Δεν απευθυνόμουν σε σένα. Και ο crimson δεν είναι βλάκας, θα το καταλάβει.
Καλά σου λέει, εδώ δεν ξέρει πως να το γράψει θες να στο εξηγήσει κιόλας.
Και ξανα προς την δοξα τραβα!
[B]ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ[/B] (σαμαρας)
[COLOR=“Red”][SIZE=“4”][B]ΨΕΜΑ[/B][/SIZE][/COLOR]
[B]ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ/B
[COLOR=“Red”][SIZE=“4”][B]ΨΕΜΑ[/B][/SIZE][/COLOR] ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ(εκτος ενος μικρου ποσοστου του συνολικου ποσου για ομολογα που ληγουν). ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΑΝΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΔΩΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΡΟ :lol:
τωρα?
επίσης το οτι θα πανε 20+ δις σε τράπεζες ΟΧΙ για να διοχετευθούν στην αγορά, δεν σου λεει τίποτα γα το παραμύθι των προηγουμένων(και οχι μονο)ημερών…
αν πιστεύεις οτι δεν ειμαι βλάκας, γιατι προσπαθείς να με κάνεις?:-k
Άντε πάλι. Μπορείς να μου πεις τι μπορεί να κάνει μια χώρα που δεν μπορεί να δανειστεί αλλά έχει και πρωτογεννές έλλειμα;
:!: για τελευταία φορά. δεν λεω οτι αυτο που λες δεν εχει λογικη(καλα λεμε τωρα…) , αλλά οτι οι υποσχέσεις που δόθηκαν και η τρομολαγνεία που εύκολα εμφανίστηκε , δεν ισχύουν. δεν θα πανε τα χρήματα στην επανεκκίνηση τη αγοράς οπως ειπε ο σαμαρας ουτε ξεκινάει μια καλύτερη μερα, την ημέρα που θα πάρουμε την δοση οπως πάλι ειπε ο σαμαρας. [B]σε καμία καλύτερη μέρα και μοίρα δεν θα είμαστε.[/B]
δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι χωρίς την δόση θα κοπούν μισθοί και συντάξεις. Οπότε μπορείς να πεις οτι δεν θα έρθει αμέσως μια καλύτερη μέρα αλλά θα αποφύγουμε μια χειρότερη
περίεργα μεταφράζεις αυτο που λέω.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ οτι τοσο καιρό σου λένε ΨΕΜΜΑΤΑ
επισης η απάντηση σου ταιριάζει σε πολίτικο που ειναι σε πανελ…
Η ουσία είναι μια και ο μπαλκαβάς γωνία.
Ο τσίπρας τα ίδια και χειρότερα θα έκανε φίλε κριμσον… Ο σαμαράς σε πείραξε τώρα…;
Η αγορά εννοείται πως θα κάνει επιτυχές reboot. Τα 24 δις αρχικά θα πάνε σε τράπεζες. Μετά θα δοθούν μέσω δανείων στους μικρομεσαίους. Αυτοί αφού πια θα έχουν λεφτά θα τα καταθέσουν στους λογαριασμούς τους. Με αυτόν τον τρόπο οι τράπεζες θα διπλασιάσουν τα 24 δις και την δεύτερη 24άδα των δις θα την δανείσουν σε εταιρείες και επιχειρήσεις. Αυτές θα κάνουν επενδύσεις και θα προσλάβουν νέο προσωπικό. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η ανεργία και θα έχουμε κι άλλους ανθρώπους που με τα πεντακόσα ευρά τους θα μπορούν να ψωνίσουν αφειδώς σιντίζ, βινύλια, black & decker και πατάτες νευροκοπίου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αφού τους κόψανε το ρεύμα, μετά τους πέταξαν κλωτσηδόν και από το σπίτι τους και τώρα οι τυχεροί δεν έχουν να πληρώνουν ούτε ετακ, ούτε χαράτσια, ούτε κολοκύθια τούμπανα.
7 δις μετά θα δωθούν σε οφειλές του δημοσίου και το σχεδόν μισό δις θα πάει σε μισθούς και συντάξεις. Μετά θα περιμένουμε την επόμενη δόση στο χαλαρό γιατί ο ΜΕΓΑΛΟΣ όταν είπε για μέσα νοέμβρη, αναφερόταν στο 2013. ΗΛΙΘΙΕ.
για μια στιγμη τρομαξα
Ψεμματα; Σοβαρα μιλας; Νομιζα οτι οι πολιτικοι λενε μονο αληθειες. Επισης να σου θυμισω οτι δεν ειμαι οπαδος του Σαμαρα ,ουτε ψηφοφορος του. Και εαν το παμε λιγο παραπερα εγω πιστευω οτι αν ο καθε Σαμαρας εκανε τις υπολοιπες μεταρρυθμισεις του μνημονιου δεν θα αναγκαζονταν να κοβει οριζοντια και απο τους αδυναμους. Τα μετρα που θα χρειαζοταν για να παρουμε τη δοση θα ηταν πολυ πιο ηπια. Αμ δε. Οι συντεχνιες να μην πειραχτουν.
Υ.Γ: καλα ο Σαμαρας λεει ψεμματα. Ο κ. Μηλιος χτες στη Σταη ελεγε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαινε σε μορατοριουμ στις πληρωμες αν ηταν κυβερνηση. Αυτο δεν ειναι ψεμμα;
ok επανήλθα.! :lol: (χ2…επεσε μεχρι και το ιντερνετ :lol:)
ε τοτε τι αντιδράς οταν σου λένε οτι μας δουλεύουν ψιλο γαζί?! τι λες πολιτικοί είναι…
*κατι λενε για ειδικο λογαριασμο της δοσης και τριχες κατσαρές. ετοιμαστείτε για νεα μετρα… αν δεν τους παρουμε εμεις μετρα δεν γινεται τιποτα
Αντεδρασα στην αποψη οτι δεν χρειαζεται η δοση. Διαφωνω και λεω οτι χρειαζεται. Ποτε δεν με ενδιεφερε ο Σαμαρας. Ουσιαστικα δεν παρακολουθησα καν τι δηλωσε . Η ουσια με ενδιαφερει που ειναι οτι η Ελλαδα χρειαζεται την δοση. Και πιστευω οτι οσο δεν περικοπτονται οι αχρειαστες δαπανες του δημοσιου τοσο τα μετρα θα ειναι χειροτερα.
ναι αλλά μια που διαφωνείς με εμενα, εγω δεν ειπα οτι δεν την χρειαζόμαστε ετσι γενικα και αόριστα. απλα ειπα οτι δεν θα παει εκει που ειναι να παει και δεν θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία ουτε κατά διάνοια οπως ειχε βγει προς τα εξω. ειχαν πει οτι θα ειναι εντελώς διαφορετική η αξιοποίηση της και δεν θα ειναι ετσι. thats all
αναγκαια η οχι τα νεα μετρα θα φερουν την οριστικη ταφοπλακα του ελευθερου εμποριου και των μικρομαγαζων…
ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και φετος το φθινοπωρο που ειναι η full season η δουλεια μου ειναι μειωμενη κατα 50-60% σε σχεση με το αντιστοιχο περσινο διαστημα…εχω παρει χαμπαρι οτι απο δω και περα θα δινω να μαχη για να μπορω να πληρωσω εστω το ΤΕΒΕ…για μεροκαματο ουτε λογος…
με τα νεα μετρα και αφου αφομειωθουν στην οικονομια αναμενω οτι δεν θα υπαρχει πλεον ανθρωπος να καταναλωνει οτιδηποτε αλλο περα απο λιγα πολυ βασικα αγαθα…
ηδη ενα τεραστειο ποσοστο ελληνων ειτε χρωσταει τρελλα λεφτα στο ΤΕΒΕ,ειτε κυκλοφορει ανασφαλιστο αμαξι,ειτε δεν εχει πληρωσει τις δοσεις τις εφοριες,ειτε δεν εχει πληρωσει το χαρατσι της ΔΕΗ…γιατι απλα δεν εχουν ν τα πληρωσουν…
δεν βλεπω οτι η κατασταση αυτη θα κρατησει για πολυ καιρο…περιμενω οτι ο κοσμος θα ξεσηκωθει με ανεξελεγκτες συνεπειες…
Το 2012 περιπου το 80% των επαγγελματιων δεν πληρωνουν το ΤΕΒΕ.Δεν μπορω να βρω link τωρα αλλα ειναι γεγονος.
Τωρα για τον αν ξεσηκωθει ο κοσμος επετρεψε μου να διαφωνησω,ο κοσμος φοβαται τοσο πολυ μην χασει τα ηδη χαμενα που εχει κλειστει στο καβουκι του.Βαλε και το ξυλο που ριχνουν τα ΜΑΤ σε οποιαδηποτε διαδηλωση και θα δεις οτι ενα μικρο ποσοστο κατεβαινει,οι περισσοτεροι καθονται τρομαγμενοι στα σπιτια τους…
σου ελειψε η πρεζα σου μωρο μου?
ναι θελω και αλλες δοσεις πολλες πολλες να παθω overdose
θα πεινασουμε η πεινασαμε>?
η κατασταση ειναι αθλοια τα πουτσιλικια θα πεινασει ο κοσμακης και τα πηεσαη και τα πηεμες ειναι παπαριλικια για να ασχολονται οι λουμπεν οικονομολογοι-ρεαλιστες-ζω με μαυρα χρηματα-πεφτει κανα ενοικιο δηλαδη καθε μηνα κτλ κτλ…
εγω προσωπικα και οι δικοι μου ανθρωποι βιωνουμε αθλοιες καταστασεις η φιλη μου ειναι απληρωτη εδω και μηνες αλλα την εφορια δεη κτλ ομως πρεπει να τα πληρωσει ασχετα εαν δεν εχει παρει φραγκο… αυτο ειναι ενα μερος της πραγματικοτητας μπορω να βρω και ποιο ακραια παραδειγματα ανθρωποι στο δρομο κτλ…
οχι απλα φιστφακ εχει μπει ολο το χερι μεσα
εγω βλεπω οτι αλλη αυτη η πρεζα ανακυκλωνετε οποτε βολευει το συστημα…θα πεινασουμε ΘΑ ΘΑ ΘΑ
επρεπε να ειχα γινει ‘‘λαδεμπορας’’ η εφοπλιστης καλα θα περναγα
“The November 12 meeting will not be the final stage. We’re not so much under the gun as it may seem,” the official said, adding that Greece could meet its financial obligations without further financial assistance [B]until the end of November or even early December[/B].
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63727072
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ:
Τα ταμειακά διαθέσιμα τελειώνουν [B]16 Νοεμβρίου[/B]
αφού τα είπαμε ρε. το δούλεμα παει σύννεφο.
δεν θα είχαμε ευρο σε 11 μέρες και αυτοι θα ήταν ετσι?
Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να ανοίξει ιδιωτ.ιατρείο-θεραπευτήριο,ορίζοντας επιστημονικά υπεύθυνους ιατρούς ανά παροχή υγείας,σελ.600.
Κατάργηση δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και επιδόματος αδείας,για συνταξιούχους και βοηθηματούχους ΟΓΑ,ΝΑΤ,ΤτΕ,όλων των φορέων ασφάλισης,σελ.576
Καθιερώνεται ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων(με εισοδηματικά κριτήρια),που αντικαθιστά τα καταργούμενα.40 ευρώ το μήνα,για κάθε παιδί,σελ.570
Στο twitter του Νικολόπουλου τα είδα.