Δεν σε καταλαβαινω. Τι προτεινεις δηλαδη; Να μη γινονται πολλες συναυλίες λόγω κρισης; Να πουν δηλαδή οι εταιριες “παιδιά επειδή η κατάσταση ειναι ασχημη στη χώρα θα κάνουμε 2-3 συνολικα;”
Για να τις κάνουν προφανώς θεωρούν πως θα βγουν τα έξοδα, αλλιώς δεν θα τις έκαναν. Ισα ισα στην κρίση παρότι δεν υπαρχουν λεφτα ο κόσμος θέλει να ξεχνιέται λιγο.
Εγώ πάντως νοιώθω ότι είμαστε ετοιμοθάνατοι και απλά μας κάνουν τις τελευταίες χάρες… “Του τύπου απολαύστε τα τελευταία livάκια σας, γιατί ξανά…”
Οπότε…
αυτο νιωθω και γω.οχι ομως σας κανουμε τελευταια χαρη αλλα αρπαξτε οτι μπορειτε γιατι δε ξερουμε αν θα υπαρχουν αυριο-μεθαυριο τα τυπακια εκει…
αυτό ακριβώς…η μεγαλύτερη αλήθεια στο φόρουμ αυτή τη στιγμή…
βασικά η μαλ*κία είναι ότι υπάρχουν χρονιές που δεν έρχεται σχεδόν κανείς(για τα γούστα μου έστω με ροκγουεηβ-ητζέκτ αδιάφορα) και άλλες όπως φέτος που γίνεται ο ψιλοχαμός και θέλω να πάω σε 5 συναυλίες μέχρι στιγμής και μου φτάνουν λεφτά μόνο για 2 οριακά…και θεωρώ ότι δεν είμαι ο μόνος που του συμβαίνει αυτό-ειδικά φέτος…
Εγώ πάντως νοιώθω ότι είμαστε ετοιμοθάνατοι και απλά μας κάνουν τις τελευταίες χάρες… “Του τύπου απολαύστε τα τελευταία livάκια σας, γιατί ξανά…”
Οπότε…
και αυτό όντως…
σωστα τα λεει ο καλουας και για τη γενικη εισοδο(αν και δεν ειμαι του ρεφορμισμου ) και για τις αρπαχτες
Από fb της Alterground:
οι OVERKILL στην ΕΛΛΑΔΑ!
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗΣ: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ BRUTAL, UNDERGROUND METAL ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεε ??? Ωχ ωχ ωχ ωχ, πώς θα δουλέψω τώρα, στη δουλειά είμαι γαμώ…
Δειξτε ελεος ρε:p
Για να μη με αμφισβητείς την επόμενη φορά…:p8)
Πωπωπω παράπονα Και έλεγα, δε θα σκάσει μύτη η φίλη μας ? :lol:
Μαζί με Sacred Reich που είναι και αυτοί Ιούνιο δένουν μια χαρά πάντως! Thrash μήνας γενικά.
Ας κάτσει και Accept και είμαστε εντάξει.
Και για να σου φτιάξω περισσότερο τη μέρα έλεγαν να το βάλουν 25 προπώληση και 30 ταμείο. Μακάρι να το τηρήσουν… (για σας που θα πάτε εγώ δεν ενδιαφέρομαι:wink:)
κατσε κατσε.25 για overkill?
Εκανα μια λιγο βαρεμενη σκεψη…Δεδομενου οτι η Αλτεργκραου διοργανωνει και Overkill και Sacred Reich και τα δυο τον Ιουνιο…εεε λετε? :roll:
Έτσι σκέφτονταν… για να δούμε…
^^^
Αυτό συμφέρει βέβαια από οικονομικής άποψης, γιατί πληρώνεις για ένα event αντί για δύο, αλλά να παίξουν και οι δύο full setlist, έτσι?
Δε νομίζω πάντως να ισχύει κάτι τέτοιο…
25 για Overkill μια χαρούλα μου φαίνεται, περιμένουμε τώρα για περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ουτε εγω νομιζω, ευσεβεις ποθους εκφραζω :Ρ
25 θα ειναι κομπλε τιμη.
Γουσταρω
Ειχα να ακουσω Overkill 3-4 χρονια.Πριν μια εβδομαδα ακουσα ξανα και δεν εχω ξεχασει στιχο.
25 ευρω σαυτη την εποχη μια χαρουλα για overkill?μονο μενα μου φαινονται πολλα?
καλά είναι 25 για overkill…έχουμε δώσε πολύ περισσότερα για μπάντες με την μισή ιστορία από τους overkill…ακόμα κλαίω κάτι 35-45-50αρια για μπάντες που λάιβ με απογοήτευσαν…είμαι σίγουρος τουλάχιστον ότι οι Overkill θα σπείρουν…8)
ps. ρε παιδες μάρτιος μπαίνει αύριο, πότε περιμένουν να ανακοινώσουν το υπόλοιπο ροκγουέηβ?3ημερο φεστιβάλ είναι, αν κάνουν 1μιση μηνα για να ανακοινώσουν κάθε μέρα καήκαμε…