Αδικημένα τραγούδια

Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ αν ναι ας κλειδωθεί.

Αγαπημένα άλμπουμ, αγαπημένα τραγούδια, καλύτερα των '80, καλύτερα των '90 και ένα σωρό άλλες λίστες αλλά δεν είδα πουθενά λίστα με αδικημένα τραγούδια. Συνθέσεις που ίσως και να αδικήθηκαν επειδή βρίκονταν σε μέτρια άλμπουμ η σε τεράστια άλμπουμ που δεν κατάφεραν να έχουν μεγάλη επιτυχία.

Μου ήρθε σαν ιδέα να ανεβάσω το thread αυτό όταν έβαλα σήμερα να ακούσω το Dissident Alliance των Jag Panzer, το άλμπουμ που μάλλον θεωρείται το πιο μέτριο τους αν και εμένα ομολογώ μου αρέσει αρκετά. Τέλος πάντων μέσα στο άλμπουμ υπάρχει μια τεράστια για μένα κομματάρα το Forsaken Child μια μπαλαντοειδής σύνθεση με το μπάσο να πρωταγωνιστεί σε όλη την διάρκεια του. Μεγάλο κομμάτι κατά την γνώμη μου που μάλλον έχει θαφτεί κάπως. Ήθελα να το ποστάρω κιόλας αλλά δεν το βρήκα καν στο youtube (μάλλον θα το ανεβάσω εγώ τώρα βασικά)

Δεν θα αναφέρω άλλο προς το παρόν αν και έχω μερικά υπόψην, να δούμε πως θα πάει το thread και βλέπουμε. :stuck_out_tongue:

Edit ανέβασα μόλις το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε εδώ–>http://www.youtube.com/watch?v=U8VPgb4sWbA

χμ,…burning ambition-iron maiden…με di anno αν δεν κανω λαθος…κομματαρα και αδικημενο…οσοι δε, το βλεπουν εδω πορωνονται ακομη πιο πολυ:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=vxRgQcEgF4Y