Εγώ προς Σκανδιναβία θα κοίταγα πάντως.
τι έχει εκεί? Abba?
α, μπα…
Το roxx είπε πως έσκασε απ το πουθενά άρα δεν θα ναι αυτοί… Χώρια που λέει πριν το καλοκαίρι 1 μήνα τουλάχιστον πριν έρθουν Ευρώπη οι PJ δλδ
Λες να ρθουν οι Lordi που έκαναν παταγο στο προηγούμενο λαιβ τους στο Fuzz?
Έλα το χω
In Flames αν περιοδεύουν , δεν ξέρω . Έχω την εντύπωση μια φορά παλιά έχουν έρθει
Offspring ισως;
Και γιατί να μην είναι Running Wild? Βουλγαρία παίζουν μέσα Ιουλίου…τι είναι μερικά χιλιόμετρα να κατέβουν και πιο κάτω
Όχι γτ το άρθρο λέει για πριν το καλοκαίρι και για μπαντα που έχει έρθει μονάχα μια φορά. Οι RW και έχουν ξαναρθει και Βουλγαρία θα ναι Ιούλιο. Μακάρι να τους χώσει κάπου το release
Λουκούμι για την ημέρα των Πρηστ ε ;;
με τη διαφορά οτι για τα φράγκα που ζητάνε λογικά θα ναι headliner αν είναι. δεν έχει ακουστεί όμως κάτι…
Bon Jovi δε βλέπω να περιοδεύουν.
Άρα αν μιλάμε για πάταγο πάντα, πάμε σε τίποτα
KISS
Soad
Rage
Pearl Jam
Η Rammstein…
καλά , δεν έγραψε ότι θα πέσουν και τα τσιμέντα . Πιστεύω θα άφηνε ένα hint αν ήταν
…θα θελες και θα θελα αλλά απολυτως απίθανο. Εχουν κλεισει ολα τα dates των γερμανων…
Το θέμα είναι ότι και οι Pearl Jam να σκάσουν, αν θα μπορούμε να καπνίσουμε!!! Πάντως το roxx δημιουργεί άκυρες προσδοκίες οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι όντως δυνατό…Εδώ και μήνες μας λέει για βόμβες από τον ένα και τον άλλο και εν τέλει…οκ…Με τον pano metal πως το λένε που είχε πει ότι έχει κλείσει κάτι πολύ δυνατό τι έγινε?? Ο Λώρης που είναι πάλι?
Πετάω στο τραπέζι όνομα in flames. Μακάρι!
Αν είναι αυτοί θέλω να δω με ποιον τρόπο θα ακυρωθούν αυτή τη φορά
Κουνήσου απ’την θέση σου! Μακάρι να έρθουν!
Μαζί σου αλλά εδώ υπάρχει προϊστορία…