Φημες για συναυλιες #2

Ήσουν ο τελευταίος που εννοούσα!! Ίσα ίσα το post σου ήταν και γαμώ γιατί ξεκαθάρισε κάποια πράγματα! :wink:

Το πακετο Priest Whitesnake μαλλον το εχασαν οι Didiδες και οδευει προς Καραισκακη. Αρα δεν παιζει για Sonisphere.

ας προσευχηθουμε ολοι χριστιανοι, μουσουλμανοι, βουδιστες, σατανιστες κ λοιπες θεικες δυναμεις για το ανελπιστο θαυμα.

[SIZE=“4”][B]SYSTEM ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![/B][/SIZE]

Σόρρυ αλλά δεν θα έρθουν :frowning: :frowning:

δεν κολλανε κ οι ημερομηνιες ετσι κ αλλιως… 17 ιουνιου παιζουν αλλου

κανε τν προσευχη σου κ σκασε

ντουμ σπιρο σπερο

ναι αλλα σιγα να επαιζαν 17 ιουνιου με maiden…αρα για 18 η 16 αλλα δεν κοιταξα αν παιζουν καπου…

τωρα το τσεκαρα…

15th June Bergen, Norway Edward Greig Plass
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France

ε ειναι λιγο δυσκολο να χωθει Ελλαδα εκει :stuck_out_tongue:

αν ερθουν θα ρθουν καπου 11-22 Ιουλη

δεν θα ερθουν lalalalallalalalalaa

Επειδή το ξέρω στο είπα! Και γω θέλω να τους δω εννοείται!!! Μακάρι να γίνει το θάμα αλλά δε παίζει!!!

Γιατι?

παίζουν αλλού

Στις 17? Οχι ρε πουστη μου, γιατι?

E γιατί σε αντίθεση με μας στο εξωτερικό τα κλείνουν τα live! :stuck_out_tongue:

οντως…και ειχαμε ψηθει πολυ ασχημα ολοι ρε γαμωτο…τωρα εχω ξενερωσει ασχημα…καλυτερα να δεις iron maiden και motorhead μονο…παρα 100 σκατα …

Τωρα ποιες αλλες μπαντες ειναι οι πιο πιθανες?

τελικα ρε παιδια θα ναι μια η δυο μερες?

Έλα ντε… Βασικά από τη στιγμή που θα έρθουν οι Maiden παίζει και να μην τους νοιαζει επειδή ότι και να γίνει θα μαζευτεί κόσμος!!!

m’ aresei pou to thread legetai 06/12/2010 anakoinosh gia tis fetines mpantes :smiley:

ακουγονται mastodon(που μου φαινεται οτι ειναι σιγουρακι),alice cooper,slipknot,cavalera conspiracy,airbourne και αλλες ακομα