Το πρώτο Metal Dos-ERA Festival είναι γεγονός. Την Παρασκευή 8 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συγκροτήματα όπως:
Obituary
Vallenfyre
Tankard
Homo Irratus
Το καλό πράγμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Σύντομα θα ανακοινωθούν και περισσότερα ΜΕΓΑΛΑ ονόματα σε ένα festival που θα περιλαμβάνει δύο σκηνές και θα ξεκινάει από το μεσημέρι.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το 1ο Metal Dos-ERA Festival
αμα σας λεω οτι το κράτος διοργανώνει τις συναυλίες επειδή της τελείωσαν τα ονόματα για νέους φόρους δεν με πιστεύετε
ο alice cooper απο 27 ιουλιου περιοδευει ευρωπη…
να περιμενουμε τιποτα??:papas:
πως δεν σε πιστεύω; Αφού και εγώ τα λέω!!!
[I]Ντεν ίμε συγκνομοσσιολογκως[/I]!!!
Κάποιος ανάφερε κατι για Slayer στο πρωτο 10ημερο Ιουνίου, ανακοινωθηκε festival στη Θεσσαλονικη με 2 σκηνες κιολας (μεγαλεια :p), και περιμενουμε και αλλα ΜΕΓΑΛΑ ονόματα! Βρε μπας και έρθουν οι Slayer στην συμπρωτευουσα;
8 Ιουνιου που θα ειναι το φεστιβαλ παιζουν Κροατια,αλλα γενικα εκεινες τις μερες θα ναι Βαλκανια.Χλωμο για Θεσσαλονικη παντως νταξει.
Εεεε ναι λίγο δύσκολο το κόβω και γω. Αλλά λογικά θα πρέπει να περάσουν από Ελλάδα!
καλα η Dosera arts πολυ καλες συναυλιες κανονιζει μακαρι να τις εκανε και αθηνα
νομίζω ότι κάτι παρομοιο θα υπάρξει και αθήνα βασικά. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά λογικά έτσι θα είναι
Σε συζητησεις με ελληνες διοργανωτες οι Soundgarden και RATM …
Οι RATM ουτε καν εχουν ανακοινωσει ευρωπαϊκες συναυλιες για φετος.
Και πέρσι έκαναν μία στο αμέρικα μόνο…
Μικρό καλάθι!
κατσε περιμενε… Ξερεις κατι και το λες??
:-k
Oι Soundgarden μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου το διαλύουν, γιατί ο Cameron ξεκινάει tour με Pearl Jam.Aν ήταν για τέλη Μαιου ή αρχές Ιουνίου , πιστεύω ότι θα είχε ανακοινωθεί ή τέλος πάντων οι φήμες θα οργίαζαν.
μακαρι να υπαρξει απλως ειναι παρα πολλα τα live…δηλαδη για να παω σε οσα θελω οπως τα εχω υπολογισει απο τωρα ειναι περιπου 150-200e αλλα αντε…ολα για το μεταλ
mala vida…
μακαρι να ισχυει για soundgarden
http://gnrworld.files.wordpress.com/2012/02/404900_347184525321641_156211814418914_1045251_637713287_n.jpg ισχυει αυτο τελικα;;;μακρια απο μας!!!
μακριαααααα…[-X