Συσκευασία για αποστολή δίσκων

Χαίρετε. Θέλω να στείλω κάποια βινύλια που έβαλα ebay και με προβληματίζει το πακετάρισμα. Έχει στείλει ή παραλάβει κανείς να μου δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ προκαταβολικά.:smiley:

Αν εχεις αγορασει ποτε σου βινυλια απο εξωτερικο ή γενικα αν εχεις παραλαβει ποτε,
σιγουρα θα ηταν σε θηκες απο χαρτονι που ειναι ελαχιστα μεγαλυτερες απο το βινυλιο.
Γενικοτερα ομως πρεπει να το δεις με εικονες ή ακομα καλυτερα απο κοντα.
Γραπτη περιγραφη δεν μπορω να κανω.

στα ΕΛΤΑ (συνταγμα) πουλανε κατι ειδικα χαρτονενια κουτακια σε διαφορα μεγεθη, ειχα δει ενα και ειχα σκεφτει πως κανει για βινυλιο καλυτερα να το δεις απο κοντα.

Επισης ειχα φτιαξει εγω ενα πακετακι. Απο κουτα. 2 πλευρες(πανω κατω) και γυρω γυρω αρκετο σελοτειπ. Οχι το λεπτο αλλα το πλατυ (Alex pack)

Ο Ikaros music στο Χαλανδρι πουλάει συσκευασίες ταχυδρομείου ειδικά για βινύλια. Κάθε κουτί παίρνει από 1 εως 5-6 βινύλια μαζί με το αφρώδες πλαστικό.

Εγώ αυτά χρησιμοποιώ και δεν έιχα πρόβλημα ποτέ. Η τιμή νομίζω είναι 35 λεπτά το καομάτι

http://www.ikarosmusic.gr/index-gr.htm

Και εγώ αυτά τα κουτία χρησιμοποιώ και είναι εγγύηση!! 50 λεπτά το ένα κάνει.

Κατα το πακετάρισμα φρόντισε να βγάλεις το βινύλιο έξω από το εξώφυλλο για να μην πάθει καμία ζημιά (σκισιματάκια στα πλαίνα)…

μια καλη λυση επισης ειναι να παρεις μια κανονικη κουτα και να τη γεμισεις με τις ζελατινες με τις φουσκαλες κ καπου αναμεσα να βαλεις τα βινυλια… μου εχουν ερθει ετσι αρκετες φορες βινυλια και ηταν παντα σε αριστη κατασταση χωρις το παραμικρο προβλημα.

Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες , κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου απλώς δεν είχα δει απο κοντά δεν παραγγέλνω ,ευχαριστώ και πάλι.