Φημες για συναυλιες #2

Sonisphere Αγγλιας

Aν μου έβαζαν τους Gojira Κυριακή ίσως και να πήγαινα… :stuck_out_tongue:

Οκ! Κλείνω εισητήρια!!:smiley:

KISS! Κωλοφαρδοι αγγλοι!

Οι mastodon παίζουν ολο το the hunter?

πόσο γκάβλα θα’ταν αυτό; :smiley:

καλα, δε χτυπανε Download ουτε στο ελαχιστο…

[SPOILER]ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΤΙΜ ΜΙΝΤΣΙΝ

TAAAAAAAAAKE YOUR CANVAS BAGS, TO THE SUUUUUUUPERMARKET[/SPOILER]

aww man, πηραν τους refused ομως, περιμενα Update απο DL γιαυτους. γκινια.

το γράφει στην αφίσα…δεν το είπα ετσι :stuck_out_tongue:

ωωω μλκ μου… εντάξει, ας έρθουν και φέτος, και δεν θα γκρινιάξω ότι καταντάνε scorpions κάθε χρονιά εδώ… :stuck_out_tongue:

μονο εμενα δεν με ενθουσιαζει το αγγλικο sonisphere?? :-k

νομιζω ειναι αρκετα κατωτερο απο το φετινο download

παιδες και το ιτζεκτ εχει πολυ δυνατο ονομα αν ειναι οντως αυτο που ψιλιαζομαι κ οχι δεν ειναι μεταλ,ουτε αλτερνατιβ κατι ενδιαμεσο…για παλπ ηξερα οτι ειχαν πει στο τελος στην μαλακασα οτι θα τα ξαναπουμε αλλα δεν ηξερα οτι επαιζε για μαλακασα και στο φεστιβαλ ειδικα…μακαρι!!επσιης μετα τισ 21 θα ανοικωθει τουρ απο blur ελατε να κανουμε μαζικες αυτοκτονιεσ μπας κ περασουν σε καμια διπλανη τουλαχιστον χωρααα

για ελλαδα ρε παιδια ας μαθουμε τιποτα συντομα πρωτου παρω ticket για rock im park ( οπου φετος ειναι γκαβλα !! )

παρε ρε rock im park! :p:p

θα το κανω μαλλον . αλλα το θεμα ειναι οτι και η παρεα θελει να δει καποιους απο αυτους οποτε γιατι οχι να μην δουμε και καποιους ελλαδα :wink:

Εμένα πάντως το αγγλικό sonisphere μου φαίνετε χάλια. κανένας headliner δεν με ενδιαφέρει. Και το γαλλικό δηλαδή χάλια είναι εδώ που τα λέμε.

Η 3η μέρα του αγγλικού να έρθει και εδώ βασικά.

A γεια σου, γιατί είχα γλυκαθεί κάθε χρόνο FNM και τώρα που έχουν να έρθουν δύο με έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης… :slight_smile:

Ωραια η 3η μερα της Αγγλιας.Με μια-δυο αλλαγες!

Κανά νέο από hit-channel για το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του Waters έχουμε;; Ή τσάμπα περιμένουμε;

ωραια.αντε να ανακοινωσουν και εδω τπτ τετοια.για να γλιτωσουμε.μην τρεχουμε 2 φορες στο χωραφι φετος.