Φημες για συναυλιες #2

γιατί ρε; Faith No More? Mastodon? Korn?

και φεύγεις και με την άνεση σου πριν πλακώσει ο πολύς ο κόσμος… :stuck_out_tongue:

μακρια μακρια…ουτε καν [-X

Τους θάψανε τους Bodom και τους Sabaton οι Άγγλοι! Έλεος!

Ακριβώς!! όπως και τους λακούνα και όντως μακριά από εμάς, μόνο για σαμπατον τσιλντρεν και λακούνα θα ακούμπαγα και εκεί δύσκολα… πάει και το σονισφερ, για εμένα τελείωσε αν συνεχίσει έτσι…

fake
The official announcement will be made on Monday at 8 pm

αυτο ειναι του
Knebworth, UK:Faith No More
Guns N’ Roses
Queen with Adam Lambert
A Day To Remember
Children Of Bodom
Coal Chamber
Enter Shikari
Evanescence
Korn
Lacuna Coil
Marilyn Manson
Mastodon
Pennywise
Sabaton
Saxon
Skindred
Skrillex
Soulfly
The Blackout
The Offspring
Unearth
Within Temptation
Wolfmother
Young Guns
και αυτο της Γαλλιας:Faith No More
Marilyn Manson
Machine Head
Evanescence
Wolfmother
Soulfly

δεν ειναι απιθανο τα αγγλικο sonisphere να εχει τετοια ονοματα.

Καθως στη Γσλλια παιζουν παρομοια ονοματα

http://fr.sonisphere.eu/wp-content/uploads/2012/02/uploadthis.jpg

πες μου ότι έχεις ακούσει κάτι για Manu Chao!!?!!?!?!?

Επειδη δεν διαβασα ολα τα προηγουμενα εχουμε κανα νεοτερο για System Of A Down?

τιποτα. λογικα δεν υπαρχει κατι για να το συζηταμε

Ειχα μαθει απο περυσι απο εγκυρη πηγη οτι ηταν σχεδον κλεισμενοι για φετος… Sonisphere δεν θα εχουμε φετος εδω?

μν λες τετοια πραγματα και μας σηκωνεται τσαμπα!!! 8O

παντος κατα 80% οτι sonisphere εχει η Ιταλια θα εχουμε και εμεις.

α δηλαδη ουτε εκει θα γινει sonisphere?? :stuck_out_tongue:

χαχαχαχα

φωτιες βαζει ο kaiser

απο DETOX EVENTS(Auti tin evdomada i anakoinosi gia to Ejekt Festival)

Για να ανακεφαλαιώσουμε δηλαδή: Αύριο έχει ανακοίνωση για Ροκγουέηβ(υπολοιπες μέρες-αναπλήρωση ή όχι των Σάμπαθ κτλ) και Σονισφηρ(αν γίνει τελικά) και μέσα στην εβδομάδα για Ejekt και επίσης περιμένουμε πάλι μέσα στην εβδομάδα τα υπόλοιπα ονόματα στο Metal Dos-ERA Festival…Έχει κάτι άλλο που περιμένουμε και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

Έχουν αντικατασταθεί ήδη οι Σάμπαθ, με Ozzy+friends(ή όπως το λένε).Το αν θα μπουν κι άλλα ονόματα θεωρώ πως είναι εντελώς άσχετο με την ακύρωση των Σάμπαθ.

Ναι αυτό το ξέρω, απλά…εεε…από όσο κατάλαβα πολλοί δεν ψήνονται μόνο για Οζζυ, οπότε το θεωρώ πιθανό να πέσει ένα ακόμα μεσαίο-μεγάλο όνομα στην ίδια μέρα, για να μην γυρίσουν οι μισοί τα εισιτήρια πίσω…:-s

Και εντάξει το ότι περιμέναμε ένα πιο ροκ-μέταλ ροκγουέηβ φέτος σε σχέση με πέρσι νομίζω ήταν κάτι γενικά αναμενόμενο από πολλούς…

Έστω, υπάρχει γενικά άλλη φήμη για ανακοίνωση φεστιβάλ, stand-alone συναυλίας ή οτιδήποτε πέρα από ροκγουεηβ, σονισφηρ,Εjekt και Metal Dos-ERA Festival ?