Ωραια τα λεει ο μανος.
Περιμενουμε και καινουριο album απο τους between the buried and me. Θα εβγαzαν και ενα ep των Δεκεμβριο αλλα δεν κυκλοφορησε ποτε, ειναι και στην διαδικασια αλλαγης δισκογραφικης εταιριας οποτε…
Καλυτερες κυκλοφοριες για μενα μεχρι τωρα(οι απογοητευσεις δυστυχως ηταν περισσοτερες):
Steve Roach & Brian Parnham - The Desert Inbetween
Natural Snow Buildings - Waves of The Random Sea
Επισης περιμενουμε καινουριες κυκλοφοριες απο neurosis,cult of luna, pig destroyer, *shels και πολλα ακομα
για μένα το decemberists είναι μέσα στα καλύτερα απ’όσα έχω ακούσει για φέτος.όταν τα έλεγα εγώ όμως, λέγατε πόσο μάπα είναι και να ακούσω τα προηγούμενα.
κατά τα άλλα, dirty beaches και james blake.
και σίγουρα iron & wine.στα αυτιά μου ακούγεται ως ό,τι καλύτερο και ψυχωμένο έχει βγάλει.
στο κρακ δε σκαι δεν είναι το θέμα οτι ξεφουσκώνει
αλλά ότι μέσα σε ενα κομμάτι μπορείς να ακούσεις ένα συγκεκριμένο “θέμα” πολλές φορές και μετά να σε κουράσει…
μεχρυ τωρα
+
Mogwai - Harcore will Never Die, But you Will
Onslaught - Sounds of Violence
Crowbar - Sever the Wicked Hand
Thanasis Papakonstantinou - O Elaxistos Eaftos
βεβαια κανενα μεχρυ τωρα δεν θα το βαζα στη κατηγορια αριστουργημα αλλα μεχρυ τωρα καλα παμε
Φοβερό το Dragged όντως (το φερε η Nuclear Winter με ένα 9ευρο) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί φετινή κυκλοφορία.
Anywayz, εγώ έχω ξεχωρίσει πέρα και πάνω απ’ όλα [B]Mitochondrion (Parasignosis)[/B] που είναι ό,τι συγκλονιστικότερο έχω ακούσει στο death metal από τον καιρό του [B][I]Graves Of The Archangels[/I][/B] (:p) και ακολουθούν [B]Impiety (Worshippers Of The Seventh Tyranny)[/B] και [B]Clandestine Blaze (Falling Monuments)[/B] και κάνω υπομονή για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για [B]Ascension (Consolamentum)[/B].