Φημες για συναυλιες #2

oi KATZENJAMMER από το λίγο που άκουσα στο ίντερνετ συμπαθητικές μου ακούστηκαν(δεν τις είχα ξανακούσει ποτε), αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας…ύστερα από 2-3 κομμάτια αρχίζουν να γίνονται ψιλοαδιάφορες…:-s
επίσης δεν παίζει να είναι 2ο όνομα στο ejekt, δηλαδή σίγουρα θα υπάρξει και 2ο μεγάλο όνομα(ίσως όχι όσο οι kassabian αλλά έστω)…

Μιλάτε ρε μη λιποθυμάω 2 φορές. :p:papas:

εγώ με όνομα με δυο συνθετικά ξέρω… :stuck_out_tongue:

έλα δωστο μας!

[SPOILER]
τελικά foo fighters κανείς δεν αξιώνεται να φέρει…είχα το ejekt σαν τελευταία ελπίδα, μαζί με κανα ντέμη αλλά μπααααα…[/SPOILER]

KAISER CHIEFS???

([-o<

Eνα ακόμη όνομα, κρατηστε. Black Keys.

New Order μου είπαν…

Dominator

Eνα ακόμη όνομα, κρατηστε. Black Keys.

…wow…:D:D

ντάξει, σίγουρα θα βγει κάποιος να κράζει ότι πετάμε ονόματα έτσι…
αλλά για να μου το εκμυστηρευτούν εμένα αυτό χωρίς να τους εκθέσω μόνο κώλο δεν έδωσα… τρόπος του λέγειν… :stuck_out_tongue:

όσο για Black Keys, κάτι είχε πετάξει το e-tetradio πριν καιρό αλλά δεν έδωσε συνέχεια…

άνευ Hooky προφανώς… :-k

(Still not bad)
(Ούτε οι Black Keys με χαλάνε)

από τα πιο στάνταρ πράγματα σε αυτή τη ζωή πλέον… :stuck_out_tongue:

Οι Black Keys έχουν ξαναπαίξει Ελλάδα?? Καλά αν επιβεβαιωθεί μιλάμε για το καλύτερο line up για indie/alternative φεστιβαλ την τελευταία 6αετία/7αετία! Οι Black Keys αυτή την στιγμη είναι το κορυφαίο ανερχόμενο όνομα μαζί με τους kasabian!

Αν είναι οι Black Keys βάζω και στοίχημα ότι το ejekt θα ξεπουλήσει…Σε αντίθεση με τα όσα είπα για τους Kassabian και την Ελλάδα, οι black keys για κάποιο λόγο είναι ΠΟΛΥ αγαπητοί(όχι πως δεν το αξίζουν)

εεε…οι new order είναι λίγο μιζέρια όπως γίνανε τώρα…

κοίταξα τις ημερομηνίες λίγο και το ejekt είναι 26-27/06 και οι black keys θα είναι ευρώπη εκείνη την περίοδο

Wed, 05/16/2012 Milwaukee, WI Bradley Center
Thu, 08/09/2012 Gothenburg, Sweden Way Out West Festival

οπότε yeiiiiiI!8O8O

To “εχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα” δεν πήγαινε για τους Βlack Keys είναι για αλλη μπάντα.

Απλά επειδή ζητήσατε όνομα ανέφερα αυτό, αν δεν ισχύει κράξτε, το post mortem θα δείξει. Τίποτα πάντως δεν αναφέρεται στην τύχη.

ελα κάντε καμια πλάκα να τους φερουν και να εχουμε λιποθυμιες στο φορουμ

ε πες και τους άλλους που έχουν ξαναπαίξει στην ελλάδα…

[SPOILER]EDIT: WOW τρελη δική μου ιδέα…[B]Pearl Jam??[/B] 2 συλλαβές(ή όχι?), έχουν ξαναπαίξει στην ελλάδα…ε?ε?ε?[/SPOILER]

Οι Pearl Jam εχουν ανακοινωσει ευρωπαϊκη περιοδεια, της οποιας η Ελλαδα δεν ειναι μελος και, προφανως, δεν ειναι Βρετανοι.

Μη γαματε το θρεντ τωρα.

δεν είπε ότι είναι βρετανοί…ο kalouas είπε ότι ειναι από αγγλία μεριά αλλά αυτός έλεγε τους new order…

o dominator δεν έλεγε τους new order…

σόρρι, απλά μου ήρθε μια τρελή ιδεα…θα την βάλω σε σπόιλερ για να μην το γαμήσουμε, όντως έχεις δίκιο σε αυτό…

τι Black Keys ρε παιδια??? 8O8O

[SPOILER]δεν εχουμε λεφτα ρεεε:([/SPOILER]