τα σπάει και επειδή έχουμε τον ίδιο ενισχυτή σου λέω ότι και μέταλ παίζει και τα πάντα.