Καλύτερο σόλο κιθάρας όλων των εποχών

και ζακκ γουάιλντ.όχι συνθέσεις σαν του ρόουντς.με καμία παναγία αλλά έχει και αυτός γαμάτα κομμάτια

παιδια τι να λεμε τωρα…Ο Hammet με τισ σολαρες τ!!!
Ο Slash με τα τρελά τ σε November Rain,Sweet child o’Mine,Civil War γενικα ολα των guns
Criss Oliva με το ατμοσφαρικο παιξιμο του που ειναι λες και ακουγεται ολοκληρη ορχηστρα εγχορδων…
ο αειθαλης μαθητης Angus Υοung…τι να πουμε για τα σολο τ…απιστευτα…εδω και οι αρχη του thunderstruck ειναι υμνος…
και ο υπερτατος θεος του bend David Gilmour…στα solo του ειδικα σε αυτο του Comfortambly Numb κρυβονται τα μυστικα και ολη η ουσια της ηλεκτρικης κιθαρας!!!

Sweet child of mine,afraid to shoot strangers,stairway to heaven,unforgiven,ride the lightning,crazy train

• 100000000000 :thumbup:

Το [SIZE=“5”]ESTRANGED[/SIZE] να βαλεις μονο με τα 2 σολο και το ανεπαναληπτο riff αρκει…

Ενδεικτικα εγραψα καποια…

nevermore-psalm of lydia
rainbow-kill the king
rainbow-stargazer
rhapsody-dawn of victory
και πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα αλλα…:smiley:

Kαλα αυτο εννοειται γιατι αμα ξεκινησεις με GN’R ακομα και τα σολο του Spaghetti Incident και Chinese Democracy σπερνουν.:D:D:D

ε όχι…[-X

χαχα randy ρε…θεος!!

πρεπει να υπαρχει αλλο θρεντ γιατι εχω ξαναγραψει.τεσπα.
don`t stop me now,november rain,heaven and hell και πολλα αλλα

Ούτε εγώ ξέρω αν έχω ξαναποστάρει, αλλά Randy σε πολλά…

Afraid to shoot strangers

Rainbow - Stargazer
Black Sabbath - Heaven and Hell
Deep Purple - Highway Star

το εισαγωγικο σολο του "ζητω η Ελλας’ των Τερζαλικα

Stairway To Heaven
Perish In Flames
και πολλα απο το Kill’em All

Necrophagist - Fermented Offal Discharge το ξεχωρισα πολυ ανετα απο τα αλλα αγαπημενα μου solos μιας και αυτο αγγιζει την τελειοτητα! :thumbup:

streets-savatage …ποσο θεικο?

Mr Crowley από Randy Rhoads στην live εκδοχή(tribute).

καλά εκεί το ξεσκίζει,πόσο θεικό όμως?

πρωτο που ερχεται στο μυαλο : metallica - one