Καλύτερες κυκλοφορίες 2011

Απλά πράγματα, το[B] Νο Hand Path[/B] είναι και μέσα στα καλύτερα του 10 και του 11. Η μπάντα λέει και τα δύο. Στο σάιτ λέει [I]Album. 2010[/I] και στο σπέις λέει [I]Album:Released: Jan 10, 2011[/I].

Koινώς μαγειρεύει για όλα τα γούστα και καθείς τρώει από κει που θέλει.

Και μιας και αναφέρθηκαν, να ακουστεί αυτό που πόσταρα στο DOOM thread. Άιντε ντε.

λεω πως το ντεμπουτο χτυπα κοκκινο, σε μουσικαρες, σε αισθητικη, σε εξωφυλλο, στα παντα. το τελευταιο χανει σε εμπνευσεις, αυτα τα γλυκοπικρα ριφφς που μοιαζουν με mdb κλπ, ποτε δε με αγγιζαν. η τυπισα ειναι σταθερη αξια δεν θα πουμε κατι γι’ αυτην.
επισης στηριζω μανοτζι στα βιντεοκλιπς, ειτε ειναι γιουνιβερς, ειτε μπραδεχουντ.

Ulcerate - The Destroyers of All
Baring Teeth - Atrophy
Virus - The Agent That Shapes the Desert
Bloodiest - Descent
Dub is a Weapon - Vaporized
Παπακωνσταντινου - Ο Ελαχιστος Εαυτος

οριζοντίως:

τα καλύτερα: [B]integrity - thee destroyorr / sarabante - remnants / sun of nothing - the guilt… / today is the day - pain is a warning / masakari-alpinist split[/B]

τα καλά: victims / touche amore / atlas losing grip / trap them /new lows / part time killer / raein / all pigs must die / ice age

τα μετρια: deafheaven

βαρεθηκα αυτα μεχρι τωρα. εχω ακουσει και καποια αλλα… Εχει ψωμι η χρονια ακομη

Επιτελους καποιος που το πιστευει. “Μετριο” ειναι βαρυς χαρακτηρισμος, το ακουω πανω στα κεφια. Αλλα ενταξει δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο.

Το Integrity επι την ευκαιρια ειχα την εντυπωση πως ειναι συλλογη με παλια κομματια ή κατι τετοιο, οποτε οποιος ξερει ας διαφωτισει. Πρεπει να ερθουνε παντως για να μαζευτουμε ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (ο bbb κι εγω δλδ) και να παμε να τους δουμε. Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.

Και γω συμφωνώ σχετικά με το deafheaven, προτιμώ το ομώνυμο/demo.
Επίσης το sarabante που αρέσει σε όλους δεν με τρέλανε και τόσο, μπορεί live να είναι η καλύτερη μπάντα στον κόσμο αλλά προσωπικά δεν μου 'βγαλε κάτι ξεχωριστό. (βρίστε με ελεύθερα :p)

Και μια πρόχειρη λίστα:

Burial & Four Tet & Thom Yorke - Ego / Mirror
CunninLynguists - Oneirology
Dakota Suite & Emanuele Errante - the north green down
Demdike Stare - Tryptych
Mamiffer - Mare Decendrii
Pygmy Lush - Old Friends
Subrosa - No Help For The Mighty One
Terra Tenebrosa - The Tunnels
Kangding Ray - OR
Trophy Scars - Never Born Never Dead

Xορορική δήλωση η αποπάνω, μοιάζετε ολοένα και περισσότερο.:roll:
Αντε, εντιτάρω γιατί σώνεσαι με το σαμπρόζα.

Και ακομα

Cults - Cults
House of ballons - The Weeknd
Ritual Union - Little Dragon
Zonoscope - Cut Copy
Father son holy ghost - Girls
The night beats - the night beats [I](το γαμηδι το εχω λιωσει στα stream δεν το βρισκω πουθενα αλλου)[/I]

εχω ακουσει λιγα πραματα φετος :confused:

To SONNE ADAM είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά με αυτή την αδύναμη Century Media παραγωγή δεν πάνε πουθενά.

NoMister λατρεία, παίζει να διαφωνώ σε όλα όσα γράφει εκτός από την πρώτη πρόταση και τα CAINA, NECROS CHRISTOS. Αλλά τα γράφει ωραία. Απλά το BURZUM δεν είναι δεύτερος Μπέλος ή μάλλον είναι όσο ήταν το “Filososfem” δεύτερο “Hvis”…

Κατά τ’ άλλα οι AGALLOCH-lovers θέλετε να τσεκάρετε το [B]“The Light That Dwells In Rotten Wood”[/B] των [B]FALLS OF RAUROS[/B] αλλά δεν το ξέρετε ακόμα.

Eγώ πάντως με το που ανακοινώνουν ευρώπη, γεια σας έφυγα. Και είναι κανονική κυκλοφορία, απλά ορισμένα από τα κομμάτια του δίσκου είχαν κυκλοφορίσει σε άλλες μικρότερες κυκλοφορίες. Έχει μέσα όμως γύρω στα 6-7 ολοκαινουρια κομματια.

Οσο για το ντεφχεβεν, καμία σχέση με το ντέμο όπως είπε και ο ριπ νουμπ. Το ντέμο είναι κορυφή, ενώ το άλμπουμ μόνο κούραση.

Με το γράμμα του νόμου, το Integrity θεωρείται συλλογή, αλλά είναι περίπτωση southern discomfort δηλαδή καλύτερο κι από άλμπουμ.
Μαζί με TITD και Most Precious Blood τα καλύτερα μέταλκορς για φέτο.

επισης προς πιτσιρικαδες κυριως :stuck_out_tongue: Ακομα σ’ αυτό το ετος δεν εχει βγει δισκος καλυτερος απο το μασακαρι του 2010. Προς αποφυγη πραξηγησεων.

Διαφωνώ, Mασακαρι-Σαραμπαντε μεγάλη ισοπαλία.

nope:). Παρ’ ότι λατρευω τη [B]σαραμπαντάρα[/B], δινω -sχετικά εύκολα- άσσο στο διπολο που θέτεις (τουλαχιστον μεχρι τωρα). Οι μασάκαρι πετάξανε πέρισυ στα μουτράκια μου, από το πουθενα κι εκεί που’ χα αρχίσει να βαριέμαι, το πιο καλοπαιγμένο, ποιότικο (και περα από κάθε πεπατημένη οδό), τεχνικό, πλούσιο, βιαίο, και οργισμένο (neo)crust που βγήκε τα τελευταία 5 χρόνια. Όλα αυτά σύμφωνα με μένα και αναφερόμενος στο περσινο αλμπουμ τους, και όχι το φετινό σπλιτ!

Τώρα ντάξει γουστα είναι αυτά, και όπως είπα λατρεύω το remants (ειναι ο φετινος αγαπημενος μου δίσκος και οι σαραμπαντε παιζει η αγαπημενη μου ελληνικη μπαντα πλεον)

Ωστοσο αυτα ειναι σχετικα, γιατί αν το remants εβγαινε περσι μπορει αυτο να με’ βγαζε απ’ τη βαρεμαρα, και να το’΄χα μνημα τωρα!

Ομως οι masakari εχουν απεριοριστο ρισπεκτ απο μενα. Δεν εχει βρεθει μεταγενεστερη μπαντα που να τους ξεπερνα στα αυτια μου:!:

σιγουρα μεσα το unseen απο the haunted!
μετα απο τοσο καιρο ακουγετε ολο και κλαυτερο!

για κλαμματα ενα πραμα, δηλαδη

Επιτέλους, φτάσαμε Σεπτέμβρη για να ακούσω κάτι του 2011 που να με ενθουσιάσει:

Πάρα πάρα πολύ καλός.

Πες τα γαμώτονκανυεουεστ! Δε φτάνει ούτε με σφαίρες Pomegranate αλλά Τομας Τζεφερσον και Μεντελέγιεφ και The River The Woods και Holy Waters και… Shίζει.

Μου αρέσει περισσότερο από το Pomegranate…αλλά όχι και από το mighty ocean.

Και το this is our science κομματάρα λέμε.

Το Μighty Ocean το βάζω τρίτο στην κατάταξη, αλλά who cares. This is our science, we’ve got nothing to prove.