Αγαπημένα τραγούδια 2011

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - San Michele

απλά και λιτά

Ω βεβαια…
Δεν ειχα σοβαρη επαφη με Θαναση και ο τελευταιος δισκος ειναι ο πρωτος που ακουσα κανονικα,και ακολουθουν ολοι οι αλλοι συντομα,και παρολο που ολος ο δισκος κυλαει πολυ ομορφα το συγκεκριμενο κομματι ξεχωριζει ευκολα στα δικα μου αυτια.
Η μελωδια και οι στιχοι σε βαζουν στο κλιμα για τα καλα.
Υπεροχο :smiley:

[B]Virus - Call of the tuskers [/B]

και όχι μόνο γιατί συμμετέχει ο θέουλας

budstikken των burzum:)[SPOILER]αν και νομιζω οτι ειναι ακομα νωρις για σιγουρη απαντηση[/SPOILER]

[B]Magnum - Spin like a wheel!

Jeff MArtin 777 - The cobra

Jeff Martin 777 - The pyre[/B]

[SIZE=“6”][B]WRATH OF THE GODS

SONG OF THE BLACK SWORD

SOLDIER OF FORTUNE

WARLIFE

ETERNAL BATTLE
[/B][/SIZE]

Eυκολά καλύτερο και πιο ανατριχιαστικό κομμάτι του έτους μέχρι τώρα το: [B]black heksen rise [/B]από integrity

με διαφορά από το δεύτερο…

[U]EMA - California[/U]

το βίντεο της χρονιάς επίσης.

Ειχα φαει τον τοπο να το βρω τουτο δω το θρεντ και να το !

Τα δικα μου 5 !

[U]Burzum - Budstikken[/U]

[U]Radiohead - Lotus Flower[/U] (πακετο με το κλιπ παει αυτο εε)

[U]Arctic Monkeys – Don’t Sit Down 'Cause I’ve Moved Your Chair[/U]

[U]Our Ceasing Voice - Highway Lights[/U]

[U]Okkervil River - “Wake and Be Fine”[/U]

Ναι και εμενα ανετα το[B] black heksen rise[/B] ειναι το αγαπημενο μεχρι τωρα.Ακολουθει απο κοντα το [B]hearthealer[/B] [B]απο sun of nothing[/B]

Το Wrong απο Evergrey σπέρνει ε.

'Αλλα που εχω ξεχωρισει, παρακατω:

Δεν έχω ακούσει και πολλά φετινά, αλλά μερικά τραγούδια που έχω λιώσει είναι:

Monovine - Away

White Lies - Bad Love

Μωρά Στη Φωτιά - Ραδιόφωνα

Gang Of Four - I Can’t Forget Your Lovely Face

Van Der Graaf Generator - Bunsho

Nosferatu - Horror Holiday

the Fuzztones - Between the Lines

Ωραία τα τραγούδια σου Xemnas! Ειδικά, των Leaves Eyes μου άρεσε πάρα πολύ!

Χμμ…βασικά είναι πολύ δύσκολο να διαλέξει κανείς τα αγαπημένα του τραγούδια…είναι ακόμη πολύ νωρίς και καλά καλά εγώ -προσωπικά- δεν έχω ακούσει άλλο νέο δίσκο πέρα απ’αυτόν των Blood Ceremony.!! Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια απ’το δίσκο (κ γενικότερα τα αγαπημένα μου)…κατά καιρούς κολλούσα μ’ένα κομμάτι και μετά με άλλο και άλλο…

Αναμφισβήτητα, τα [B][U]Daughter of the Sun, Oliver Haddo, The Great God Pan[/U][/B] και [B][U]Night of Augury[/U][/B] είναι από τα highlights του δίσκου! Έπίσης, άλλα σκόρπια τραγούδια που άκουσα και μου άρεσαν - με εντυπωσίασαν ορισμένα - είναι τα [B][U]Transcendence[/U][/B] από Τhe Flight of Sleipnir, [B][U]I am the Ritual[/U][/B] και [B][U]The Tunnel at the End of the Light[/U][/B] από Hexvessel, καθώς και το [B][U]The Inheritance[/U][/B] από SubRosa…!! Σίγουρα δεν είναι τα αγαπημένα μου(ακόμη), αλλά οι εντυπώσεις μου ήταν πάρα πολύ καλές…!!

Ωραιος,αλλα απο το τελευταιο GOF η κομματαρα ειναι αυτη >> [U]κλικ[/U] !

btw, εχω την εντυπωση πως το κοντεντ εχει βγει το 2010 ,εκει προς τα τελη.

χεχεχε, οι Gang of Four βασικά βγήκανε από την χρονοντουλάπα με τους σκελετούς και μαζί τους βγήκε και ένα πολύ αξιόλογο άλμπουμ. Πολύ καλό βεβαίως και το κομμάτι που πόσταρες, είναι το opener του άλμπουμ όπου σε προϊδεάζει για μία πιο ηλεκτρονική κατεύθυνση της μπάντας, κάτι το οποίο ισχύει και στα υπόλοιπα κομμάτια χωρίς όμως να είναι τόσο ευδιάκριτο το ηλεκτρονικό στοιχείο. :thumbup:

(όσο για το πότε βγήκε ακριβώς, η wiki αναφέρει January 24, 2011)

Παναγιώτη πάρα πολύ ωραίο κομμάτι είναι και το [B][U]Horror Holiday[/U][/B]…!! Goth rock ε; Πολύ ενδιαφέρον…

Τι λέει ο δίσκος τους γενικότερα; Μου αρέσει το gothic στοιχείο στη μουσική και θα 'θελα μερικές πληροφορίες, διότι απ’ότι έχω καταλάβει είσαι γνώστης του θέματος!

Α, επίσης εδώ και λίγη ώρα πατάω συνέχεια το repeat! Φοβερό…!! 8)

Silent Winter, νομίζω ότι ο δίσκος θα σου αρέσει: πάνω κάτω είναι το στυλ που πήρανε τα περισσότερα καθαρόαιμα goth rocks γκρουπς των 90’ς (ειδικά την μετά-Elusive εποχή) όπου βάλανε λίγο πιο μπροστά την κιθάρα, απογαλακτιστήκανε από το πιο σκατόψυχο στυλ των πρώτων ημερών και γενικά κρατάνε μια ισορροπία ανάμεσα σε ένα μελωδικό-δυναμικό ύφος, χωρίς όμως να αποκλίνουν στο μέταλ. Άκου και [U]http://www.youtube.com/watch?v=EyWsK1ZjX6k[/U] που είναι πολύ ωραίο. Επίσης υπάρχει και μια διασκευή στο Somebody Put Something In My Drink των Ramones.

Γενικά, οι Nosferatu είναι ένα αρκετά τίμιο γκρουπ από Αγγλία, το άλμπουμ του 93 με τίτλο Rise αποτελεί μία από τις καλύτερες και χαρακτηριστικότερες στιγμές αυτού που λέμε 90’ς goth rock και γενικά έχουν ψωμί…

http://www.youtube.com/watch?v=V_e_wJKxI80 (<----- από τα πιο classixxxxxx)

[U][B]Αrbouretum[/B] - When Delivery Comes ( solo acoustic )[/U]

icon gallery - more than a memory

pank, rok, metal, θεικιές φωνητικές μελωδίες, κιθάρες τούμπανα, τούμπανα fissler, πόδια στη γη, γροθιές στον αέρα, τρίποντο χλατσωτό, κριτική μέταλχάμερζ, ψυχική ανάτασις!

http://www.myspace.com/galleryicon

Finality-While Heaven Wept
Bloodied Yet Unbowed-Primordial
A Great Mass of Death & Therianthropy-Septic Flesh
Unseen-The Haunted
Live Without Regrets-Amon Amarth
Huuto-Moonsorrow