Γεια σας
Αποφασισα και εγω να γινω μελος στο φορουμ, θεωρωντας τo Rocking.gr ως την πιο ενδιαφερουσα κοινοτητα οσον αφορα την μουσικη στο ελληνικο διαδικτυο.
Η μουσικη παντα επαιζε μεγαλο ρολο στη ζωη μου…οχι μονο ακουγοντας αλλα και διαβαζοντας τις ιστοριες γυρω απ?αυτην.
Πριν λιγους μηνες αποφασισα να ασχοληθω πιο οργανωμενα με αυτο το χομπυ μου…Να κανω κατι που παντα ηθελα … να μελετησω την ιστορια της συγχρονης μουσικης, ανεξαρτητως ειδους, απο την αρχη του 20ου αιωνα ως και τις μερες μας…
Να μαθω, να ακουσω και να θυμηθω… Αρχισα να ψαχνω απο εδω και απο εκει στο ιντερνετ…Δεκαδες sites και blogs…αλλα κανενα με τον τροπο που το ειχα στο μυαλο μου…
Μια χρονολογικη βαση δεδομενων με οπτικοακουστικο υλικο…Οποιος εχει ακουσει ή διαβασει τον δασκαλο Γιαννη Πετριδη, μπορει να καταλαβει τι εννοω…
Δε το παιζω ιστορικος ουτε κριτικος μουσικης . Εχω σκοπο να κανω καταγραφη γεγονοτων και παρουσιαση μουσικων οσο πιο αντικειμενικα γινεται…
Στη πορεια συνειδητοποιησα οτι θα παρει καιρο να το ολοκληρωσω…Αλλα δε με νοιαζει, το κανω για το κεφι μου…
Εχω αρχισει την ερευνα και σιγα σιγα θα αρχιζω να ποσταρω…
Προς το παρον , εχω ανεβασει το blog με μια μορφη ραδιοφωνικου προγραμματος…
Καθημερινα posts με τραγουδια και πληροφοριες με τις μερες αφιερωμενες σε καθε δεκαετια…
Αν βρειτε χρονο και διαθεση, ριξτε μια ματια…Παρατηρησεις ευπροσδεκτες.