Φημες για συναυλιες #2

o admin sto fb εγραψε πως θα υπαρχει επιλογη επιστροφης χρηματω σωτοσο τονισε να περιμενειι σε καποιον απο το γκρουπ…που λογικα σημαινει οτι κατι πονταρει σε κατι σημαντικο για εκεινη την ημερα:)

Παιδιά τα υπόλοιπα ονόματα για το φεστιβάλ της Dosera είναι:Exodus,Heathen,Napalm Death.Σύμφωνα με όσα μου έχουν πει από την Dosera.Θα ανακοινωθούν μάλλον και άλλες μπάντες(είναι στα συμβόλαια μου είπαν)!

και napalm death?

Exodus?Καλοοοο

Δηλαδη : Exodus,Napalm Death,Obituary,Tankard,Heathen & Vallenfyre ?
:fap: :fap: :fap: :fap: :fap:

εεε και homo iratus :slight_smile: :slight_smile:

Οχι φημη , αλλα σαν τροφη για σκεψη…ΕΣΤΩ οτι ειχαμε το Line Up του Sonisphere της Γαλλιας…ΠΟΣΟ γκρινια θα ειχαμε;;;
SAMEDI 07 JUILLET
Faith No More
Marilyn Manson
Machine Head
?

DIMANCHE 08 JUILLET
[B]Evanescence[/B]
Wolfmother
Soulfly

εγω θα γκρινιαζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ παντως…

οι ξένοι είναι χαζοί - βλάκεσ - ξενέρωτοι - φλώροι - δεν ξέρουν από μουσική και σχετικά γραφικά … 8)8)8)8)8)

Machine Head αποκλειεται να ξαναεφερναν αφου θα ειναι στο Rockwave.
Evanesence μου ειναι ψιλο αδιαφοροι,παρολο που τους εχω δει και ηταν αρκετα καλοι
Marilyn Manson θα μου ηταν μια ευχαριστη ας το πουμε στιγμη΅
Wolfmother???
Faith No More και παλι προσωπικα για μενα μου ειναι αδιαφοροι
SOULFLY φυσικα θα τα εσπαγα. Οπου ειναι ο MAX για μενα δεν χρειαζεται τιποτ’αλλο και τα λογια ειναι περιττα.

Ανακοίνωση για Αγγλία :
Sonisphere Knebworth - First Line Up Announcement 8pm Tonight

The Subways @ Block 33??

Υποτίθεται θα έκαναν ελληνική περιοδεία. Είχε διαρρεύσει από αφίσα/πρόγραμμα του Boxx στα Γιάννενα αλλά έκτοτε τίποτα κι ούτε οι ίδιοι το έχουν στην σελίδα τους…

Αν ηταν διημερο θα πηγαινα και στις δυο μερες … 8) Μια χαρα ειναι τα συγκροτηματα…

οι Subways 16 Μαιου στα Γιαννενα

οσο για το Sonisphere της Γαλλιας, και μενα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση η παρουσια των Evanescence ως headliners…

Βασικά είναι σαν να λείπουν οι headliners
:stuck_out_tongue:

update…
Για scorpions που είχα πει παλιότερα,χάλασε η δουλειά.
Θα έχει καλό ejekt,
guns n roses fimologountai kai israel,opws leei kai to blabbermouth,ara einai poli pithano,opws exei grafei poli kairo prin.
gia th metal mera tou rockwave tha mathoume ayrio logika,tis alles meres exoun akoustei ektos twn cure,pou nai sigouroi,prodigy(παλι),pulp.
Δε φέρνει κανείς τον cornell που θα κάνει περιοδεία το songbook,για να δει και τα πεθερικά του και την κουμπάρα του την αννούλα?

παντρεμένος με ελληνίδα είναι;

Ναι ναι! Με Ελληνίδα και τους έχει βαφτίσει ένα παιδί η Βίσση!Οπότε αν έρθει έχει κλείσει και το support:D

Επίσης, φημολογείται πως αυτή τη φορά θα πει ντουετάκι το “I Will Always Love You” της προσφάτως εκλιπούσης με την απόλυτη ελληνίδα σταρ. Η οποία επίσης φημολογείται ότι θα πέσει στα γόνατα στις κορώνες του κομματιού όπως έκανε κ στη eurovision