με τη διαφορά οτι για τα φράγκα που ζητάνε λογικά θα ναι headliner αν είναι. δεν έχει ακουστεί όμως κάτι…
Bon Jovi δε βλέπω να περιοδεύουν.
Άρα αν μιλάμε για πάταγο πάντα, πάμε σε τίποτα
KISS
Soad
Rage
Pearl Jam
Η Rammstein…
καλά , δεν έγραψε ότι θα πέσουν και τα τσιμέντα . Πιστεύω θα άφηνε ένα hint αν ήταν
…θα θελες και θα θελα αλλά απολυτως απίθανο. Εχουν κλεισει ολα τα dates των γερμανων…
Το θέμα είναι ότι και οι Pearl Jam να σκάσουν, αν θα μπορούμε να καπνίσουμε!!! Πάντως το roxx δημιουργεί άκυρες προσδοκίες οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι όντως δυνατό…Εδώ και μήνες μας λέει για βόμβες από τον ένα και τον άλλο και εν τέλει…οκ…Με τον pano metal πως το λένε που είχε πει ότι έχει κλείσει κάτι πολύ δυνατό τι έγινε?? Ο Λώρης που είναι πάλι?
Πετάω στο τραπέζι όνομα in flames. Μακάρι!
Αν είναι αυτοί θέλω να δω με ποιον τρόπο θα ακυρωθούν αυτή τη φορά
Κουνήσου απ’την θέση σου! Μακάρι να έρθουν!
Μαζί σου αλλά εδώ υπάρχει προϊστορία…
οι παραδόσεις είναι για σπάνε, ελπίζω να μην φτάσουμε στην βρύση και να μην πιούμε νερό και άλλα τέτοια ωραία γραφικά
Τους έχουμε δει όταν πρωτοήρθανε .
Ισχύει αλλά 20 χρόνια είναι ΠΟΛΛΑ!
ΠΟΛΛΑ είπε και το roxx .
Το ονομα που θα ενθουσιασει το ελληνικό κοινό θα ειναι οι…In Flames ?
Κ εμένα το απωθημένο του κοινου που θα θα θα δε μου φερνει στο νου τους in flames,ειδωμεν…
ρε τι κάνει το release στο instagram τρολάρει;; χαχα
Απλά ανεβάζει μία μία τις φωτογραφίες σχηματίζοντας το λογότυπο του φεστιβάλ.
Αν μπεις στη σελίδα του στο ινστα θα το δεις. Λογικά μάς προετοιμάζει…
τι in flames ρε τυποι που εχουν να βγαλουν καλό δίσκο από τα μέσα των 00s? Academy και πολύ τους είναι.
Θέλω πάρα πολύ να δω In Flames και Running Wild που γράψατε κάποιοι αλλά συμφωνώ πως περιμένω κάτι άλλο.