Φημες για συναυλιες #2

Ωραια, οποτε ευχομαι σε Mastodon και Airbourne και μετα θα γουσταρα και Alice Cooper.

καπως ετσι και εγω,αν και θα ηθελα και cavalera conspiracy,τους slipknot τους ειχα δει το 09 και αν και ειναι ωραιο το show,γενικα μενω αδιαφορος…

Aφού ξέρουμε τους Maiden και την μέρα το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν θα γίνει διήμερο+το υπόλοιπο line up
Ελπίζω να είναι δυνατό γιατί για Maiden δεν παίζει να κατέβω

Για Crippled Black Phoenix εχω μεινει σε αυτο τους το ποστ στο fb, σε ερωτηση ποτε ερχονται Ελλαδα:

Soon. We’re talking to promoters at the moment, we’ll post news on that as soon as we confirm a date. Cheers.

Υποθετω δεν εχει ακουστει κατι περισσοτερο?:slight_smile:

Αυτός που φέρνει Manowar μόλις ανέβασε στο fb το resistance των Muse και έγραψε “LIVE IN GREECE 2011! Ante kalinyxta sas twra! ; )”

Καλώς τα δεχτήκατε

Γω το χα ψιλοσίγουρο ότι δε θα χαμε Motorhead… παραήταν καλό. Τεσπαντων, ελπίζω να κλείσουν Airbourne και γενικά πιο “φεστιβαλικα” ονόματα. Προς θεού όχι Mastodon. Τους αγαπώ, τους εκτιμώ, αλλά είναι για να τους δεις μόνους τους με κανονικό σετ, όχι για 9-10 κομμάτια στο χωράφι με τους μισούς απο κάτω να βαριούνται τη ζωή τους. Το ζήσαμε μια φορά, δεύτερη δε λέει.

Αν φέρουν Alice (Cooper ή in Chains) θα είναι το ιδανικό…

με λιγο ψαξιμο που εκανα κ εγω…εκτος απο αυτα που ειπες(maiden,slipknot,cooper,mastodon) θα πονταρα και σε ονοματα οπως limp bizkit,dream theater
ιιισως και gojira

για να δουμε… :-k

Για Θεσσαλονίκη μόνο; :lol:

αχχααχχαχαχαχαχααχ. Ναι έμαθα θα παίξουν στο Block 33 περίπου 20 εμφανίσεις θα κάνουν!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

δηλαδη big 4 περυσι δεν παραηταν καλο?..δεν μου οτι δεν θα μπορουσαν να φερουν motorhead…και αλλος λογος που θα μπορουσε να γινει θα ηταν οτι οι didiδες θα φροντιζαν οπως παντα για την τιμουλα :wink:

Αθήνα-Θεσσαλονίκη… ψιλά γράμματα… ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ :smiley:

Προφανώς και παραήταν καλο το περσινο. Απλά δεν περιμένω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Αν κάτσει, όχι δε θα πω, αλλά δεν έχω ελπίδες για κάτι τόσο μεγάλο.

Από το ύφος των απαντήσεων δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σοβαρή πηγή ή όχι… :oops: Δε μας λέτε κ εμάς που μας καίει; :stuck_out_tongue:

E κοίτα είναι μέσα στα πράγματα αυτός! Δε νομίζω να είναι μούφα!

μολις ανακοινωθηκαν sonisphere Σουηδιας και Φινλανδιας

Σουηδια: slipknot,in flames,mastodon,airbourne,kvelertak,graveyard,dead by april,mustasch

Φινλανδια: slipknot,in flames,mastodon,opeth,sonata arctica,stamina

Ντάξει έχω καεί εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες (μαζί με πολύ κόσμο), διαβάζοντας από εδώ και από εκεί φήμες για Muse…:lol: Άντε να βγει καμια ανακοίνωση γμτ!!![-o<[-o<[-o<
Αλήθεια ποια εταιρεία φέρνει τους μανοβαρ? Πού ακριβώς γράφτηκε αυτό? Δώστε κανένα λινκ στον (καμμένο) λαό!! :smiley:

μου εφτιαξες τη μερα!!! αντε να βγει επισημη ανακοινωση να ετοιμαζομαστε!!! :smiley:

Μόνο οι In Flames με αφορούν, αν έρθει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα με γλυτώνει από έξοδα. :stuck_out_tongue: Αλλά γενικά δεν θα το τιμήσω και με Maiden.

Εγω πιστευω παντως πως μας χρειαζεται και κατι διαφορετικο, πιο φρεσκο σε οτι αφορα τη συναυλιακη μας ιστορια. καλοι οι mastodon και οι maiden αλλα ρε παιδια παλι και παλι τα ιδια…μας χρειαζεται κατι σαν της Ιταλίας με μπαντες που δεν προκειται να τις δουμε αλλιως σε ανοιχτο χωρο. Parkway Drive, Bring Me the Horizon…επισης μεγαλο συναυλιακο απωθημενο ειναι και οι In Flames…τοσα ονοματα μπορουν ανετα να παιξουν κι ομως παλι ακουγεται για mastodon και maiden που εχουν παιξει και προσφατα στο παρελθον και τους εχουμε χιλιοακουσει.