Μπορω να πω οτι με άρεσε πάρα πολυ το καινουργιο album των Iced Earth, με 3 κομματαρους κατα την γνωμη μου (Dystopia, V, Anthem) ! Απο τον καινουργιο δισκο των Arch Enemy αξιζε το “Yesterday Is Dead And Gone”, και ενδιαφερον βρηκα και το The Pride των Five Finger Death Punch
Βαριόμουν, πάρτε μερικά
[B]the Ducky Boyz[/B] - Making it worse
[B]Peter Murphy[/B] - Memory Go
[B]the Boy[/B] - Άνθρωπος
[B]Slug Guts[/B] - Down In the Morning Sun
[B]White Lies[/B] - Strangers
[B]Thurston Moore[/B] - Circulation
[B]Crystal Stilts[/B] - Shake the Shackles
[B]Kavinsky [/B]- Nightcall
[B]Zounds[/B] - What Makes A Man (δεν το βρήκα στούντιο, πάρτε λάηβ με όχι καθαρό ήχο)
[B]Kill the Cat[/B] - Το σ’αγαπώ πες το με πέτρες
[B]Deceased [/B]- In the laboratory Of Joyous Gloom
[B]Total Chaos[/B] - Total Massacre
[B]Fundracar [/B]- Πολλές Φορές
[B]Vektor[/B] - Cosmic Cortex
[B]Necromantix [/B]- I kissed a Ghoul
[B]Believer [/B]- Gut (το ego machine ήθελα αλλά τεσπά)
[B]
Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine[/B] - Invasion of the mind snatchers
[B]Raindogs [/B]- Fight and Get
[B]Magazine [/B]- Hello Mr. Curtis, hello mr Cobain (with apologies)
[B]Deathraiser [/B]- Violent Aggression
[B]the Walkabouts[/B] - Dustlands
[B]Grain [/B]- Nύχτες Δεκέμβρη
[B]
Ramshackle Glory[/B] - Vampires Are Poseurs
[B]Death Token[/B] - All dreams are nightmares
και λαστ μπατ νοτ δε ληστ
[B]Κ. Μάστορης & Μισοί αθηναίοι πάνκηδες της δεκατίας του 80 μαζεμένοι [/B]- No Asylum Here
να δωθει η τριτη και η προτελευταια παρακαλω. επισης σωστη γραμμη απο αρτγουορκς! <3
βθμβ.
παιδια μου κατεβαστε υπερσυλλογαρα με Anna Cavli, θα φορεθει πολυ φετος.
Η συλλογή ή η Άννα Καβλί?
η συλλογη κατα κυριο λογο και μιας και ειμαι στο σωστο θρεντ ενας ψαϊνα [I]παιζει και πινκ φλοηντς αμα λαχει[/I].
Λοιπόν μου πήρε πάνω από μισάωρο αλλά …
http://grooveshark.com/#!/playlist/Rocking2011/68829239
Δεν μπήκαν όλα. Έβαλα όσα βρήκα στο grooveshark και μέχρι 4-5 από κάθε χρήστη. Αν υπήρχε σκέτο youtube link εννοείται δεν το έψαχνα
Ακούω τη λίστα και πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχει πόλυ καλό υλικό μέσα. Bασικά σπέρνει η λίστα Πρόσθεσα και τις δικές μου επιλογές
Κate bush – wild man
Opeth – Folklore
PJ Harvey – Let England Shake
Twilight Singers – On the Corner
Mogwai – San Pedro
Συ να τα βλέπεις που λες ότι δεν έχουμε πολλές καλές μουσικές πια.
Έβαλα να ακούσω τη λίστα. Προς το παρόν δε μου έχει ζητήσει να πληρώσω, τι έγινε, το σταμάτησαν;
Ναι. Τώρα σου δείχνουν ένα διαφημιστικό στην αρχή απλά.
Υ.Γ: Δεν είπα ότι δεν βγαίνουν καλές μουσικές πια. Απλά δεν βγάινουν όπως άλλωτε. Η λίστα πάντως μου άρεσε περισσότερο από ότι περίμενα. Αν ήταν και λίγο λιγότερο μεταλλική
Υ.Γ2: Εντυπωσιακό που δεν έχει Dream Theater, Wilson, Riot. Kαι opeth δεν είχε μέχρι που έβαλα εγώ.
Απο Graveyard, The Siren και Uncomfortably numb. Οι Σουηδοι bluesαδες απλα ξερουν το νοημα της ζωης… (TONIGHT A DEMON CAAAAAAAAAAAAME INTO MY HEAAAD —> ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ)