Φημες για συναυλιες #2

Μακαρι [-o<

Ιρλανδία,Ιούνιος 2010.
Πήγα μόνος μου και αποκλειστικά για το λάιβ…
τι να σε πω ρε μεγάλε…Μοναδική εμπειρία.
Μπορώ να σου γράφω σεντόνια για αυτό το λάιβ…Λέω να το ξανακάνω φέτος αν περάσουν από Ευρώπη

yeeeeeeaaaaaaahhhh!!!8)

Αμέ γιατί όχι?

[SPOILER][I]ΤΩΡΑ ΖΗΛΕΨΑ!!! ΘΕΛΩΩΩ ΚΑΙΙΙΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΙΡΛΑΝΔΙΑΑΑΑ!!! :cry:8)[/I] [/SPOILER]

Αν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για λάιβ εξωτερικό μην την χάσεις…
Ψηθείτε μια εκδρομή rocking για την μπαντάρα μπάι δε γουέι…
αν έρθουν ευρώπη και αποφασίσω να πάω βάζω αγγελία για άτομα με την μία…οι φίλοι μου δεεεεεεεν
εκτός κι αν έρθουν sonisphere :smiley: :smiley: :smiley:
Για το οποίο ακούγονται κανονικότατα

Αχχ μακάρι να γίνει αυτό!
Ταξίδι + συναυλία (το σκεφτόμουν η αλήθεια είναι κάποια στιγμή!)!!! Αλλά παίζουν πολλά…πρώτα πρώτα το οικονομικό, μετά είναι και άλλοι παράγοντες που δεν μου το επιτρέπουν να κάνω αυτό το ταξιδάκι μόνη μου! Άμα πάω…θα πάω με τους δικούς μου…και πιστεύω ότι αν γινόταν (που δεν το κόβω)…θα γούσταραν πολύ τη φάση γιατί καταβάθος τους αρέσουν κάτι τέτοια, είναι [B]παλιο[/B]ροκάδες!..:p)! Έπειτα, και να μπορούσα με την ανεσή μου να πάω αυτό το ταξιδάκι (μόνη)…πάλι δεν θα με αφήναν (αν δεν ήταν κ αυτοί…#-o)! Σε κάτι τέτοια είναι ανένδοτοι!#-o
Τεσπά…μεγάλη ιστορία…
Άμα τλκ δεν τιμήσουν (φτου φτου φτου :p) να το κάνεις το ταξιδάκι…
ΘΑ ΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΑ:!:

εεεμ ναι
απ ο,τι είδα θα είναι πάλι οι μπιγκ φορ μαζι με τους σλιπνοτ(οχι στην ελλάδα προς το παρόν)

με άλλα λόγια γτπ

Ε πλάκα μας κάνεις και συ με τους Big 4? Είπαμε δεν θα έρθουν και έχει 0 λογική να ξαναέρθουν!

Υπαρχει μια λογικη.Να ξαναερθουν,αλλα αυτην τη φορα να παιξουν απο δυο ωρες οι Megadeth κ oι Anthrax κι οι Metallica κανα 45λεπτο.

τους μεταλλικα δεν τους έχω ικανούς να παίξουν μόνο 45 λεπτά. δεν παίζει να το έχουν κάνει και ποτέ.

Δυστυχως!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Παιζανε το 83 και παιζανε σχεδον ολο το Kill 'em All ! :vibrate:

ΟΚ,αλλα εγω αν καταλαβατε ολοι εσεις Metallica Fans,δεν το ειπα για καλο.Περισυ ηταν ωραια,δεν λεω,αλλα ηθελα περισσοτερο Megadeth προσωπικα!
Τες πα ηταν φοβερη εμπειρια να δει κανεις ολες αυτες τις τεραστιες μπαντες μαζι!!:slight_smile:

[SPOILER]

άμα θα φτιάξω χρονομηχανη
[/SPOILER]

Το καταλαβα μωρε.
Οι Metallica ομως ειναι τεραστιο ονομα πλεον ενω οι Megadeth οχι.
Δεν λεω ποιοτικα ε,σαν ‘ονομα’.

Το 2003 στο download λιγοτερο απο 1 ωρα δεν επαιξαν? Θυμαται κανεις?.. Γερναω :lol:

παντως συμφωνα με την αποδοση των συγκροτηματων στο περσινο Sonisphere, μονο οι Anthrax επρεπε να νοιωθουν αδικημενοι.
οι Metallica παιζουν εδω κ πολλα χρονια μπαλα σε αλλο επιπεδο…

Ούτε καν

ελα ομως που ισχυει…ειτε αρεσει ειτε οχι…ειτε αποδιδουν παντα,ειτε οχι.

οσον αφορα τη δισκογραφια ομως,οι μεταλικα θεωρω οτι ειναι πισω απο σλευερ-μεγκαντεθ,την τελευταια δεκαετια τουλαχιστον.

αναλογα με το πως το βλεπεις.
οι δισκογραφιες ολων αυτων πλεον εχουν αποκορυφωθει πολλα χρονια πριν.
οσο αφορα το θεμα της τελευταιας δεκαετιας, συμφωνω μονο με το μερος που εχει να κανει με megadeth.
slayer και σκατα να βγαλουν,οι οπαδοι θα μιλησουν για διαμαντια…οποτε δεν πιανονται!