Έλα ντε…
Τον φέβρουαριο μάλλον δεν θύμασται πέρσι…???
Με Ιn Flames και Hatebreed ίσως και να πάω. Αλλιώς δεν…
Για το θεμα με τους Big 4 που αναφερατε στις προηγουμενες σελιδες, οποιος τα βλεπει αντικειμενικα πρεπει να καταλαβαινει οτι οι Metallica οντως παιζουν μπαλα σε αλλο επιπεδο. Σαν την Μπαρτσελονα ενα πραγμα και τις υπολοιπες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες. Η εκπληξη περυσι ηταν οι Anthrax που τα εσπασαν παρα τις οποιες αμφιβολιες ειχαμε για την κατασταση στην οποια θα βρισκονταν. Αλλα και παλι οταν βγηκαν οι Metallica δεν μπορουσε κανεις να συγκριθει μαζι τους… Οσο για Megadeth και Slayer μπορουσαν και καλυτερα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι.
Αντε μπηκε Γεναρης, σιγα σιγα να βγει καμμια ανακοινωση…
απο που κι ως που προκυπτει οτι οι μεταλλικα παιζουν σε αλλο επιπεδο?
προφανως και θα ηταν πιο εντυπωσιακοι λογω σοου, που ειναι καθαρα θεμα μπατζετ του συγκροτηματος , και λογω διαρκειας,που προφανως και παιξαν παραπανω αφου ηταν πρωτο ονομα.
το τελευταιο το θεωρω εντελως αδικο γιατι η περιοδεια λεγοταν μπιγκ 4 οχι μεταλλικα εντ δε μπιγκ 3 ξερω γω!
οπως και να’χει απο πλευρας αποδοσης θεωρω πως οι ανθραξ μας εδωσαν τα μυαλα στα χερια.
Δίσκο να δούμε πότε θα μας δώσουν οι ANTHRAX και να αφήσουν τις συναυλίες που κοροϊδεύουν τον κόσμο…
παίζει φέτος να μην γίνει.
στην τυχη το λες ή εχεις καποια πληροφορια?
φήμη. τυχαία εντελώς δεν γίνεται να το λέω.
Ντάξει δε παίζει απλά!
Ε όχι και να μη γίνει!
και 2ημερο παρακαλώ!
άντε ανακοινώστε slipknot & maiden να φύγουμε… :)
οι maiden είναι σίγουρο ότι θα έρθουν… στο λέω από έγκυρη πηγή. Slipknot παίζεται…
Αφού το λες οκ! Χαίρομαι!
Μακάρι και Slipknot να γουστάρουμε τρελά…
[SPOILER]Machine Head θα περιοδεύσουνε sonishpere; Ωραία θα ήτανε να πέρναγαν![/SPOILER]
[SPOILER]δεν το κόβω για machine head φίλε μου… αλλά ποτέ δεν ξέρεις:)[/SPOILER]
σε αλλο thread καποιος εγραψε οτι θα παιξουν Maiden,Motorhead,Slipknot και Megadeth,απο εγκυρες πηγες ειπε και αυτος
βλεπουν ολοι maiden στα αλλα και βαπτιζουν εγκυρη πηγη την λογικη. ας ερθουν οι maiden να βγαλουν την υποχρεωση τους στο ελληνικο κοινο. δυστηχως στις μερες μας μονο καλα πακετα θα μας κανουν να αγορασουμε εισητηριο. maiden & maiden & maiden και με κακο αλμπουμ δυσκολα θα μας δουνε. ας περιμενουμε παντως. νομιζω οτι τετοιες μερες ειχαν ανακοινωσει τους big 4 γιατι τα εισητηρια βγηκαν 22/2. υπομονη…
τι να σου πω :-kόλα παίζονται… για maiden είναι σίγουρο… δεν έχω ακούσει πάντως για άλλο όνομα θα δούμε… θα μάθουμε τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο τα σίγουρα ονόματα:)
περυσι τα ονοματα ειχαν ανακοινωθει 18/2 και οντως η προπωληση αρχισε στις 22/2
22/2 to θυμαμαι σιγουρα γιατι η αφισα ειναι ακομα στο ψυγειο μου. ο μικρος μου οταν παει να παρει το γαλα του πρεπει να την βλεπει:p:p
αχαχαχαχαχχαχαχαχ