Φημες για συναυλιες #2

καλα αμα τα βγάζαν όλα μαζί μπαμ σε μία μέρα θα ήταν θεοί. Αλλά δεν έχουμε πιάσει επίπεδα εξωτερικού ακόμα

2 Likes

Ωπα!

3 Likes

η High Priority (διοργανώτρια του Athens Rocks), φέρνει στη χώρα μας μία μπάντα που αποτελεί μεγάλο απωθημένο για το ελληνικό κοινό, επειδή έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, από την πρώτη και μοναδική εμφάνιση τους στη χώρα μας.

Λέτε να μιλάμε για KoЯn ;;;;;;;;;;;

SOAD ? Όχι οτι με ενδιαφερει ιδιαίτερα αν το ονομα κινειται σε τετοια μουσικα μονοπάτια που ειναι και το πιθανότερο (έως σιγουρο).

Θα μπορούσε και Rammstein και Pearl Jam

3 Likes

Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα μπορούσε να είναι και οι Scorpions.

2 Likes

για το δεύτερο νομίζω ακουγόντουσαν οι πιο έντονες φήμες.

Rage against the machine ή SoAD και άντε γεια

4 Likes

PJ ή FF

δεν παιζει δυστυχώς

Εγώ προς Σκανδιναβία θα κοίταγα πάντως.

4 Likes

τι έχει εκεί? Abba? :stuck_out_tongue:

α, μπα…

5 Likes

Το roxx είπε πως έσκασε απ το πουθενά άρα δεν θα ναι αυτοί… Χώρια που λέει πριν το καλοκαίρι 1 μήνα τουλάχιστον πριν έρθουν Ευρώπη οι PJ δλδ

Λες να ρθουν οι Lordi που έκαναν παταγο στο προηγούμενο λαιβ τους στο Fuzz?

13 Likes

Έλα το χω

In Flames αν περιοδεύουν , δεν ξέρω . Έχω την εντύπωση μια φορά παλιά έχουν έρθει

6 Likes

Offspring ισως;

Και γιατί να μην είναι Running Wild? Βουλγαρία παίζουν μέσα Ιουλίου…τι είναι μερικά χιλιόμετρα να κατέβουν και πιο κάτω :crossed_fingers:

1 Like

Όχι γτ το άρθρο λέει για πριν το καλοκαίρι και για μπαντα που έχει έρθει μονάχα μια φορά. Οι RW και έχουν ξαναρθει και Βουλγαρία θα ναι Ιούλιο. Μακάρι να τους χώσει κάπου το release

1 Like

Λουκούμι για την ημέρα των Πρηστ ε ;;

3 Likes