Υπομονή ντε,έχουμε ακόμα για αυτό ουυυυυυυ
ε ε ε ερχεταιιιι
τι πράγμα…ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Μάλλον τους Cure εννοει(??)
ΜΑ-ΚΑ-ΡΙ!!!
ε αιντε πείτε το αν ανακοινώθηκε ή αν ξέρετε κάτι και είναι στάνταρ ! :x
Λοιπόν πριν κάτι μήνες είχαμε πει και πολλοί συμφωνήσανε - μαζί και οι mods αν θυμάμαι καλά - ότι οι φήμες θα αναφέρονται μόνο αν σας το έχει πει κάποιος από μέσα ή το διαβάσατε κάπου.
Πραγματικά ΕΛΕΟΣ! Πετάτε ένα όνομα, γεμίζουμε άσκοπα το thread και στο τέλος μας πρήζετε. Τόσο δύσκολο είναι; Έχεις πραγματικά info??? Οκ. Δεν έχεις; ΣΚΑΣΕ!
+500000000000000000000!!!
Δεν μπορείς να αποδείξεις αν κάποιος έχει έγκυρη πηγή ή όχι…
Δεν παίζονται λεφτά, κουβέντα γίνεται…
Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα σας και το κατά πόσο πρήζεστε από το να πετάει ο καθένας την μλκία του για ένα τόσο χαλαρό ζήτημα…
+800000000000000000000!!
Υπάρχει και άλλη λύση ε…
Μπορείτε απλά να μην ανοίγετε καν το thread φήμες για συναυλίες και να περιμένετε επίσημες ανακοινώσεις…
ΦΗΜΕΣ είναι,πως περιμένετε να είναι δεδομένο?
Και στο φινάλε αμα μπω εγω ας πούμε και γράψω…μου είπε κάποιος απο μέσα (φυσικά δεν μπορώ να αποκαλύψω όνομα) οτι έρχονται οι cure…γιατί να το δεχτείς?Με ξέρεις κι απο χτες αν λέω πίπες ή αν όντως ξέρω κάποιον?
Δηλαδή ο τρόπος που σας το παρουσιάζουν σας χαλάει?
Γιατί από τις 263 σελίδες οι 220 είναι καθαρό σπαμ και πρήξιμο. That’s why. Και δεν είναι χαλαρό θέμα. Πετάει ο ένας:
μαλάκες έρχονται οι gnr μου το είπε η θεία του κουμπάρου της ξαδέρφης του μπατζανάκη του ξαδέρφου της κομμώτριας της καθαρίστριας του Axl και από κάτω γίνεται χαμός! Ε όχι ρε φίλε. Έχει γίνει αηδία.
Και προφανώς ναι δεν μπορείς να αποδείξεις ποιος έχει έγκυρη πηγή ή όχι αλλά τουλάχιστον δικαιολόγησε κάπως αυτό που λες. Η πλειοψηφία των posts εδώ είναι “έρχονται οι soad” ΟΥΑΟΥ
Ακριβώς, ρίψη ονομάτων μπορεί να γίνει και στο τοπικ “Συγκροτήματα που θέλουμε να δούμε λαιβ”. Δεν έχει καμία διαφορά με αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή.
παιδιά δεν γίνεται να μπει τόσο αυστηρό πλαίσιο, ειδικά σε αυτό το thread…
αφορμή για το ξέσπασμα τι ήταν; ότι πόσταρε ο άλλος το sonisphere της γαλλίας, για να δούμε πάνω κάτω τι μπορούμε να περιμένουμε, και γράψαμε από κάτω “γουστάρουμε” ή “δεν γουστάρουμε”;
αν θες να απαντήσεις κάτι θα σιγουρέψεις ότι είναι ontopic αλλιώς θα το πνίξεις βαθιά μέσα σου ε;
το να μη γίνεται το τοπικ με όνομα ΦΗΜΕΣ, whislist δεν είναι ούτε αυστηρό ούτε παράλογο.
καμία φήμη για το hammer of doom έχουμε αστάλδε?
Τα τόπικς είναι για τους χρήστες, άμα σας αρέσει αυτό που γίνεται εμένα μου περισσεύει, αλλα όπως και παλαιότερα, έπεφταν πάλι γκρίνιες - και δικαιολογημένα αν θες τη γνώμη μου.
Δηλαδή πέρα απ’ το φαινόμενο να πετάει κάποιος ένα άσχετο όνομα, μόνο και μόνο για να γίνει μανούρα - και ευτυχώς αυτό έχει εκλείψει το τελευταίο καιρό, οι περισσότεροι γράφουν ποστ του τύπου “μακάρι να περνούσαν και οι τάδε απ’ τα μέρη μας”, ε δεν είναι αυτό το νόημα του τόπικ. Από την άλλη, αν κάποιος γνωρίζει ότι θα έρθουν οι Cure πχ, προτιμότερο είναι να το πει εδώ πέρα - γράφοντας βέβαια και τη πηγή του, εκτός αν το πετάει για λόγους εντυπωσιασμού πχ- παρά να ανοίξει ένα τόπικ.
το παλληκάρι που πέταξε για τους Cure έχω την εντύπωση ότι κάτι παραπάνω ξέρει…
όπως και να’χει, οι Φήμες είναι περίεργο σκηνικό… είπαμε, δεν μπορείς να ελέγξεις την πηγή…
σκέψου και μόνο τι γίνεται στις αθλητικές συζητήσεις περί φημών για μεταγραφές…
απλά σου λέω, ότι εν αναμονή για παράδειγμα του δικού μας sonisphere και προσπαθώντας να το συνδέσεις με τα του εξωτερικού, το να πετάξει ο άλλος “γαμώ, θα’θελα να δω αυτό το line-up και εδώ” εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται πρηξ@@δικο…
anywayz… ας συγκρατηθούμε όπως και να’χει…
σκατα σ αυτον τον φραγκοφονια τον may…α ρε τι κανουν τα λεφτα.
Συναυλίες;
ε ναι προφανως8)
που γελαει ο κοσμος σαν με τον πολ ροτζερς