θέλω να πιστεύω ότι θα διαψευστείς…
Kαι εγω.Για τους Ιντερπολ τα ιδια λεγαμε αλλα ημασταν πατικι που λενε και στο χωριο μου !
Βγαλανε και δισκαρα φετος.[B][SIZE=“4”]ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ ![/SIZE][/B]
μα και εγώ να διαψευστώ θέλω…οι kassabian αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλο όνομα στο εξωτερικό και ελπίζω και εδώ να έχει την ίδια ανταπόκριση, γιατί όταν βλέπουνε και οι διοργανωτές ότι δεν τους έκλασε ο κόσμος όταν φέρανε κάτι διαφορετικό, τότε ανοίγει ο δρόμος και για άλλες μπάντες που ενδεχομένως δεν έχουμε ξαναδεί και θα θέλαμε.
εγώ πχ kassabian μπορεί να μην ακούω, αλλά αν παίξει 2ο όνομα που γουσταρω, θα το τιμήσω το ejekt, γιατί ως φεστιβάλ κρατάει πολύ ψηλά τον πήχη για τα δεδομένα της ελλάδας…
edit: κανά νέο είχαμε? σήμερα το πρωί δεν είναι οι ανακοινώσεις?
ε αν ακολουθησουν τα χναρια της Didi η ανακοινωση θα βγει παρασκευη κατα τις 8 το βραδυ :p:p
καλα μας εφεραν τους WASP σε ολες τις απατοπεριοδιες και δε θα μας τους φερουν φετος??
Μετά την τελευταία νίλα (λόγω εισιτηρίων) δε ξέρω ποιος διοργανωτής θα ξανατολμούσε τόσο σύντομα πάλι για Αθήνα…
ντααααξ, όχι και πολύ ψηλά… δεν κάνεις φεστιβάλ στο τάε-κβο-ντο, ούτε αφαιρείς 10 ευρωπουλάκια μόνο αν σου την κάνει ο χεντλάινερ…
ένιγουεϊζ, ας φέρουν Κασάμπιαν να τα ξεχάσουμε όλα…
Σου την κάνει ο headliner και σκάει ο μόμπης όμως και παίζει τα κέρατα του ως αποζημίωση
έτυχε… και εγώ Μομπικός είμαι…
αντικειμενικά πήγα να το κρίνω…
Παίδες έχει βουίξει ο τόπος για Kasabian στο Ejekt…
Σελίδες ραδιοφώνων, έγκυρα blogs κτλ…
Από στιγμή σε στιγμή η ανακοίνωση όπως φαίνεται…
:yahoo::yahoo::yahoo:
απο twitter
Detox Events @DETOX_EVENTS
Proti anakoinosi gia to Ejekt festival se ligo…
Detox
katzenjammer live at Ejekt festival 2012
http://www.katzenjammer.no/news/when-the-going-gets-tough-katzenjammer-go-to-greece
Detox Events @DETOX_EVENTS Close
KASABIAN live @ Ejekt Festival june 2012 !!!
Detox Events @DETOX_EVENTS
KASABIAN live @ Ejekt Festival june 2012 !!!
IT’S OFFICIAL… :D:D:D:D
ΛΙΠΟΘΥΜΩ :vibrate: :bow2:
‘‘Βρωμάει’’ και για ένα ακόμη δυνατό όνομα…
για Ejekt?
ε πες το μωρέ…και αν τελικά δεν επιβεβαιωθεί κλάιν…τι είχαμε τι χάσαμε…φήμες είναι εξάλλου…
μην περιμένουμε αλλες 10 μέρες μέχρι να ανακοινωθεί όλο το line up για να ψηθούμε…
Aνακοινώθηκαν:
KASABIAN
KATZENJAMMER
- more names tba
από Αγγλία μεριά επίσης ε;
Όνομα με τρία συνθετικά, έχει ξαναπαίξει Ελλάδα.
Κρεμάλα θα παίξουμε? Πέστε το να τελίωνουμε