Φημες για συναυλιες #2

Ποιος τα λέει αυτα;

ε Kreator δεν νομιζω να μην τους φερουν και Αθηνα θα ειναι πολυ παραξενο :stuck_out_tongue:

Οκτωβρη και οντως UTH Special Edition.

MANILLA ROAD (USA)
WITCHFYNDE (UK) original singer LUTHER BELTZ back!!
ETRUS GRAVE (I)

• more acts t.b.a

TICKET PRICE:T.B.A

καλά για Manilla Road το ξέρω,αλλά για Kreator και WHW έχει ακουστεί τίποτα για Αθήνα…???
να ξέρω να τρελαθώ!!!

Manilla Road εκτός από το UTH θα παίξουν και στη Θεσσαλονίκη εννοώ…

εννοώ αν εκτός από Θεσσαλονίκη οι Kreator και οι WHW έχουν ακουστεί και για Αθήνα…

Λογικά ναι και για τα 2.

100% λεμε 8)

Ξέχασα νας πω ένα ακόμα live:Muncipal Waste.Θεσσαλονίκη σίγουρα,άρα και Αθήνα.Το φθινόπωρο και αυτό(αν θυμάμαι καλά Νοέμβριο νομίζω)

Ωραία, θα τους ξαναδείρουμε.

Τους έχει πεί κάποιος οτι χέζουμε λεφτά?

εκπληκτικα νεα!!!δεν τους ειδα το 2009 θα παω σιγουρα οταν ερθουν!
ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια περιστατικα χαχα :lol:

…Ε κάτι τρέχει στα γύφτικα :lol::p:lol:

[I][COLOR=“Gray”]εντιτ: Κι άμα παίξουν κι άλλα μεγάλα ονόματα, η Λέρος και το Δαφνι θα ξανανοίξουν…[/COLOR][/I]

(ασχετο μα στην λερο πηγανε 150 νεα ατομα …φετος…καθε αλλο παρα εκλεισε για να ξανανοιξει…)

Ο διαχειριστής της σελίδας Detox Events στο Facebook μόλις πόσταρε ένα τραγούδι Kasabian… Δε θέλω να βάλω φωτιές αλλά… είναι τυχαίο; (Δεδομένου ότι αν δεν κάνω λάθος αύριο έχει πει ότι θα ανακοινώσει τα ονόματα)

ποτε είπε οτι αυριο θα ανακοινωσει ονόματα;

κοίτα στη σελίδα 267 του παρόντος thread…

αχα! Για Ejekt Festival λέμε! Σορρυ, παρασυρθηκα, νομιζα οτι λέγαμε για Rockwave!

Νταξ δεν θέλω να γίνω κακός, απλά έχω κάποιες σκέψεις πάνω στο θέμα…Ναι μεν οι Kassabian είναι(αυτή τη στιγμή) γνωστή και μη εξαιρετέα μπάντα στο εξωτερικό, και (θεωρώ) ταιριάζει γενικότερα στο Ejekt και την νοοτροπία του, έχω απορία για το πόσοι ΟΝΤΩΣ στην ελλάδα ακούνε συστηματικα αυτήν την μπάντα…

Δηλαδή εγώ ξέρω 1 κομμάτι όλο και όλο, και από όσους ξέρω σχεδόν όλοι τους ξέρουν σαν όνομα, κανείς δεν ξέρει να σου πει ένα κομμάτι τους…Οπότε με εξαίρεση αυτούς τους κάποιους που είναι ψημμένοι με την μπάντα(πού θεωρώ δεν είναι και τόσοι πολλοί), αυτούς οι οποίοι είναι περαστικοί(Α!ξέρω ένα κομμάτι-πάμε να τους ακούσουμε!) και αυτούς που από κληρώσεις κτλ θα έχουν δωρεάν εισιτήριο, ΠΟΙΟΣ θα πάει να τους δει…στην ελλάδα θεωρώ ότι η winehouse είχε απείρως μεγαλύτερο κοινό που ψηνόταν να την ακούσει, σε σχέση με τους kassabian…

KASAAAAABIAAAAAAAAAAAAN ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ???