Φημες για συναυλιες #2

παιζει τιποτα για blackmore??

Μόλις γύρισα απο Septic Flesh στη Λάρισα. Πολύ ωραίοι οι Flesh αλλά υπερβόλικά λίγος κόσμος. Γύρω στα 50 άτομα. :!: Γιατι τόσοι λίγοι δεν ξέρω. Αυτοί ξενερωσαν τόσο πολύ που ούτε encore δεν έπαιξαν.

To σετλιστ ήταν αυτό

[SPOILER]The Vampire from Nazareth
Communion
A Great Mass of Death
Virtues of the Beast
Unbeliever
Pyramid God
Lovecraft’s Death
Oceans of Grey
We The Gods
DNA
Persepolis
Anubis
Five-Pointed Star[/SPOILER]

εχεις ακουσει κατι ή ρωτας γενικα?

δεν ξερω κατι απο ελληνες διοργανωτες… εγω την πληροφορια αυτη την εχω απο τον φαν κλαμπ των κριειτορ στη Γερμανια…
παντως μην ανησυχεις… οι κριειτορ θα κανουν σιγουρα ευρωπαικη περιοδεια και σιγουρα θα ερθουν ελλαδα , ακομα και αν δεν ειναι μερος της περιοδειας αλλα μια η δυο ξεχωριστες συναυλιες…
μαλιστα παιζει να περιοδευσουν και στις ΗΠΑ με Αccept…

αυτό για wu-tang το πήρατε χαμπάρι, ε;

Μιλα !

δεν ξέρω τι παίζει με την lovelight, κατά πόσο είναι αξιόπιστη κτλ, καθότι Αθηναίος, αλλά έχει γράψει πολλά σχετικά στο fb της…

Από το φουμπού της Lovelight Prod

ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΩΝ WU-TANG ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙ ΛΕΜΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ…ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ…

γιατί τους έχουμε δει 250 φορές :stuck_out_tongue:

*προσωπικά δεν είχα μια.:?

Με εκεινη την συναυλία Σκόρπιονς με 3ωρο σετλιστ και σαπόρτ Nightwish τι γινεται; Μαλλον ηταν Ραδιο Αρβύλα;

yeap!!! περιμενουμε πως και πως!!!:D:D:D

by the way, δεν είναι μακριά η μέρα που θα παίξουν και στο Ράδιο Αρβύλα νομίζω… :stuck_out_tongue:

δεν εχω ακουσει κατι φιλε…απλα τωρα βγαινουν ημερομηνιες για το καλοκαιρι…τσεχια,γερμανια,ολλανδια κ.λ.π…

θελω να δω πολυ τον ritchie εχει φτασει 67 δεν θα εχω και πολλες ευκαιριες ακομα…

Παμε να σπαμαρουμε τα φουμπου των ελληνωνε διοργανωτωνε για Ritchie…(ισχυει πως πρεπει να ρθει ο τιτανομεγιστος…)

Να έρθει να παίξει τι ρε παιδιά?

Οτιδηποτε doesn’t matter εμεις τα φανμπογια ειμεθα ικανοποιημενοι…(ε ολο και κανα σολιδι θα πεταξει…)

Πες τα

μου ειναι αδιαφορο τι θα παιξει ενας 67χρονος παππους…:p:p

μου αρκει που μετα απο 20-30 χρονια θα μεινει η αναμνηση οτι ειδα τον blackmore εστω και σαν διατηρητεο μνημειο…8)8)8O

Τζαμπα το συζητατε,το λεει ξεκαθαρα στο σαητ του:

THERE WILL BE NO OTHER BLACKMORE’S NIGHT CONCERT DATES ADDED FOR EUROPE FOR 2012

Sorry για το άκυρο αλλά δεν ξέρω που αλλού να το γράψω…Thread για τη συναυλία των μέγιστων Pennywise δν θα υπάρξει; Απ’ότι ξέρω η συναυλία τους στο Fuzz έχει ανακοινωθεί κ επίσημα πλέον!