Φημες για συναυλιες #2

Δυστυχως …κι αυτη η μερα με Maiden και Motorhead μαζι ηταν ονειρο για πολλους.

Καταρχας, απ’ οτι φαινεται παμε σε ενα “φτωχο” Σονισφηρ με ακριβο ομως εισητηριο λογω Maiden.

Απο την αλλη, αραγε παιζει να δουμε Motorhead εστω και μονους τους;;;

Προσωπικα προσπαθω καθε χρονο να αποφευγω οσο μπορω να πηγαινω Μαλακασα…Δεν μου αρεσει σαν χωρος για συναυλιες, αλλα οταν δεν γινεται αλλιως παω για να δω αυτα που θελω…

Τωρα αν το μονο που θα με ενδιαφερει ειναι οι Maiden (που τους εχω ξαναδει κιολας) δεν με βλεπω να ανεβαινω…Αν προστεθει και Cooper (που σαφως τον εχω ξαναδει αλλα δεν χορταινεται) το πραγμα αλλαζει λιγο…

Θα δω και θα αποφασισω…

νταξει αυτο ηταν…ξενερωσα :(…τουλαχιστον να εχει καλα ονοματα…

και εγω ετσι ηθελα,αλλα απλα σκεφτηκα οτι το ειπαν για να μην τους πριζουμε…

Αν δεν ανακοινωσουν Μοτορχεντ καλυτερα να μη βγει η ανακοινωση γτ θα ξενερωσω τελειως!!!

συγνωμη κιολας, αλλα μου γαμησες την ψυχολογια…:frowning:

δεν σκεφτηκα να ψαξω μηπως καποιοι παιζουν αλλου αυτη τη μερα, το ειχα σιγουρο για μοτορχεντ…

Μαμηθηκε κ η δικη μου φιλε…:frowning:

Δυστυχως αυτο ειναι το τιμημα του ‘‘ακουω οτι φημη λεγεται και το κανω σιγουρο στο μυαλο μου’’…

Παρτε το χαμπαρι…20 ονοματα θα ακουγονται στο Ελλαδα, αντε τα 3-4 να ερχονται καθε φορα που θα εχουμε θεμα με φημες…Ειμαστε 20 χρονια πισω απο ολα και αφου δεν κανουμε κατι να το αλλαξουμε, τουλαχιστον ας το συνηδητοποιησουμε…

Εχει ξαναειπωθει απο πολλους και το ξαναλεω και εγω…
Μην περιμενετε τα εδω…ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ εξω…

Και τι στο καλο θα δουμε δηλαδη εκτος απο Iron Maiden? Motorhead δεν εχει αν βεβαια ισχυει η φημη, The Cult δεν εχει, παλι mastodon και Slipknot?

Ρε Alice να φέρουν και ευχαριστημένοι θα 'μαστε :lol:

Αντε επιτελους να βγει η ανακοινωση. Λογικα μεσα στην βδομαδα, μακαρι δηλαδη. Iron Maiden, Motorhead, Mastodon και ειμαι κομπλε εγω… Και αν γινοταν κανα τρελο και εφερναν System Of A Down θα πλησιαζα το εγκεφαλικο…

μιας και ξεμπερδέψαμε με τη σαβούρα που’χε μαζευτεί στο άλλο τόπικ, δεν κάνετε ένα σπλιτ από το ποστ του ρασπούτιν και μετά σε καινούριο ‘sonisphere φήμες’ τόπικ (μη μείνει με το παράπονο που τον κλειδώσατε :p) γιατί και εδώ και στο τόπικ στα νέα τα ίδια πράματα λέτε? :slight_smile:

Lauren Harris κι άμα σας αρέσει .-

ξενερα γαμωτο!παντως μακαρι να μπορουσε να γινει 2μερο με πρωτη μερα Maiden και 2η Priest,μπας και παρουμε 2ημερο και γλυτωσουμε λιγα φραγκα…

Alice in Wonderland θα ειναι αυτο το sonisphere μου φαινεται…και τωρα που λεμε για Alice Cooper λετε να φερουν Alice In Chains για την προηγουμενη παπαρια που κανανε στο Sonisphere? Ηταν να τους φερουν απο τι ξερω. Ειχε γραφτει μαλιστα σε μερικα εισιτηρια και το ειχαν σβησμενο με μαρκαδορο…Λετε??? Ουτε για πλακα λεω γω. Δεν παιζει με τιποτα αν και θα ηταν πολυ καλη προσθηκη.

Αυτο θα ηταν το καλυτερο…αλλα δεν γινεται με τιποτα.

μονο για τους Ελβετους που ειναι μπροστα απο μας…

Τι δε καταλάβατε. Κάθε νέο ποστ μπαίνω να διαβάσω καμιά φήμη ή κάτι που άκουσε κάποιος και μόνο μαλακίες διαβάζω.

σόρρυ κιόλας αλλά φτάνουν τα ανούσια ποστ!!!

δεν θα εχει motorhead οπως ειπε και καποιος αλλος

Δεν νομιζω οτι εκανα καποιο ανουσιο ποστ…Απλα παρεθεσα οτι βρηκα κανοντας ενα ψαξιμο για το τι να περιμενουμε στην ανακοινωση…

Τωρα οι αντιδρασεις ειναι λογικες για καθε τι που γραφεται…

Εκτος αν λες ανουσια ποστ τα '‘Μακαρι να γινοταν αυτο και ηταν το αλλο κλπ…’'
Εκει παω πασο…