τι σπρινγκστιν?τι λετε ρε?
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
ας ποστάρει και κάποιος άλλος εκτός από μένα ότι του είναι αδιάφορο για να μη νιώθω ότι έχω κάποιο πρόβλημα
Μαλάκα…Γαμάτα νέα.Θα είναι τίγκα στους μυρωδιάδες αλλά δεν χάνεται αυτό.Ο τύπος είναι ο ορισμός του live performer.Απίστευτα τραγούδια για 4 δεκαετίες τώρα.Μράβο Ελλάδα.
ΕΧΕΙΣ.
Ενταξει,δεν ειμαι καλα.
Κανε να βγει η μοντα θεε μου,τπτ αλλο.Να τον δουμε Ελλαδα τον Μαη.Και φευγουν μνημονια και τα παντα:!:
αυτό το άκουσα και εγώ…αν και [I][B]ΑΠΟΨΕ[/B][/I] το θέμα ειναι μονο ο
[COLOR=“DarkRed”] [CENTER] [B][SIZE=“4”]BOSS[/SIZE][/B][/CENTER][/COLOR]
Μην αγχωνεσαι, Elric, οταν ερθει αστους ολους να πανε στο “αφεντικο” και ελα να πιουμε μπυρες και για να τσακωνομαστε για το metal boss. 8)
E ρε μαλάκα έχεις
νταξει ρε παιδια,δεν ερχεται κι ο Waits:!:
E ναι τοτε θα μας ετρωγαν τα αρχιδια μας
μιλας για τον ανθρωπο που υπαρχει κομματι του μεχρι και στις συλλογες punkorama,λιγο σεβας8)
(meanwhile εχω χωσει Thunder Road και τη βρισκω)
ψαξου…
Τι σαξοφωνάρα…Από τα αγαπημένα μου μουσικά μέρη ανεξαρτήτως ειδών κτλ.
Tι καλή ευκαιρία αν όντως έρθει να ψαχτούν κάποιοι περισσότερο.
Χέστηκα για τον boss. Astaldo δεν είσαι μόνος. Για τον θείο tom πάλι κόβω φλέβα. Πιο underground τύπος από αυτόν απλά δεν υπάρχει. Μέχρι τώρα από ότι έχει ανακοινωθεί δεν με ενδιαφέρει τίποτα! Ευτυχώς αν όλα πάνε καλά δεν θα ζω Αθήνα το καλοκαίρι και θα δω όλα όσα με ενδιαφέρουν Λονδίνο.
Επειδή κι εμείς χεστήκαμε που χέστηκες, please όσοι δεν έχουν να αναφέρουν κάτι σχετικό με τον Bruce ή φήμες κτλ ας μη γράφουν καν.
αυτο… ξεκιναω το ψαξιμο οσονουπω…
ενα μπεστ-οφ εχω ακουσει ολο κι ολο και αυτο καιρο πριν…
εχω δει το αφεντικό στη συναυλία της διεθνους αμνηστίας το 1987 στο ΟΑΚΑ. τι να λεμε τώρα… απίστευτη συναυλία!!!
ΥΣ να δείτε με τι δεος τον έβλεπε ο φραγκοφονιας Νταλάρας
αμερικανακι ξε-αμερικανακι. δεξιος ξε-δεξιος. οταν παιζει τουλαχιστον 3 ωρες και απο κατω γινεται πανηγυρι (με την καλη εννοια) ε νομιζω πως δεν χανεται!
βαζουμε στοχο να μαζεψουμε λεφτα λοιπον και θα τα πουμε στις 18 του Μαη στο ΟΑΚΑ
τι αμερικανακι λετε ρε και έχω και ταβάνι πάνω απο το κεφάλι μου
ειναι στανταρ η 18 μαη και το οακα?