Φημες για συναυλιες #2

Αν όμως εσύ ο ανώνυμος, χάσεις τη δουλειά σου και το 100 % εσόδων, άρπα μια κατάσχεση. Όχι παιδιά δεν είμαστε συμμέτοχοι, ούτε στις ιδιωτικές τράπεζες, ούτε στις ιδιωτικές εταιρίες, για να πληρώνουμε, σορτάκηδες τζογαδόρους και “επενδυτές”. Μη σώσουνε κι έρθουνε. Αν θέλει ο άλλος να επενδύσει θα το κάνει.

3 Likes

Κάποτε όταν βλέπαμε πολλά νέα σχόλια σε αυτό το thread, μπαίναμε για να διαβάσουμε αν είχε ακούσει κανείς κάτι για Maiden, τώρα βρίσκουμε συμβουλές για το πως να πάρεις αποζημίωση από ακυρωμένη πτήση…
…πόσο πιο χαμηλά, τι μας κρύβουν;!

16 Likes

Για όσους έχουν εκκρεμότητες με εισητηρια της ryanair

Ανακοινωθηκαν Mayhem Οκτωμβρη???

Ναι μου ήρθε καινούργιο mail χτες ενώ περίμενα να μπουν τα χρήματα. Απίστευτα πράγματα.

Ναι

4 Likes

Ναι οπωσδήποτε

Λίγο έως πολύ αισιόδοξο …μακάρι δηλαδή αλλά δεν το βλέπω

Ανακοινωθηκε ολη η Ευρωπαικη περιοδεια - μολις ελαβα μηνυμα και για Αγγλια τον Οκτωβρη.

Το όλο σκηνικό προμηνύεται τουλάχιστον… άρρωστο!
Δε βαριέσαι, blessed are the sick που έλεγαν και κάποιοι άλλοι!

(Σοβαρά τώρα, αν τελικά γίνονται live το ερχόμενο φθινόπωρο/χειμώνα θα είναι έκπληξη, ειδικά αν μιλάμε με όρους περιοδείας που περιλαμβάνει πολλές χώρες)

1 Like

Έχεις το 1/2 σιγουράκια εσύ :slight_smile:

1 Like

Τωρα σοβαρα οι αλλοι ανακοινωσαν περιοδεια για το φθινοπωρο?
Μα καλα ποσο ηλιθιος ειναι πια ο κοσμος.

3 Likes

Lollapalooza Βερολίνο αναβλήθηκε αλλά επιστρεφουν χρήματα αν διαβασα καλα στα γρήγορα

Γενικά το Βερολινο από χθες το απόγευμα με πολιτική απόφαση έβαλε λουκέτο σε ο,τιδήποτε υπάρχει με 1001+ άτομα ως τις 31 Αυγούστου και με 5001+ άτομα έως τις 24 Οκτωβρίου. Από συναυλίες μέχρι τον Μαραθώνιο του Βερολίνου (πέρυσι είχε 45+Κ κόσμου) κι από αθλητικές αναμετρήσεις έως εκθέσεις και παραστάσεις, δεν υπάρχει εξαίρεση.

Όπως έχουμε πει ήδη, τα ΤΜ και τα venues και οι μπάντες περιμένουν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την Πολιτεία. Η Πολιτεία μίλησε χθες βράδυ, οπότε περιμένω εξελίξεις για όσους έχουμε κλείσει κάτι εκεί ή στη Γερμανία γενικώς.

Καλά, με το ποδόσφαιρο τι θα κάνουν εκεί; Χωρίς κόσμο μέχρι Οκτώβριο;;;

Μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους είναι η αρχική εκτίμηση. Υπάρχουν φωνές που λένε για κεκλεισμένων έως το επόμενο καλοκαίρι ή και μέχρι το τέλος του 2021, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό σενάριο αυτό το τελευταίο.

2 Likes

Τρομερή αμηχανία στις κινήσεις της η Γερμανία μέχρι τώρα και για τα venues και για τα εισιτήρια και για όλα.

Ανοίξανε τα μαγαζιά την περασμένη Δευτέρα (κάτω από 800τμ) και σήμερα ενημέρωσαν ότι την επόμενη Δευτέρα, υποχρεωτικά όλοι οι καταστηματάρχες και οι υπάλληλοι μάσκα και γάντια (μια εβδομάδα μετά δηλαδή).

Δίνουν ειδική άδεια να ανοίξουν 11 καταστήματα ΙΚΕΑ και βγαίνει μετά η Kaufhof και πάει στα δικαστήρια την πολιτεία για φωτογραφικό νόμο (για τα 800τμ).

Στην DHL έχουν ξεζουμίσει τόσο καιρό τα παιδιά που είναι Mini Job και τρέχουν πανικόβλητα για να φέρουν εις πέρας τεράστια βουνά με δέματα (Μέχρι και Κυριακές τους απασχολούν). Οι Full time γυρνάνε την επόμενη Δευτέρα.

Γίνονται πραγματάκια και στην Γερμανία :crazy_face:.

Φαντάζομαι θα αργήσει πολύ ακόμα να ξεδιαλύνει το τοπίο.

1 Like

Απορω γιατι μεγαλες μπαντες δεν εχουν ακυρωσει τις καλοκαιρινες περιοδειες και περιμενουν επισημες ανακοινωσεις απο τις κυβερνησεις.

1 Like

Ένας φίλος μου έλεγε το εξής περιστατικό: μια κοπέλα από το περιβάλλον του είχε κάνει μια αγορά μέσω internet και περίμενε το δέμα. Έπεσε το τηλέφωνο ότι ο ντελιβεράς είναι από κάτω, κατέβηκε η κοπέλα να παραλάβει και είδε ότι ο ντελιβεράς ήταν ένας …ταζιτζής :joy:. Ο οποίος είχε γεμίσει το πίσω κάθισμα και δέματα και παρέδιδε σε όλη την περιοχή.

Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, οι ταξιτζήδες δεν έχουν καθόλου δουλειά και οι μεταφορικές εταιρείες δεν έχουν ανθρώπους να καλύψουν τις πολύ αυξημένες ανάγκες αυτής της περιόδου :smiley:

4 Likes

το Public το εκανε αυτο, γιατι οι παραδοσεις που ειχε μεσω μεταφορικων ειχαν τεραστιες καθυστερησεις μιλαμε για εβδομαδα και ανω, και ετσι βρηκε ταξιτζηδες του ναυλωσε αναλογα και τους φορτωσε τα ταξι.
Καλυτερα απο το να καθονται και να μην εχουν δουλεια, κατι ηταν και αυτο για αυτους.

4 Likes