Φημες για συναυλιες #2

Βασικά νομίζω(δεν είμαι και 100% σίγουρος καθώς ήμουν μακρυά απ’τη σκηνή) ότι ήταν τριαντάφυλλα και ήταν προς χάρην του Bed of roses.
Still,μαλακία είναι να χαμε να λέγαμε.:wink:

ας ξαναερθουν οι Τζοβηδες και δεν μας χαλαει καθολου…

Πες το ρε φίλε τόση ώρα! Έναν έψαχνα που να το έχει καταλάβει!

Stop That Sound ‏@stopthatsound
Marina & The Diamonds live in Athens for the first time ever: 19/1/2013 @ Gagarin http://bit.ly/SI1sQ5 @MarinasDiamonds

Για τους αδαεις (:p) μιση Ελληνιδα μιση Ουαλη, συμπαθητικη-ωραια φωνη, μναρος και περιοδευε σαν support act με τους Coldplay! Βεβαια, ειναι λιγο soft για τους περισσοτερους users του rocking :stuck_out_tongue:

Σούπερ είναι το Μαρινάκι, αγαπάμε. Την έχω δει και live και είναι πολύ καλή. Γενικά από τα ελάχιστα καλά και αξιόλογα pop ονόματα των τελευταίων ετών.

Sarissa live στο stage club στη Λάρισα στις 13 Απριλίου 2013.
δεν είναι φήμη, το έγραψε στο fb ο καραζερης, αλλά ας το ανοίξει αν θέλει κάνας Λαρισαίος!!!

Hail!!! :slight_smile:

:!: πάμε μωρή τρελααααααααααα :smiley:

καποιος μου ειπε οτι παιζει morbid saint μαζι με deathhammer το πασχα περιπου!ξερει κανεις τιποτα?

Θα ερθει για 3 ή 4 ακουστικα σοου ελλαδα ο Devon Graves
Μαλλον και Λαρισα μεσα

:smiley: για ποτε λεμε? γιατί δεν έχουμε να φαμε πλεον

Δεν εχω ιδεα για ημερομηνια,μολις μαθω θα ενημερωσω,παντως ειναι σιγουρο
Απο το fb του:
“It looks like I am also bringing my Acoustic set to Greece! 3 or 4 concerts! More info soon;-)”

Από τον ίδιο:

Wed Dec 5th Thessaloniki (Venue TBA)
Thurs Dec 6th Larissa at Stage
Friday Dec 7th Athens at Drugstore
Sat Dec 8th second show in Athens at Drugstore

Ωραια λοιπον!!

Αυτό η μανία της alterground για δεύτερο “ακουστικό” show!

fb page του An

“Brotherhood Of Sleep, Dope Flood και Bombing The Avenue, live στις 27 Δεκεμβρίου στο ΑΝ Club. More Info/Poster Soon.”

Πειτε για τα υπονοουμενα που ειχαν πεσει σε μια φαση στο facebook της CTS για Riggs.Τι παιζει;

Ισχυει. Λιγο μετα το Keep it True λογικα :wink:

8O8O8O

Ελπίζω και για Θεσσαλονίκη!!!