με τη διαφορα οτι εγω δεν ειμαι οπαδος των σλευερ.ισα ισα που απο το λεγομενο big 4 ειναι οι λιγοτερο αγαπημενοι μου.οι δυο τελευταιοι δισκοι ομως ηταν αρκετα καλοι.,ενω απο τους μεταλικα,ζητημα ειναι να μου αρεσα 2-3 τραγουδια απο st.anger και death magnetic.
δε διαφωνω καθως και δε πιστευω οτι εισαι οπαδος.
κι για εμενα το ιδιο ισχυει, εχω ακουσει περισσοτερο σλεϊερ στα τελευταια παρα μεταλλικα.
Και το οπαδιλικι το ειχα ανεκαθεν με μεταλλικα.
αλλα οπως και να το κανεις,ΠΩΣ να κανουν κατι δραστικο οι Σλεϊερ?δεν παρεκκλινουν πολυ και γι’αυτο και δεν απογοητευουν τοσο.νομιζω.
Για να μην βλέπεις ότι οι Metallica παίζουν σε άλλο επίπεδο από τις άλλες μπάντες πρέπει να είσαι τυφλός. Νομίζω ότι όποιος ήταν στο φεστιβαλ το καλοκαίρι το βίωσε. Τώρα για την δισκογραφία, περί ορέξεως… ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Στα δικά μου αφτιά το Death Magnetic είναι καλύτερο από ό,τι έβγαλαν οι υπόλοιποι την δεκαετία που μας πέρασε. Σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει το Christ Illusion περίσοοτερο π.χ. κανένα πρόβλημα.
Συμφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεται ο shadow αν και πιστεύω ότι τα 2 τελευταία Slayer πατάνε τα πάντα όλα κάτω αλλά αυτό είναι γούστο!!
Το ότι οι Mets παίζουν άλλη μπάλα είναι γεγονός!!!
στο οτι παιζουν μπαλα σε αλλο επιπεδο, δεν εξεφρασα ουτε την προσωπικη μου γνωμη, ουτε εκανα συγκριση των προσφατων κυκλοφοριων τους.
Απλα και αντικειμενικα σαν μεγεθος, σαν show, ακομα και σαν προσωπικοτητες (και ειδικοτερα σαν frontman o Hetfield), μονο με τους Maiden μπορουν να “συγκριθουν” (χωρις να βρισκω ουσιαστικες τετοιου ειδους συγκρισεις) και με καμια αλλη μπαντα οσον αφορα το Metal.
Αλλωστε πριν 3 χρονια ηρθαν στο ναδιρ τους (επειτα απο το St. Anger δηλαδη) και μας εστειλαν αδιαβαστους…
Και τα λεω ολα αυτα ενω ειμαι τεραστιος οπαδος και των υπολοιπων 3 group και γενικοτερα της μουσικης που εκπροσωπουν.
Απλα η αισθηση μου αυτη επιβεβαιωθηκε το καλοκαιρι. Φανταστικοι και οι 3, αλλα οταν βγηκαν οι Metallica στο σανιδι, ολα εσβησαν…
Τέλος πάντων, επειδή μάλλον εγώ το ξεκίνησα με το σχόλιό μου, απλά είναι διαφορα απόψεων, δεν τρέχει τίποτα εννοείται.
Προφανώς για τους περισσότερους οι Metallica είναι άλλου επιπέδου, σεβαστό, απλά εμένα δε μου κάνουν και τόοοοση μεγάλη εντύπωση, ούτε μου έκαναν ποτέ.
Βγαίνουμε και off topic.
εγω θελω Maiden και Motorhead!απο κει και περα ας βαλουν οποιον γουσταρουν!
θελε, θα σου βάλω γω που γουστάρω Big four.
ακόμα να βγουν οι ανακοινώσεις;
Άντε να δούμε και μεις…
Πως θέλω να ξαναδώ θείο Alice
Πολύ καλό…άντε και στα δικά μας:):!:
Επειδή έχω πίστη στους Βούλγαρους θέλω να πιστεύω ότι εκεί θα είναι ακόμα καλύτερο!
Υποθέτω ότι ελληνικό και βουλγάρικο sonisphere δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά στο θέμα του line up. Δεδομένου ότι και στην Ελλάδα φέτος θα είναι 2ήμερο, μπορεί να είναι και το ίδιο. Εκτός και αν βγει κανένα 3ήμερο Βουλγαρία και χαζέψουμε αλλά κομματάκι απίθανο… Από πέρσυ το μόνο που θα αλλάξω φέτος είναι ότι δεν θα εμπιστευτώ καμία εκδρομή… Τρένο και όλους γραμμένους… Ακόμα κλαίω τους Anthrax…
Βασικά αν είναι το ίδιο lineup πάνω κάτω φυσικά και θα ανέβω Σόφια και αν τα καταφέρω ε και Αθήνα για να ξαναδω Maiden! Αλλά προταιρεότητα φυσικά στους Βουλγαρους!
Ρε 'σεις το ότι είναι διήμερο που το ξέρουμε;Έχω χάσει λίγα επεισόδια για αυτό ρωτώ
Από καλές πηγές νομίζω!
Εγώ προσωπικά το έμαθα από τον Σειρηνάκη.
Ε άμα είναι διήμερο πάμε για πολύ δυνατό line-up.
Μακάρι αν και προσωπικά όπως θα έχετε καταλάβει δε με καίει αυτό της Αθήνας αλλά πιο πάνω!!
+1 Πέριμενουμε για Βούλγαρια…!!!
Πέρισυ δεν μπόρεσα να πάω, αλλά φέτος θα ήθελα πολύ…
ελπίζω σε slipknot που δεν τους έχω δει ποτέ, ούτε το 09, και σε μέιντεν.
big 4 δεν θα τρελαινόμουνα τόσο για metallica, χώρια που θα παίζουνε πόση ώρα…
αν έρθουνε bring me the horizon είμαστε ωραίοι!
οι ανακοίνωση πότε βγαίνει;;;