εντελώς νομίζω λάθος αυτό που λες…ο springsteen υποστηρίζει obama(θα μου πεις, οκ κλαιν- αλλά τουλάχιστον δεν ειναι ρεπουμπλικανος redneck) και επίσης ειναι αρκετά αντι-αμερικάνος από πολλές απόψεις…ακόμα και στα κομμάτια του ακούς πολλές φορές μια ειρωνεία για πολλά από τα κακά της αμερικής…παρ’ ολο που μπορεί να βγάζει το image κλασσικού αμερικάνου δεν νομίζω οτι ειναι τόσο πολύ…
εν πάσει περιπτώσει τα ίδια συζητάγαμε πάνω κάτω και με τους skynyrd (που ειναι και δηλωμένοι rednecks)…αυτό που μετράει ειναι η μουσική που όλοι γουστάρουμε…
Ότι χθες το απόγευμα είχα κουβεντούλα με φίλους για το πόσο γαμάτο θα ήτανε να έρθει ο Boss στα μέρη μας και το βράδυ ανοίγω το πισι και βλέπω φήμες από δω κ απο κει… 8O
Μακάρι να είναι αλήθεια! :bow2:
[SPOILER][B][SIZE=“6”]Μακάρι να είναι αλήθεια![/SIZE][/B]
[SPOILER][B][SIZE=“7”]Μακάρι να είναι αλήθεια![/SIZE][/B] :vibrate:[/SPOILER][/SPOILER]
Άλλος ευσεβής πόθος από εκεί…:roll:
πι.ες.: δεν μας ενδιαφέρει αν δεν σας ενδιαφέρει… να φύγετε, να πάτε αλλού!
Εντωμεταξύ είμαι πολύ πολύ συγκρατημένος για τις φήμες περι live του Αφεντικού,μια και ακόμα κι αν κλείσει,μέχρι να τον δω στη σκηνή δεν πιστεύω τίποτα και αυτό γιατί η προπώληση ίσως δεν πάει πολύ καλά και η προσέλευση πιστεύω πως θα ναι μέτρια στην καλύτερη των περιπτώσεων…
Καταρχήν η πιτσιρικαρία θα ναι ανύπαρκτη,αφενός γιατί ο μέσος 15χρονος έχει τόση επαφή με τη μουσική του,όσο και μεις με τον Neil Sedaka και αφετέρου γιατί και οι παλιοτερες “σειρές” δεν τρελάθηκαν και ποτέ με τον Boss.Ο μέσος μεταλλάς θα λείπει γιατί είναι πολύ “φλώρικα” αυτά και ούτε θα τον σύρει το γκομενάκι για να πάνε,μια και δεν είναι U2,Bon Jovi,RHCP ή έστω Evanessence και γιατί δεν έχει radio hits μπαλάντες(κούνια που τους κούναγε αν ήξεραν…).Και η πλάκα είναι ότι τα τραγούδια του είναι ταμάμ για τον ψυχισμό του αυτήν την εποχή,απλά δεν τα ξέρει…