τώρα πρέπει να ανακοινώσει κάτι μεγάλο ‘‘αντίστοιχο’’ το rockwave για κοντρούλα και θα είναι όλα όμορφα!
[SPOILER]κάτι indie ε :p[/SPOILER]
τώρα πρέπει να ανακοινώσει κάτι μεγάλο ‘‘αντίστοιχο’’ το rockwave για κοντρούλα και θα είναι όλα όμορφα!
[SPOILER]κάτι indie ε :p[/SPOILER]
anaal nakrath?
έχουν ξαναπαίξει ελλάδα είναι δύο συλλαβές και είναι βρετανοί 8O
μην μπερδεύετε τις συλλαβές με τα συνθετικά, μπερδεύομαι…
Γαμώτο δίκιο έχεις, χάλασε το αστείο μου.
Ετοιμαστείτε για Overkill (Θεσσαλονίκη σίγουρα, κατά Ιούνιο μεριά) και Accept…
[SIZE=“7”][/SIZE]???
8O8O8O8O8O8O8O
Για Accept μαζί με Hell όπως έχω ξαναγράψει περιμένω πολύ καιρό, τώρα πως σας ήρθε ότι δεν θα έρθουν καθόλου δεν το κατάλαβα!!
Accept και για Θεσσαλονίκη ακούγονται??
WTF???
Πες ναι πες ναι πες ναι
Εχμ, Mererfin εσύ δεν είχες κυκλοφορήσει πέρυσι και τη φήμη για Motorhead, Opeth, Dark Tranquility κλπ? Και τελικά ήταν πατάτα?
Αστα, σε έχει στιγματίσει αυτό Βέβαια μακάρι να ισχύει (το avatar μου τα λέει όλα) αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι ΚΑΙ αυτή τη φορά
Αν θα παίξουν Accept Θεσσαλονίκη δεν το ξέρω, δεν πρόλαβα να ακούσω αυτό το μέρος της συνομιλίας…:p:lol:
Αυτό θα μου το χτυπάτε αιωνίως μου φαίνεται… δεν φταίω εγώ αν ο Σίφης άλλα λέει και άλλα κάνει…
Αλλά για Overkill και Accept είναι σίγουρο το έλεγε ο διοργανωτής στον τικετχαους και συζητούσαν τι τιμές να βάλουν:wink: Και μετά μου το είπε και ξεκάθαρα ότι όπου να ναι περιμένει και από αυτά τα εισιτήρια. Αν βγει πατάτα και αυτό τι να πω??? Ξύλο στον διοργανωτή!!!:lightsabre:
Overkill και Αθηνα?
Για Θεσσαλονίκη σίγουρα, αλλά μάλλον και Αθήνα γιατί σχολίαζαν ότι πέφτει κοντά σε Blind Guardian και Megadeth και ‘‘ανησυχούσαν’’ για την προσέλευση του κόσμου.
οπως και να εχει,αντε αλλη μια φορα θα τιμησω accept,αν ερθουν.αφουν την τελευταια φορα μειναμε καταευχαριστημενοι.
ετσι μου ρχεται να μη παω πουθενα φετος με τα μαλακιστηρια που την ειδαν οτι εχουμε λεφτα.
Πιστεύω κάνεις πλάκα. Οταν δεν έρχεται κανείς κράζουμε και μιλάμε για χώρα μπανανία και συναυλιακά. Όταν πάλι έρχονται γκρινιάζουμε. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
Γενική είσοδο για όλα τα lives της χρονιάς στα 10 ευρά… :D:D:D
καλο ειναι μεχρι ενα σημειο αλλα μου φαινεται κοροιδια απο κει και περα.σα να σκας στην αφρικη ενα wacken ξερω γω και να λες πληρωστε