Έτσι…μεγαλώνει,μεγαλώνει γερά-metal παιδιά:):!:
hahaha:D
Θεουλας…:lol::lol:
Υπομονή μέχρι τότε!
ποιος περιμενει μεχρι μεσα Φλεβαρη για τις ανακοινωσεις…
Κοίτα: έχουμε μια ημερομηνία-στόχο να περιμένουμε: στις 13 που παίζουν οι Accept. Ελπίζω εκείνες τις μέρες να έρθει καπάκι και η ανακοίνωση να έχουμε διπλές χαρές.
ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και εγω
επισης το sonisphere ελβετιας προσθεσε Kreator,Cavalera conspiracy,mastodon,gwar,devildriver,hammerfall και αλλα πολλα και εβαλε και αλλη μια μερα στις 23 ιουνιου που θα εχει Judas Priest,Whitesnake,The damned things και θα ανακοινωθουν και αλλα!
Λοιπόν άκουσα από άτομο που σχετίζεται φιλικά με ντιντί, ότι φοβούνται μην πτωχεύσει η Ελλάδα, ακυρωθούν τα πάντα και πρέπει να πληρώσουν ρήτρες, κιέτσι μπορεί να μην κάνουν και τίποτα για φέτος…άκουσα, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά…πάντως το άτομο αυτό είναι αξιόπιστο:):!:
γιατι δεν εκπλησσομαι?
Καλά τί φοβούνται?
Αφού
Και πέρυσι, τετοια εποχη, ειχαν ηδη ανακοινωθει τα ονοματα που θα’παιζαν Σονισφηρ.
Φετος τιποτα ακομα. 8) Και απο οτι λεει ο Στεφ…
Δεν πιστεύω να μην έρθει…
Αφού μας έχουν στη σελίδα "coming soon"
Πιστεύω θα ανακοινωθεί μαζί με Βουλγαρία, Τουρκία κ.λ.π
Εγώ άκουσα ότι δεν θα γίνει γιατί φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα από τη Συνομωσία των Πυρήνων της StellaHoshniMubarakObama.
Συγκεκριμένα μου το είπε φίλος μου αστυνομικός, αυτός που είχε ζωγραφίσει το SS στο κράνος του. 8O 8O 8O
Κλείστε για έξω όσο είναι καιρός :!:
Σε ερώτηση που είχα κάνει αρχές του μήνα σχετικά με το Sonisphere Greece απάντησαν από το facebook του Sonisphere Festival:
“Bulgaria is very close. I am still awaiting orders on Greece & Sweden”
…:-s:p
τα γράφετε και σοβαρά.
μεγάλη ανακρίβεια :!: :-s[-X
καλα ρε μαλακες τι καθεστε κ γραφεται? #-o
:lol::lol::lol: