Φημες για συναυλιες #2

Συγνώμη αλλά δεν γέλαγε κανένας με τον Paul Rodgers. Υπήρχε εμφανέστατη χημεία σε αυτή τη συνεργασία. Γιατί συνεργασία ήταν και όχι κάποια καινούρια έκδοση των Queen. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε την ιστορία που έχει από μόνος του ο Rodgers. Σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε ο τρόπος που ερμήνευε τα κομμάτια, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι οι live εμφανίσεις τους ήταν εντυπωσιακές, ξεκινώντας από αυτή στο UK Hall Of Fame

http://www.youtube.com/watch?v=PmZvIjZ2gts
http://www.youtube.com/watch?v=FxzJwl0Tanc

τώρα αντί για το all right now αναρωτίεμαι τι τραγούδια του Lambert θα τραγουδήσουν. δε θα ήθελα να είμαι μπροστά

Αντί να το διαλύσουν αξιοπρεπώς, και να δημιουργήσουν άλλο γκρουπ με άλλη ονομασία, κάθονται και ξεφτυλίζονται (με το αζημίωτο) εδώ και 20 χρόνια.

παλιά hc μπαντάρα, ξεπουλημένοι sXe (:P), έχει περάσει από εκεί και ένας drummer γνωστής βραζιλιάνικης θρας μπάντας… :slight_smile:

Συμφωνώ για την άλλη ονομασία. Αλλά δεν νομίζω πως είχαν ξεφτιλιστεί. Εκτός από κάτι σκόρπιες συνεργασίες, μόνο με τον Rodgers περιόδευσαν κανονικά. Και αυτό έγινε μετά το 2005, και είναι μια αξιοπρεπέστατη συνεργασία - πολύ μακριά από την ξεφτίλα. Είχαν προηγηθεί Made In Heaven, Queen Rocks με το Noone but you και Greatest Hits 3.

Ο Lambert βέβαια είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Έφτασαν πάτο

Nekromantheon και Deathhammer live στη Θεσσαλονίκη!Δεν έχει αποφασισθεί ποιον μήνα θα έρθουν,αλλά μάλλον φθινόπωρο θα γίνει!Έγκυρη πληροφορία!
:metal:

αυτο που ξερω εγω ειναι οτι πλακα πλακα οσοι εχουν τους metallica ειναι και οι τυχεροι της υποθεσης.ολο το black album,κτλ.βαλε και τον κρυσταλο ηχο,παραγωγη κτλ.αν δεν εχουμε εδω κατι καλο.για τι οχι r.a.t.m.την κανα για Spain μερια.sagionara.

ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!8O

Το αποκλειουμε να ερθουν και εδω φετος οι metallica;

εχουν ανακοινωσει τις χωρες που θα επισκευτουν στην ευρωπη
και δεν ειμαστε μεσα :x

Θα γίνει σίγουρα!Και την άνοιξη έχει Greek Tour Omega-Ravencult και Witchcurse-Rezet(μόνο Θεσσαλονίκη αυτό).

γαματα και τα 2!!!θα τιμησουμε μαλλον σιγουρα!

Δε θα περάσει το πακέτο Accept-Hell από Ελλάδα…Κρίμα…

ACCEPT have confirmed another date for their 2012 European tour, April 8th at the Paaspop Festival Schijndel, Netherlands. Support will be HELL. The complete list of dates are as follows:

with HELL as support:
April 6, 2012 ? PARIS / Le Bataclan, FRANCE
April 7, 2012 ? MONS / PPM Festival / Lotto Mons Expo, BELGIUM
April 8, 2012 ? SCHIJNDEL/ Paaspop Festival / THE NETHERLANDS
April 10, 2012 ? KEMPTEN / Big Box, GERMANY
April 11, 2012 ? FILDERSTADT / Filharmonie, GERMANY
April 13, 2012 ? STRAUBING / Messehalle GERMANY
April 14, 2012 ? GEISELWIND / Eventcenter, GERMANY
April 15, 2012 ? PRATTELN / Z7, SWITZERLAND
April 17, 2012 ? OBERHAUSEN / Turbinenhalle, GERMANY
April 18, 2012 ? HAMBURG / Docks, GERMANY
April 19, 2012 ? BERLIN / Huxleys, GERMANY

ACCEPT only:
April 21, 2012 ? ZLIN / Euronics, CZ
April 22, 2012 ? WARSAW / Stodola, POLAND

:cry:

Μπορεί να έρθουν πιο μετά.Η απο Σεπτέμβρη ξέρω γω.Γιατί το αποκλείεις?

Μηδαμινές μου φαίνεται ότι είναι οι πιθανότητες…Μακάρι όμως να έρθουν!

απο Detox
We will announce some artists for Ejekt festival 2012 this Tuesday 28 feb.

αιντε να δουμε.

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, από το twitter της Amy Lee:

OK VENEZUELA! LOL! It’s not booked yet but we are definitely trying to come see you this year. Now quit blowin up my twitter :wink:
Oh boy here we go- AND Argentina AND Greece AND Spain AND Chile AND Colombia AND Ecuador AND Poland AND Costa Rica
…Γαλλία παίζουν headliners τη μια μέρα του εκεί Sonisphere και Αγγλια είναι δεύτερο όνομα

Περιμενω επικα σχολια στην κεντρικη μολις ανακοινωθει επισημα.

νομιζω οτι ζω στο 2003

εγώ μικρός την αγαπούσα πάντως… μετά δεν ξέρω πώς κατάφερα να την ξεπεράσω εν μια νυκτί…