Καλύτερες κυκλοφορίες 2011

Ανομβρία τον τελευταίο καιρό, και έχω κατασταλλάξει σε μια 20άδα.

1. [B]EMA[/B] - Past Life Martyred Saints
  2. [B]The Horrors[/B] - Skying
  3. [B]Cults[/B] - Cults
  4. [B]Snowman[/B] - Absence
  5. [B]Prurient[/B] - Bermuda Drain
  6. [B]Cold Cave[/B] - Cherish The Light Years
  7. [B]Radiohead[/B] - The King of Limbs
  8. [B]Black Lips[/B] - Arabia Mountain
  9. [B]The Men[/B] - Leave Home
  10. [B]Panda Bear[/B] - Tomboy
  11. [B]Shabazz Palaces[/B] - Black Up
  12. [B]James Blake[/B] - James Blake
  13. [B]Washed Out[/B] - Within and Without
  14. [B]Wild Beasts[/B] - Smother
  15. [B]The Kills[/B] - Blood Pressures
  16. [B]Crystal Stilts[/B] - In Love With Oblivion
  17. [B]Thundercat[/B] - The Golden Age of Apocalypse
  18. [B]Yuck[/B] - Yuck
  19. [B]Singapore Sling[/B] - Never Forever
  20. [B]Pygmy Lush[/B] - Old Friends

Χωρίς αξιολογική σειρά:
Morbid Angel “Illud Divinum Insanus”,Jag Panzer “the scourge of the light”,
Deicide “To hell with God”,Vicious Rumors “Razorback Killers”,Pegazus “In Metal We Trust”,A Pale Horse Named Death “And Hell Will Follow Me”,Turisas “Stand Up and Fight”,Blood ceremony “living with the ancients”,Cauldron “Burning Fortune”,Destruction “Day of Reckoning”

Λαθος θρεντ Αννα…

[B]Malison Rogue[/B]

Μαζί με το In Flames τα άλμπουμ του καλοκαιριού για μένα, παίζουν σχεδόν συνέχεια. Αν συνεχίζουν να παίζουν τόσο τα βλέπω στα 5 πρώτα με μεγάλη άνεση. Κατα τα άλλα ότι είχα γράψει και πριν.

Από ότι μουσικό είδος rock metal θέλουμε δεν βάζουμε;Έβαλα και Deicide.

Στο [U]καλυτερες[/U] κυκλοφοριες αναφερομουν.
Δεν νομιζω οτι ανηκει σε αυτο το θρεντ μιας και ο δισκος ειναι μια μεγαλοπρεπης

Μεγαλοπρεπης τι; Πες μου Ντεθστερ, πες μου.

…κι εισαι και mod παναθεμα σε. :stuck_out_tongue: Αυτο που πιστευω ειναι πως η Anna τρολλαρει τωρα και το βαλε για πλακα. Δεν παιζει αλλιως δλδ.

Το Malison Rogue επιδεχεται τρελης αποθεωσης παντως. Πρωτη φορα που τ ακουσα μου φανηκε 3rd class Fates/Ryche κοπια αλλα η γνωμη μου αλλαξε δραματικα με το καιρο.

Η συνέχεια ας πούμε των warning… πολύ καλό (αναμενόμενο φυσικά).
Μπράβο σε όσους το ανέφεραν!

Ολοι εσεις που αποθεωνετε το 40 WATT SUN και τους WARNING πρεπει να ακουσετε το θεϊκο demo των Pallbearer που διατιθεται για δωρεαν κατεβασμα εδω: http://www.pallbearerdoom.com/

…η παραγωγη ειναι μια χαρα και το υλικο κατεδαφιζει πολυκατοικιες καθως κυμαινεται σε παρεμφερη επιπεδα. Τρια κομματια ειναι, ενα mediafire link, καντε το ψυχικο και θα δειτε που δε θα το μετανοιωσετε. Σας τα 'χω ψιλοσπασει γι αυτο το demo και το ξερω :confused: , αλλα ειναι πραγματικα απιστευτη κυκλοφορια (κι αν αναλογιστουμε ποτε ‘‘τυπωθηκε’’ επαγγελματικα πιανεται κι ως του 2011).

Ειχα βαλει μια πατατα αλλα δεν την εμφανισε ποτε.
Ασε που το εκανε και πιο μυστηριωδες :stuck_out_tongue:
Τελος παντων τεραστια ξενερα.Τοσο μεγαλη απογοητευση απο αγαπημενη μπαντα
δεν θυμαμαι.

Δεν τρολάρω,δεν το έβαλα για πλάκα και το γεγονός ότι δεν το γούσταραν 5-10 κατευθηνόμενοι συντάκτες και 5-10 οπαδοί που -κακώς-τους παίρνουν στα σοβαρά,δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω διαφορετική γνώμη.Εδώ είδα σε αυτό το θρέντ τους Sun of nothing,που κατα την γνώμη μου δεν ακούγονται.Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί να τους γουστάρει.Και επειδή έχω όλη την δισκογραφια των morbid σε cd,mp3,κασσέτα ή ότι άλλο φαντάζεστε και πιθανόν την έχω ακούσει περισσότερες φορές από οτιδήποτε άλλο στην ζωή μου,δικαιούμαι να έχω γνώμη για αυτή την μπάντα πιστεύω.Και ΟΧΙ,όταν είναι να αποφασίσω άμα μου αρέσει κάτι,δεν θα κάνω γκάλοπ να πάρω τις γνώμες όλων για να αποφασίσω.Είτε είναι για μουσική,είτε είναι για οτιδήποτε άλλο,[U]δεν με νοιάζει[/U] αν ο υπόλοιπος κόσμος το μισεί ή το γουστάρει,με νοιάζει πως ακούγεται στα δικά μου αυτία.Και στα δικά μου αυτιά,οι Morbid δεν με απογοήτευσαν ποτέ.Αν η κοινή γνώμη αποφάσισε να σπρώξει τους τάδε,η ότι το τάδε ύφος είναι ντεμοντέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο,i don’t give a shit about them.Όπως κάποιος έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί όι είναι χάλια,έτσι κάποιος άλλος μπορεί να το ακούει και να γουστάρει πραγματικά.Χ!@#$% για τα περιοδικά (συγνώμη για την εκφραση),αλλά μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που έκαναν trend τους Skatoula Coil,το gaycore ή οποιαδήποτε άλλη μ!@#$% συνέλαβε κάποιος μανατζεράς δισκογραφικής να μας προωθήσει και ένα 80% του κοινού τα κατάπιε αμάσητα σαν (έχτε δεί τις ταινίες με την τζούλια,καταλάβατε σαν τι).Δεν με νοιάζει η κοινή γνώμη.Πρέπει να το συνηθίσετε αν σκοπεύετε να διαβάζετε αυτά που ποστάρω.:slight_smile:

Έχουμε και λέμε :

[B]Kangding Ray[/B] - OR.
[B]Primordial[/B] - Redemption at the Puritan’s Hand
[B]Vainio[/B] - Life (… It Eats You Up)
[B]Fennesz[/B] - Seven Stars
[B]Ulver[/B] - Wars of the Roses
[B]Mammiffer[/B] ? Mare Decendrii
[B]Foo Fighters[/B] - Wasting Light
[B]Covenant [/B]- Modern Ruin
[B]Long Distance Calling[/B] - Long Distance Calling
[B]Sun of Nothing[/B] - The Guilt Of Feeling Alive
[B]Aldebaran[/B] - Buried Beneath Aeons
[B]Blood Ceremony[/B] - Living with the Ancients
[B]James Blake[/B] - James Blake
[B]Lightbearer[/B] - Lapsus
[B]Morne[/B] - Asylum
[B]VYGR[/B] - Hypersleep
[B]Burzum[/B] - Fallen
[B]Θανασης ΠΑπακωνσταντινου[/B] - Ο Ελάχιστος Εαυτός
[B]Trap Them[/B] - Darker Handcraft
[B]Radiohead[/B] - The king of limbs
[B]The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble[/B] - From the stairwell
[B]In Flames[/B] - Sounds of a Playground Fading
[B]Vladislav Delay Quartet[/B] - Vladislav Delay Quartet
[B]Current 93[/B] - Honeysuckle Aeons

Δυνατή η λίστα σου, συνεπικροτώ σε αρκετά.

Μια ντουζίνα μόνο.

Subrosa - No help for the mighty one
Sun of Nothing - The Guilt of feeling alive
Hexvessel - Dawnbearer
Negative Plane - Stained Glass Revelations
Terra Tenebrosa - The Tunnels
U217 - Familiar Places
Bohren & Der Club of Gore - Beileid
Bloodiest - Descent
Long Distance Calling - S/T
Sarabande - Remnants
Seasick Steve - You can’t teach an old dog new tricks
Boris - Heavy Rocks

για τα δύο πρώτα(τα τονισμένα)…και τους U217 που τους γουστάρω… μπράβο…

που είναι οι Blood Ceremony;;;;;:stuck_out_tongue:

Ντροπή, ξέχασα τους Universe217 και όχι τπτ άλλο αλλά χτυπά πρώτες θ΄ςσςι; ο δίσκος. Δεν έχω ακούσει ακόμα Bohren & Boris.

Ενω εγω ρωταω την γνωμη του καθενος για μια μπαντα που ακουω εδω και 12-13 χρονια.Εγραψες ενα κατεβατο στο οποιο μονο για τους Ελ και τους Ελοχιμ δεν ειπες.
Γιατι σ’αρεσει ο δισκος δεν μας ειπες ομως.Σαν φαν τους δισκο με κακες απομιμησεις Ραμμσταην και τραγουδια που στα προηγουμενα αλμπουμ θα επλεναν τα αυτοκινητα των αλλων τραγουδιων με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να το βαλω στα καλυτερα της χρονιας.

Χμ, δηλαδή είσαι ένας απ’ τους 5-10 κατευθυνόμενους συντάκτες, ή τους 5-10 άλλους οπαδούς :-k

Πρώτη ακρόαση αυτή τη στιγμή και τσιμπιέμαι μήπως δεν είναι αλήθεια αυτό το πράγμα που ακούω.

Και δεν είμαι ούτε στα μισά.

Ωχ ωχ ωχ.

Το έχω λιώσει, σίγουρα η καλύτερη κυκλοφορία για εμένα. 6 διαμάντια κομμάτια, τόσο απλά.