Φημες για συναυλιες #2

σουρεαλισμος

μετα απο αυτα που οργανωσε/θα οργανωσει η CTS δεν σταματω να ελπιζω :stuck_out_tongue: .

*προφανεστατα, επιθυμια εξεφρασα+την δηλωση των ιδιων οτι θα ηθελαν να παιξουν (και)ελλαδα, οχι “φημη”

Sepultura στη Καβάλα λέει!!! Μάλλον 28/5

υπαρχει πιθανοτητα ο Slash με τους conspirators ελλαδα αυγυστο-σεπτεμβριο…

Kαλά για όλη την Ελλάδα είπαν αλλα ακόμα τίποτα επίσημο.

Το 1ο single το You’re a lie είναι αρκετά ενδιαφέρον και θεωρώ ότι αν του δώσω 2-3 ακροάσεις ακόμα παίζει να κολλήσω.
[I]Όμως αναρωτιέμαι αν αρκεί 1 καινούριο άλμπουμ(που βγαίνει σε 2 μήνες από τώρα)+ 1 σόλο άλμπουμ(ε λογικά θα παίξει και από εκείνο) για να έρθει στην ελλάδα-- και το σημαντικότερο–να πουλήσει αρκετά εισιτήρια?[/I]

Γράψε άκυρο, είδα το σετλιστ από συναυλία χθες στο καναδά(που εντάσσεται στο apocalyptic love world tour) και με εξέπληξε…ενδιαφέρον σετλιστ, θα ψηθούν σίγουρα πολλοί(μαζί και ο υποφαινόμενος), το βάζω σε σπόιλερ για όσους θένε να το δουν.

[SPOILER] Ghost
Mean Bone
(Slash’s Snakepit song)
Sucker Train Blues
(Velvet Revolver song)
Back From Cali
Night train
(Guns N’ Roses song)
Civil War
(Guns N’ Roses song)
Rocket Queen
(Guns N’ Roses song)
You’re A Lie
Promise
Starlight
Nothing to Say
Dr Alibi
O’ Canada
Speed Parade
(Slash’s Snakepit song)
Mr. Brownstone
(Guns N’ Roses song)
Just Like Anything
(Slash’s Snakepit song)
Godfather Solo
Sweet Child
Slither
(Velvet Revolver song)

Encore:
    By the Sword
    Paradise City
    (Guns N' Roses song)[/SPOILER]

οπότε δεν μενει τίποτα άλλο να πούμε εκτός από [SIZE=“3”][B]ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ!!![/B][/SIZE]

εγω γιατι το θεωρω απιθανο να ερθει??? :-k

Θα ερθει…με τον Ozzy:p
Περα απο την πλακα, ειχε φτασει Βελιγραδι περσυ 1 μερα πριν την συναυλια των Dream Theater… Κανενας δεν εκανε μια προσπαθεια να τον φερει…
ο Paul που τον ειδε στον Καναδα , λογικα υποθετω, οτι θα εμαθε οτι ο Slash θα κανει headliner περιοδεια Αυγ-Σεπτ…Ακομα στο site του Slash υπαρχουν ημερομηνιες μεχρι Ιουλιο οποτε ας ελπιζουμε

παιδια μου το ειπε ο ιδιος προσωπο με προσωπο…τον ελεγα θα σε δω και 1 ιουλιου με οζζυ και λοιπα και μου λεει "και αν ερθω και αυγουστο?"απανταω εννοεις με την μπαντα που θα σε δω λαηβ σημερα? “ναι” εχει κλεισει ημερομηνια? “πολυ μεγαλη πιθανοτητα” μακαρι “κανονισε ομως να εισαι εκει αμα ερθουμε” καπως ετσι ητανε η συζητηση στο λομπι του ξενοδοχειου χθες…τωρα απο εκει και περα…και μου το ειπε και ο αλλος κιθαριστας του με ονομα “frank cidoris” …o opoios einai kai ellhnas :stuck_out_tongue:

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???// :bounce::papas::bow2::yahoo:

δεν ειναι φημη
Plisskën Festival
στην Αθηνα Dead Skeletons 8)8) δακρυσα,
πληρες line up
Acid Baby Jesus (GR)
Bong Ra (NL)
Alan Braxe (FR)
College (FR)
Montana Cruz (CO)
Dead Skeletons (IS)
Drums of Death (UK)
Forest Swords (UK)
Joker (UK)
Junior Boys (CA) | DJ Set
Kid606 (US)
King Khan & The Shrines (CA)
Liquid (UK)
Rita Maia (PT)
Male Bonding (UK)
The Notwist (GE)
Peaches (GE)
Michael Rother w/ Camera (GE)
Son of Kick (FR)
Team Ghost (FR)
Trigger Finger (BE)
Villa (BE)
Andrew Weatherall (UK)
We Were Promised Jetpacks (UK)

Υπαρχει topic

Ε βασικά δε το έβγαλα από το μυαλό μου. Ο μαγαζάτορας που θα τους φέρει το είπε. Έχει σχεδόν κλείσει για 28/5

Παντως την αλλη Δευτερα ξεκιναει η προπωληση για το live στη Λαρισα
Support θα ειναι οι [B][I]Hammercult[/I][/B] και αλλη μια τοπικη μπαντα την οποια ακομα δεν γνωριζω
Προπωληση: 20 ΕΥΡΩ
Ταμειο: 25 ΕΥΡΩ

νορμαλ το 20αρι στην προπώληση

και εγω πιστευω μια χαρα ειναι

Μια χαρά ειναι 20 ευρώ. Από που ξεκινάει η προπώληση ?

Rock Music Store σιγουρα,δεν ξερω αν θα εχει και αλλου

ξερουμε τιποτα για Queens Of The Stone Age ?

για ποιους??? 8O8O8O

εχεις καποια βαση ή ετσι ρωτησες?