και ζακκ γουάιλντ.όχι συνθέσεις σαν του ρόουντς.με καμία παναγία αλλά έχει και αυτός γαμάτα κομμάτια
παιδια τι να λεμε τωρα…Ο Hammet με τισ σολαρες τ!!!
Ο Slash με τα τρελά τ σε November Rain,Sweet child o’Mine,Civil War γενικα ολα των guns
Criss Oliva με το ατμοσφαρικο παιξιμο του που ειναι λες και ακουγεται ολοκληρη ορχηστρα εγχορδων…
ο αειθαλης μαθητης Angus Υοung…τι να πουμε για τα σολο τ…απιστευτα…εδω και οι αρχη του thunderstruck ειναι υμνος…
και ο υπερτατος θεος του bend David Gilmour…στα solo του ειδικα σε αυτο του Comfortambly Numb κρυβονται τα μυστικα και ολη η ουσια της ηλεκτρικης κιθαρας!!!
Sweet child of mine,afraid to shoot strangers,stairway to heaven,unforgiven,ride the lightning,crazy train
- 100000000000 :thumbup:
Το [SIZE=“5”]ESTRANGED[/SIZE] να βαλεις μονο με τα 2 σολο και το ανεπαναληπτο riff αρκει…
Ενδεικτικα εγραψα καποια…
nevermore-psalm of lydia
rainbow-kill the king
rainbow-stargazer
rhapsody-dawn of victory
και πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα αλλα…
Kαλα αυτο εννοειται γιατι αμα ξεκινησεις με GN’R ακομα και τα σολο του Spaghetti Incident και Chinese Democracy σπερνουν.:D:D:D
ε όχι…[-X
χαχα randy ρε…θεος!!
πρεπει να υπαρχει αλλο θρεντ γιατι εχω ξαναγραψει.τεσπα.
don`t stop me now,november rain,heaven and hell και πολλα αλλα
Ούτε εγώ ξέρω αν έχω ξαναποστάρει, αλλά Randy σε πολλά…
Afraid to shoot strangers
Rainbow - Stargazer
Black Sabbath - Heaven and Hell
Deep Purple - Highway Star
το εισαγωγικο σολο του "ζητω η Ελλας’ των Τερζαλικα
Stairway To Heaven
Perish In Flames
και πολλα απο το Kill’em All
Necrophagist - Fermented Offal Discharge το ξεχωρισα πολυ ανετα απο τα αλλα αγαπημενα μου solos μιας και αυτο αγγιζει την τελειοτητα! :thumbup:
streets-savatage …ποσο θεικο?
Mr Crowley από Randy Rhoads στην live εκδοχή(tribute).
καλά εκεί το ξεσκίζει,πόσο θεικό όμως?
πρωτο που ερχεται στο μυαλο : metallica - one