Φημες για συναυλιες #2

Έλα ρε τραβόλτα θεέ!

[SPOILER]\:D/[/SPOILER]

Άκουσα κάτι, που δεν μου φάνηκε και παράλογο, και το έγραψα…μακάρι νά’ναι μια χαζομάρα και να γίνει το φεστιβάλ που ονειρευόμαστε, αλλά για τσεκάρετε και την απάντηση του Lemmy στο προηγούμενο Metal Hammer, γιατί δεν έρχονται φέτος οι Motorhead:):!:

E;Τι είναι αυτό;;

Λέει ότι δεν έρχονται λόγο των οικονομικών προβλημάτων:):!:

18 φλεβαρη ανακοινωθηκαν περυσι τα ονοματα για Ελλαδα 8)

Μου φαινεται τραβηγμενη αυτη η φιλολογια οτι δεν θα γινει το Sonisphere… Αποκλειεται, σιγα μην το ακυρωσουν αφου εχει ανακοινωθει οτι θα γινει και φετος στην Ελλαδα, κοσμο θα 'χουν γιατι να χασουν τα λεφτα?

Από την πλάτη του t-shirt των Maiden χθες που ξεκίνησε η final frontier περιοδεία, είδαμε ότι τελικά η ημερομηνία του Ελληνικού Sonisphere είναι η 17 Ιουνίου. Μένει τώρα να ανακοινώσετε και επίσημα αν θα είναι μονοήμερο ή διήμερο. Άντε, τι περιμένετε πια; Ανακοινώστε να τελειώνουμε! :slight_smile:
Oπότε σίγουρα γίνεται το σονισφηρ αν και δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα!

αυτό σημαίνει ότι στο ελληνικό sonisphere θα παίξουν 100% οι Maiden? ή στο μπλουζάκι είχε τις ημερομηνίες από όλα τα sonispheres?

Εχει όλα τα live των Maiden που μερικά από αυτά είναι στο Sonisphere

είδαν την ανταπόκριση του κόσμου στο σόνισφηρ το 2010. δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί μην λέτε βλακείες κάπιοι επειδή έχετε αμφιβολίες στο αν θα γίνει η όχι.
το σονισφηρ θα γίνει πάει και τελίωσε το γράφουν σάιτς το χουν αναφέρει περιοδικά τι άλλο θέλετε;;…

στο μπλουζάκι είχε τις ημερομηνίες απο τα λάιβ των μέιντεν σε όλη τους την τελευταία περιοδεία. Όταν αρχισε η περιοδεια εδωσαν τη μπλουζα οπου το ειδαμε.8)

το ασχημο για αυτο το sonisphere ειναι οτι μεχρι στιγμης εχει σιγουρους μονο τους kapiron maiden (ελα μην ρωτησετε που το ξερω, ολοι το ξερουμε). ειναι πολυ easy επενδυση για τον διοργανωτικη και safe επισης για τους καιρους που ζουμε. το πιο δυσκολο ειναι για τον διοργανωτη οτι δεν εχει να κλεισει ενα deal οπως περσι που ειχε τεσσερις τοπ μπαντες. αναμενουμε λοιπον απλα φοβαμαι οτι λογω των headliners θα καουν οι υπολοιποι.

μονο waters βλεπω να βλεπω φετος το καλοκαιρι (εαν ερθει)…α και bon jovi με την γυναικα μου. οι παντρεμενοι καταλαβαινετε πως ειναι να κοιμηζεις εσυ το παιδι με pantera και η γυναικα σου με g’n’r#-o#-o

Αυτό είναι πολύ καλό νέο, και την ημέρα της ανακοίνωσης, με χαρά θα διαπιστώσω ότι διαψεύδει ότι έγραψα…αν και θα προτιμούσα Iron Maidewn σε δικό τους live, εεε δεν μπορούμε να τά’χουμε κιόλα:):!:

Γιατί τώρα τι διαφορά νομίζεις θα έχει. Απλά θα παίξουν και 1-2 support. Ελλάδα είσαι!

το καλο που τους θελω να ειναι τουμπανο το φεστιβαλ (για ελληνικα δεδομενα)

Εμένα πάλι μου τη δίνει που είναι καθημερινή. Πάλι θα χάσουμε τα περισσότερα όσοι δουλεύουμε.

Τι να πούμε και μεις που ερχόμαστε από δω πάνω;;; :stuck_out_tongue:

Παρασκευη πεφτει, καλυτερα απο το να επεφτε Πεμπτη οπως περυσι… Η δευτερη μερα που ελεγαν να δουμε ποτε θα ειναι Πεμπτη ή Σαββατο?

το θεμα ειναι οτι πεφτει παλι μες την εξεταστικη γαμωωωωωω

φιξντ…

θα γραφτει φοιτητικη…:smiley: