το e-tetradio που είχε πει με σιγουριά για New Order και Black Keys στην Ελλάδα κάνει την πάπια προς το παρόν…
βέβαια στους coheed and cambria λέει 40 Watt, Athens, χωρίς κάτι άλλο και προφανώς δεν εννοεί την δικιά μας αθήνα…δεν λέει σε όλα για georgia athens, αλλά το υπονοεί…βέβαια στους coldplay είναι κάπως περίεργο…λέει και greece…
αλλά 24 σεπτεμβρίου??20 μέρες μετά τους rhcp? θέλετε δηλαδή πραγματικά να σκοτώσετε τους hipsters? πόσο να αντέξουν και αυτοί? άνθρωποι είναι…(δεν θα μιλούσα με τέτοια “ασέβεια” για τους rhcp αλλά χωρίς τον frusciante κλάιν μπάντα είναι πλέον…)
Βασικα, για το Ejekt λεγανε, οποτε λογικα ακυρο, ετσι κι αλλιως.
:lol: :lol: :lol:
οι άλλοι τσίμπησαν πάντως…
εκλεισε το οακα ο Φοιβος??? #-o#-o
Χτες μου είπαν για Exploited στο φεστιβαλάκι που κάνει η αυτόνομη θύρα 10 του Ηρακλή. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς;
Εχει ακουστει εδω και καιρο. Νομιζω οτι θα παιξει
Λοιπον, όπως παρατηρησα στο site των Flogging Molly, η μπάντα έχει κλεισει για ορισμένες συναυλίες στην Ευρωπη προς το τέλος του Ιουνίου! Υπάρχει καμια περίπτωση να τιμήσουν και την χώρα μας;
10.06.2012 PENTAGRAM
στο site του ΑΝ
…μακάρι…αλλά σε άλλη ημερομηνία:):!:
Καλή φάση και δεν τους έχω δει!!
στο σαιτ του ΑΝ λεει και
04.10.2012 ORANGE GOBLIN
Εχει ανακοινωθει γκρηκ τουρ βασικα. Υπαρχει και καπου θαμμενο το θεματακι, βαριεμαι να ψαχνω τωρα :Ρ
Μακάρι ρε η γκρουπάρα να έρθει να κάνει κανει καναδυο λαιβ εδω.
αυτα παντος που αναμενω να ανακοινωθουν ειναι τα live:w.a.s.p.-accept-kreator-running wild.ειδικα kreator και running wild δεν εχω δει ποτε.
…κιεγώ για Kreator αναμένω:):!:
μηπως ξερει κανεις στο περιπου ποια ημερομηνια σκοπευουν να φερουν Kreator???
τους kreator στην ελλαδα να τους περιμενετε απο φθινοπωρο και μετα. Θα παιξουν σε φεστιβαλ το καλοκαιρι βεβαια , και η ευρωπαικη περιοδεια θα ξεκινησει απο νοεμβριο η δεκεμβριο.
…κιεγώ προς Χειμώνα τους περιμένω:):!:
Εγω θελω να ρθουν προς ανοιξη για να λειτουργησουν ως το καλυτερο ξεσπασμα πριν τις Πανηλιθιες…(ειναι σιγουρο παντως οτι εχει μιλησει καποιος διοργανωτης με τη μπαντα? μη μεινουμε με τη χαρα ξερω 'γω)