απλα ερωτηση
δεν ξερω τιποτα και δεν θελω να αναψω φωτιες
#-o#-o
πες το μανα μου και μας εκαψες!
ηταν ωραιο καψιμο για λιγο εεε??
αυτοι λειπουν φετος να ερθουν
απο οτι βλεπω παντως δεν κανουν περιοδεια.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΣΤΟΛΛΑΣ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ROCK MUSIC STORE, FON MUSIC
Paul ευχαριστούμε για την πληροφορία!
Δηλαδή άμα έρθουνε, θα έχουμε και Myles Kennedy?
Άντε γεια!
ΜΑΚΑΡΙ!
Δεν θα έχουμε Sonisphere στην Ελλάδα το 2012
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Sonisphere Festival δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα.
Η αδυναμία συντονισμού των περιοδειών των επιθυμητών συγκροτημάτων, οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες και λίγο η κακή τύχη συνέβαλαν στο να μην καταφέραμε να διοργανώσουμε το φεστιβάλ φέτος.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας και υποσχόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε σύντομα στην Ελλάδα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα για το 2012,
Με τις καλύτερες ευχές ,
Η ομάδα του Sonisphere
*Aναμενόμενο
ε ναι…μπορούσαν να το έχουν ανακοινώσει και νωρίτερα…δεν νομίζω ότι σήμερα τελικά κατάλαβαν ότι δεν παίζει να γίνει και να σταματήσανε τις προσπάθειες…
ΕΠΙΣΗΣ, έχω καταλαλάβει(χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι παίζει το ροκγουεηβ να ειναι και διήμερο…όπως μετέφεραν την είδηση της 2ης μέρα διάφορες ιστοσελίδες ΕΓΩ καταλαβα ότι απλά θα προστεθούν μερικά ονόματα στις 2 μέρες, όχι ότι θα προστεθεί και τριτη μέρα.Ο αντμίν στο φβ, λέει ότι θα κάνει “ξεχωριστό κόμμεντ” και ζητάει “λίγη υπομονή ακόμα”. Σε κανά μήνα θα ξέρουμε δηλαδή…:lol:
το sonisphere στην Αγγλια με queen κτλπ.ακυρωνεται λενε.λογο χαμηλης προπωλησης.λογικο το βλεπω.ε αμα πια.
φιλε δεν κανει τιποτα αλλα δεν ειναι ακομα κανονισμενο το λαηβ ο σλας μου ειπε πως λογικα θα ερθουμε κατα εκει…αλλα επισης προσθεσε “Στην χωρα σου εχω τις χειροτερες εμπειριες με διοργανωτες” οποτε καθηστε να δουμε…ναι και ο myles θα ειναι μαζι του!!
mala vida…
Παίζει για Manu Chao?
Άντε μπας και δούμε και καμιά έκπληξη φέτος…:roll:
mala perda…
:lol::lol:
Ε καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν έχει άδικο - η ανικανότητα μας να οργανώσουμε συναυλίες έχει αποδειχτεί αρκετές φορές!
Σε ευχαριστούμε πάντως.
Εγώ λογικά θα πάω Gods of metal στο Μιλάνο για να δω όλα τα καλά μαζί!
Αλλά και δεύτερη φορά να τους ξαναδώ δε με πειράζει, έχουν δέσει αυτοί οι δύο.
p.s. Είμαι κοπέλα haha
Σύμφωνα με το fb της lovelight αναμένουμε ημερομηνίες για If these trees Could Talk…
Θεσσαλονίκη και Αθήνα…
sorry γισ το “φιλε” …η φαση αυτων ειναι σε κλειστο…εκει μετραει σε ανοιχτο δεν ξερω ποσο καλα θα ειναι…αλλα στο gods of metal παιζουνε οι manowar οποτε τελεια θα περασεις σιγουρα μακαρι να μου περισευανε και αλλα φραγγα να πηγαινα αλλα δεν…
Καταλαβαίνω! Εεεε και εγώ μαζεύω από τώρα για να τα βγάλω πέρα.
Και ναι καταλαβαίνω τι λες για τον κλειστό χώρο. Πάντως rock am ring που είδα video ήταν πολύ δυνατοί. Θα δούμε!